هم آره، هم نه.نقل قول:
یعنی اینکه از نظر اتصال مشکلی نداره، ولی ریموتش کار نمیکنه. کلا تو سایت سونی اریکسون، HPM-82 جزو لوازم جانبی P990 نیست.
Printable View
هم آره، هم نه.نقل قول:
یعنی اینکه از نظر اتصال مشکلی نداره، ولی ریموتش کار نمیکنه. کلا تو سایت سونی اریکسون، HPM-82 جزو لوازم جانبی P990 نیست.
یک بار برای همیشه:نقل قول:
اگر صدای گوشی براتون مهمه، اصلا به P990 فکر نکنید. :13:
metapex عزیز گفته بودی واسه فارسی گرفتن و ارسال اس ام اسها از صفحه 3 و تاپ 26 استفاده کنیم که من قبلا این برنامه رو گرفته بودم و استفاده می کردم و راضی ام بودم ولی در اثر یک مستر ریست کردن این برنامه پاک شد و الان که دوباره می رم نصبش کنم و application installer که می کنم این صفحه باز می شه an error occurred during installation که توی این صفحه هم این نوشته هستش : (80070005) access is denied. که ظاهرا ارور می ده و می گه ساپورت نمی شه حالا اگه نرم افزاری جدید تر واسه دریافت و ارسال اس ام اس های فارسی p990i سراغ دارین راهنماییم کنین / یه برنامه دیگه ای هم که قبلا زحمت کشیده بودی واسه قفل کردن فایل ها واسم گذاشته بودی اونم که می رم نصب کنم همین مشکل پیش می یاد البته خوب با یه کد ارور دیگه / و در حال حاظر لطفا :
1)برنامه ارسال و دریافت اس ام اس فارسی
2)برنامه واسه قفل فایل ها و پوشه ها و ووو ...
3)اگه برنامه ای هم واسه منشی تلفنی پیدا شده !!!
ممنونم از این همه زحمتی که گردنت می ذارم و تو هم لطف می کنی
dastete shoma dard nakone
نوشته شده توسط emprator_kochak ?]
میگم صدای گوشی از K750 خیلی پایین تره؟؟
من یه 6630 داشتم، یعنی به پای اونم نمیرسه؟
من دیشب صداشو با k310 مقایسه کردم ، صدای k310 بیشتر بود ولی تو هندزفری صداش خوبه .
منم با متاپکس جان موافق رو صداش حساب باز نکنین
( البته من این گوشیو تازه گرفتم بفیه دوستان استادند و من بخاطر اظهار نظرم پوزش میطلبم :20: )
چرا دیگه میزنی !نقل قول:
یکی به ما بگه سریال گوشی رو هنگام خرید چطوری باید چک کرد؟
رجوع شود به انجمن مربوطه:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بابا تو که دیگه به کل ناامیدم کردی:43:
خدایی بدون فلیپ بلد نیستم و فکر نمیکنم که بشه..
اما فکر کنم با فلیپ میزدم
#06#* از چپ به راست
:3:بعد شماررو با پشت گوشی و جعبه مطابقت بده
نمی دونم چرا این حرف رو می زنیدنقل قول:
من صدای و810 خودم رو با پی990 دوستم مقایسه کردم
پی 990 یکم بیشتر بود!!!!!!!!!!!
جدی گفتم
این قد تو سرش نزنید