مدارک تک فرزندی رو توی اموزشی میگن بیارید؟
من ثبت احوال سوال کردم گفت تو پادگان یه فرم میگیری میاری اینجا ما تایید میکنیم.
روندش همینه؟کسی تجربه ای داره در موردش؟
Printable View
مدارک تک فرزندی رو توی اموزشی میگن بیارید؟
من ثبت احوال سوال کردم گفت تو پادگان یه فرم میگیری میاری اینجا ما تایید میکنیم.
روندش همینه؟کسی تجربه ای داره در موردش؟
ممنون از پاسخ سریعتون. پس اگه به امید این نریم که قراره برگردیم پس با خودمون باید یه ساک کوچیک ببریم تا یه سری وسایل موردنیاز همراهمون باشه.نقل قول:
به هر حال ممنون از راهنماییتون
در ۰۱ با اغاز هفته سوم ، از افرادی که دارای شرایط خاص مثل تک اولاد ذکور یا متعهل هستند ، منشی نام نویسی می کنه ، سپس به شما فرمی می دهند که در ان شما مشخص می کنید که چه نوع شرایطی دارید (شما که تک اولاد ذکور هستید بایستی علاوه بر مشخصات خود مشخصات پدر و مادر ، محل تولد و سکونت را وارد نمایید) سپس ان فرم وا تحویل منشی می دهید چند روز بعد یک نامه امضا شده از سوی فرماندهی پادگان به شما می دهند که به ثبت و احوال شهر محل سکونت شماست و خواسته شده که ثبت احوال شهرستان ان را تایید کند بعد از ان شما نامه تایید شده به همراه فتوکپی از کارت ملی و شناسنامه خود و پدر و مادر را تحویل می دهید.نقل قول:
۱-شما برای پست نامه به شهرستان می توانید به ستاد فرماندهی ۰۱ بروید در ان حا این کار را برای شما انجام می دهند
۲- در یک روز خاص اعلام می کنند که در مسجد پادگان مدارک را جمع اوری می کنند.
۳-در روز جمع اموری مدارک یک فرم را باید پر کنید که در ان علاوه بر مشخصات خود ، شماره پرسنلی را نیز وارد کنید. شماره پرسنلی را در هفته دوم به شما می دهند.
یاشا کیشی :) کلا در مورد تقسیمات آخر دوره روال خاصی برای خدمت کرده هایی که فوق لیسانس هم هستند وجود نداره؟ من به خاطر یه سری مشکلات، نامه رسمی دادگستری دارم برای اینکه کمک کنه بیافتم استان یا شهر خودم. میخواستم ببینم این نامه خطاب به کی باید باشه؟ و اینکه آیا موقع آموزشی زمان جمع آوری مستندات باید بدم دفتر آموزش؟نقل قول:
ممنونم.قربانت.داخل شهره؟نقل قول:
سلام همشهري، شما قبلا كه خدمت كردين، مركز آموزش وليعصر تبريز آموزش ديده بودين؟نقل قول:
اصلا شک نکن 100%نقل قول:
ببینید همونطور که گفتم اصلا این موارد ربطی به دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس نداره.نقل قول:
در مورد مسئله شما مطمئن نیستم که باید به ستاد فرماندهی کل بدین یا منتظر بشین و تقسیم بشین و بعد به فرماندهی استان مورد نظر بدین.
البته این موارد هیچ وقت قطعی نیستن و در صورت کارساز بودن احتمالا استان خودتون بیفتین.
سلام :) آره چند سال پیش اونجا بودم.نقل قول:
شما 3 دی یعنی چهارشنبه که بری 02 اونجا تقسیم میشین و گردان و گروهانتون مشخص میشه و بهتون تا شنبه مرخصی میدن میایین خونه. حالا شما برا اطمینان یه ساک ببر ولی حتما بهتون تا شنبه مرخصی میدن.نقل قول:
بچه ها من دو تا سوال دارم لطفا هرکس میتونه جواب بده :
1-اونایی که مثل من سقف مجاز سنوات دانشگاهی رو گذروندن یعنی بیشتر از مدت مجاز تحصیلشون تول کشیده اما با اجازه خود نظام وظیفه بوده و هنوز غیبت نخوردن اگه بخان در مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدن معافیت تحصیلی بهشون نمیدن به خاطر اینکه اضافه خوندن حالا اگر اعزام بشن و در حین خدمت قبول شن ترخیص میکنن که با معافیت تحصیلی ثبت نام کنیم یا کلا باید وایسیم تا خدمت تموم شه ؟
2-اینایی که محل اعزامشون توی شهری دیگس مثلا میزنه ساعت 7 صبح فلان شهر یعنی دیگه از نظام وظیفه شهر خودمون نمیبرنمون اونوقت اگه به خاطر دوری یکی دو روز زودتر بریم به اون شهر که در موعد مقرر اونجا حاضر باشیم شب باید تو خیابون بخابیم ؟
من خیلی تو نت گشتم کسی میدونه بیماری های پدر که باعث میشه بتونیم کفالتشون رو قبل 70سالگی بگبریم طبق قانون جدید چیه ??
Sent from my HUAWEI G730-U10
سلام
یه کتابی چیزی هست بخریم که توش تمام قوانین انتظامی ناجا رو نوشته شده باشه..؟
که مثلا حق افسر نگهبان چیه ؟ حق سرباز چیه ؟
که اگه فردا افسر نگهبانی دژبانی حرفی یا کاری ازمون خواست بتونم طبق بند و قانون جوابش رو بدیم...یه کتابی که بند به بند قانون رو نوشته شده باشه..
نقل قول:
سلام
واقعا جا داره بابت توجه ....سرعت پاسخ گویی و دقتی که درپاسخگویی دارید ازتون تشکر کنم.
.
سلام دوستان
اینطور که به نظر میاد اکثر لیسانس ها دارن میوفتن ناجا و ارشدا ارتش، درسته ؟
تو ارشدا هم جندین نفر رو دیدم که تهران افتادن.
یعنی احتمالش نیست تهران بیوفتم من؟ اصلا چجوریه قانونش ؟ میشه دست کم یه پیشبینی ای کرد؟ هم برای آموزشی و هم تقسیم .
لیسانس الکترونیک، کرج ، اون نامه (برگ سفید) هم هنوز نیومده برام، یکشنبه میرم پلیس + 10 :n27:
نه بستگی به نیاز اون مقطع زمانی داره و هیچ قاعده و قانون خاصی نداره،به هر حال ارتش نیاز بیشتری به نیرو داره و اکثرا میوفتن ارتش!نقل قول:
من یه بار دیگه میرم خدمت اگه بفرستنم ناجا!
البته حاضرم در ارتش یا سپاه هم مجدد به عنوان دژبان مرکز خدمت کنم:n25:
سلام حسین آقا.نقل قول:
بنده که فوق لیسانسم و ساکن کرج چهارشنبه بعد از ظهر ناممو پست آورد و قبلشم رفتم پلیس +10 گفتش یه هفته قبل اعزام پست میاره و بهم نگفت! منو انداختن 02 ارتش که تهران هست. ولی اینکه فوق لیسانس رو میندازن ارتش و لیسانس رو میندازن نیروی انتظامی که نمیتونه درست باشه چون ارتشم قطعا لیسانس میگیره، مثلا همین پادگان 02 کلی لیسانس میگیره. ولی نکته اینجاست که نیروی انتظامی به افراد وظیفه لیسانس و فوق لیسانس بیشتر نیاز داره چون برای کاراش از اونا استفاده میکنه مثل همین بچه هایی که میندازن سر چهار راه ها. ولی به نظرم در زمان فعلی احتمال اینکه لیسانس و فوق لیسانس بیوفتن نیروی انتظامی بیشتر هست. اینکه آموزشی کدوم شهر بیوفتی که اصلا هیچ قاعده ای نداره حالا باز شاید برای تقسیم یه قاعده ای داشته باشه. ایشالا که جای خوب بیوفتی رفیق.
ما که از راه تقریبا دور میایم 01 چطوریه وضعیت؟ یعنی 4شنبه بعداز ظهر ولمون میکنن؟ من خیلی سختمه بخوام 4شنبه بیام و دوباره جمعه شب برگردم.اونجا جایی نمیدن که بمونیم 2روز رو؟؟:n04:نقل قول:
دوستان این طرح خرید خدمت برای افراد بالای 27 سال شامل سربازهای فراری هم میشه؟
اقا تشکرات فراوان بابت پاسخ گویی بی دریغه شمانقل قول:
فقط یه چیزی:شنیدم اگه پدر مادر واسه 2تا شهر مختلف باشند باید از 2تا شهر گواهی بگیری از ثبت احوال. حقیقت داره؟؟
اگه یک دانشجوی کاردانی که در سمای دانشگاه ازاد درس میخونه نتونه در دو ساله قانونی درسشو تموم کنه ایا میتونه بعد از اتمام کاردانی ادامه تحصیل بده توی همون دانشگاهه ازادش کارشناسی بخونهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
کتاب هست ولی در دسترس نیست.نقل قول:
د ر ضمن دستور نظامی لازم الاجرا هست در صورتی که دستور خلاف تعاملات باشه بعد از اجرا مراتب به اطلاع سلسله مراتب بالاتر میرسه.
اینطور هم نیست معمولا ناجا این افراد را میگیره چون هم با مردم مستقیما در ارتباط هست هم برای راهور و پلیس راه برای اخطاریه ها افسر نیاز هست.نقل قول:
هنوز جزئیات طرح تصویب نشده ولی به هر حال شامل فراری ها خواهد شد، البته باید جزئیات تصویب باشه.نقل قول:
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
دوستان من باید خوشحال باشم که افتادم ارتش یا نه؟؟
چندتا از دوستام افتادن اراک ناجا منم 01طهران همه هم ارشدیم...هی میگن تو عجب شانسی داری
واقعا ارتش بهتر از ناجاست؟؟شنیدم شدیدا گیر هستن روی مسائل ریز توی ارتش:n13:
01 هم به احتمال 99.9% تا شنبه مرخصی میده، بخایی بمونی میشه مشکلی نیستنقل قول:
به نظر من ارتش بهتره برا ارشد، مخصوصا شما که 01 افتادی باید خوشحال باشینقل قول:
در كل بهتره چون اكثرا بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس در ناجا در پليس راهورند و در ناجا خدمت ٢٤ ساعته است با مرخصى كم وبيشتر روزهاى جمعه هم ممكنه برن خدمت.نقل قول:
در ارتش شما چون افسر هستيد كارت تردد داريد لز ساعت ١٤ تا ٦:٣٠ مي توانيد از پادگان خارج شويد به جز روز هايى كه نگهبان باشيد ، نگهبانى تون هم به تعداد افسرى كه در يگان باشه ممكنه كم يا زياد باشه ، اين حالت كلى . اما ارتش هم نسبت به اينكه در كدام پادگان تقسيم شويد و در چه يگان باشيد متفاوته و ميتونه از راحت تا سخت تقسيم بندى كرد ،
من از بيشتر پست ها شما اين طور برداشت مي كنم كه شما استرس و نگرانى زيادى داريد، شما وقتى كه دفترچه رو پست مي كنيد بايد اماده هر چيزى باشيد اگر قرار باشه از همين ابتدا جنگ اعصاب داشته باشيد تا انتهاى ٢١ ماه وافعا تحملش سخت ميشه ، مي دونم ٢١ ماه زمان كمي نيست خودم هر روز اين رو حس مى كردم ، اما چاره اى هم نيست و بدونيد شما تنها كسى نبوديد ى نيستيد كه با فوق به خدمت ميرويد به ٠١ كه برين متوجه ميشي چي ميگمتنها راه تركل بر خداست
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
یکی از اشناها میگه با ۴ ۵ تومن میتونه معافیت پزشکی برام بگیره
به نظرتون ارزش داره انقد هزینه کنم
کسی رو میشناسین که لورفته باشه
خير اطمينان نكنيد به خصوص از وقتى كه قضيه فوتباليست ها لو رفته سختگيري بيشتر بيشتر شده ، اگر شما چند صفحه قبل رو ببينيد متوجه ميشيد دوستى با اين كه معافيت پزشكي قانوني و كارت هم دريافت كرده اما دوباره پرونده اش براى كميسيون ارجاع شدهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
آقا 05 کرمان
بعد من تازگی یه پروژه واسه اداره فرهنگ و ارشاد(اداره کل) انجام میدادم، اونجا فهمیدن که من چند روز دیگه دارام میرم خدمت و گفتن میتونن درخواست نیرو بدن من رو به عنوان امریه بگیرین، ولی گفتن چون شرایط خاص هست و 10روز دیگه داری میری خودت برو دنبالش ببین میشه یا نه ما اینجا هر پیگیری لازم باشه انجام میدیم
کسی همچین تجربهای داشته؟ الان من باید چی کار کنم؟ باید از کی دقیقا این موارد رو سوال کنم؟
ممنون
صد در صد شك نكن.نقل قول:
من تا حالا از بچه هاي ليسانس و فوق نديدم كه ناجا باشه و بگه راحته(خدمت ناجا ٢٤ ساعته)
بالاخره خدمته و از قديم ارتش به قانون مندي و نظم شناخته ميشده.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
دوست من ، برای امریه باید حداقل دو ماه فرصت باشه تا اعزام ... نامه نگاری داره ... شما رو احتمالآ سر کار گذاشتن مثل بقیه ! یا اینکه تابحال اونجا امریه نگرفته نمیدونن بایست چی کار کنن!! شما نباید بری دنبالش اون اداره باید کار شما رو انجام بده !!نقل قول:
سلامنقل قول:
چه نوع معافیت پزشکی ایی؟؟؟
بله همین فوتبالیست ها لو رفتن...
سلام نمیدونم باید پیگیرش باشم اگه بخوام بگیرمنقل قول:
همه میگن لو نمیره فقط باید یه مدت صبر کرد تا ابا از اسیای بیفته
منم پیشنهاد نمیکنم دوست مننقل قول:
کار درستی نیست نرو دنبالش
اگه بشه که خیلی کار خوبیهنقل قول:
دو سال الکی عمر ادم حروم نمیشه
پ ن :: حالا که موقعیت واسه یک نفرمون جور شده خواهشا حسودی نکنین دیگه ، هی تز ندین که کار درستی نیستو از اینجور حرفا ، ناموسن اگه یکی از شما ها جای من بودینو میتونستین معاف بشین،بجای حسادت کمکتون میکردم،چون میدونم شماهایی که اینجایین هم مثل خودم نه پارتی کلفتی دارین نه پول انچنانی
سلام داداش من بزار برات یه چیز تعریف کنمنقل قول:
به منم گفتن 4-5 بدی میتونن برات معافیت پزشکی بگیرن.اما من یک لحظه هم فک نکردم وگفتم نمیخوام..چون به ادم کار نمیدن واگه بگیرن چوب تو استین ادم میکنن!
حالا چند روز پیش یکی یه چیز تعریف کرد که مطمن شدم.میگفت طرف 40 سالش بوده بود ومیرن دم خونش وگوششو میگیرن میارن .تازه حدود 50 میلیون خرج کرده بودتا براش معافیت پزشکی بگیرن!
شما حساب کن بعد 12 سال رفتن دنبالش:n24:
دوستان عزیز اینجا جایی برای موارد خلاف قوانین نیست !! درصورت مشاهده این گونه موارد. برخورد خواهد شد
راست میگیننقل قول:
چون ممکنه برای انجمن مشکلاتی مثل فیلترینگ پیش بیاد
حالا کسی میدونه با بسیجی فعال بودن چند ماه از خدمت کم میکنن
فکر نکنم سرکاری باشه:n02: با خود رئیس صحبت کردم،(یعنی خودش پیشنهاد داد) واسه همین گفتم شرایط خاص هستنقل قول:
واسه این کار میخواستم تاریخ اعزام رو بندازم عقب ولی میخواستم مطمئن بشم که امریه صددرصد اوکی میشه وگرنه الکی چند ماه وقت خودم رو حروم میکردم
واسه همین هم گفت خودت برو دنبالش ببین امکانش هست تا حالا مورد اینطوری نداشتم
حالا بنظرتون از کی و کجا برم بپرسم که دقیق جواب بدن؟
سلام به سربازای غریب اما قوی...
دوستان کسی واسه 10/3 توی 04 بیرجند افتاده اینجا؟
اگه هست یه ندایی بدین ببینیم چندتاییم؟
سلام، در آموزشی چطور میشه نمره بالایی کسب کرد برای بالا بردن درجه بعد از آموزشی؟ من تو امتحانای کتبیش مشکلی ندارم، میتونم خیلی بالا بگیرم، کارای دیگه چیا میخوان؟ چجوری میتونم نمرات بالاتری بگیرم؟ ممنون میشم از با تجربه ها راهنماییم کنن.
متاسفم . خرید خدمت فراریها توهین به کسانی بود که مرد و مردانه خدمت کردند. خدایا این مملکت داره کجا میره؟