دیشب اینقدر افتضاح بود که سیستم را خاموش کردم رفتم
Printable View
دیشب اینقدر افتضاح بود که سیستم را خاموش کردم رفتم
برای 256 بعد از 20 گیگ میاد رو 30 تا 32 کیلونقل قول:
دوستان من میخوام سرویس باران رو بگیرم
راستش الان از سرویسی که استفاده میکنم سرعتش خوبه
ولی ناراضی ام بخاطر اینکه هی فرت و فرت باید پول ترافیک بدم
ترافیک نامحدود رو برداشتن !
باران سرعتش چطوره؟
ترافیک نامحدود داره ؟؟؟
قطعی و اینا چی ؟ داره؟
سرویسی که الان استفاده میکنم قطعی نداره ... میگم فقط مشکلم ترافیک هست!
سایت پارس آنلاین هم که باز نمیشه!
باز میشه باو . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at parsonline.com
Internet Explorer cannot display the webpage
آقا من هررر 2 مین یه بار دی سی میششم آیا مودمم خرابه ؟ توهم زدم ؟ تقصیر بارونه؟
دوستان هم این حالتو دارن ؟؟
سرویس باران چیه دیگه ؟نقل قول:
پارس آنلاین همون باران نیست ؟!!!
من جنوب هستم ! اصلا اینجا ساپورت میکنه ؟!
سرویس باران چیه دیگه ؟نقل قول:
نمیدونم والا شاید من تا حالا نشنیده بودم که بهش بگن باران !!!!
دوست من اهواز هست پارس آنلاین داره
عاقا هر چی هست اصلا !
شما جواب سوال رو بده اگه میدونی !
والا ...
اعصاب نداریا :n25:نقل قول:
بابا خب باید اول بگید چی هست که بتونیم جواب بدیم دیگه !
در مورد اینکه میگید جنوب هستید خب بگید حداقل بگید کدوم شهر تا ببینیم اونجا اینترنت میده یا نه !! آخه اینکه نشد سوال پرسیدن !
شما بر فرض اینکه در شهر ما سرویس میده
جواب سوال بنده رو بدین!
اگه به فکر افزایش تعداد پست هستین که بحثش سواست!
کی داره به من میگه به فکر افزایش تعداد پست هستی !! :n08:نقل قول:
باشه تو خوبی !
یکی پیدا بشه سوال ایشون رو برای ما شفاف کنه چون خودشون اصلا تمایلی ندارن ! ظاهرا معماس ...:n13:
دوستان کسی سرویسای نامحدود پارسانلاین رو اگه داره به من مشاوره بده که بگیرم ازش یا نه یا اصلاً وضعش چطوره!!؟؟؟
ما اخرش نفهمیدیم سرعت 128 نامحدود از چه حجمی به بعد میاد پایین، دیروز هم از نمایندگی شهرمون که اطلاعاتش معلوم بود پایینه پرسیدم گفت از 10 گیگ کم میشه برا 256 از 20 گیگ منم گفتم بابا تو سایت نوشته 128 جایزه مصرفش 20 گیگ سرعت رو یه مگ داره گفت همین دیروز قانون عوض شده !!!
آخه یعنی چی اگه قانون عوض شده چرا چیزی تو سایت ننوشته؟؟؟؟؟؟؟
ببینید نامحدود ها هر کدوم روی یه سرعت بالاتر بسته میشن , مثلا 128 رو 1 مگ بسته میشه ولی تا یه حجم مشخص که برای هر سرعتی فرق میکنه مثلا 256 که بگیرید 20 گیگ هست و تا 20 گیگ میتونید حداکثر تا سرعت 250 دانلود کنید بعد از اون میشه سرعت واقعی که دارید که مثلا تو 128 میشه 16 و تو 256 میشه 32نقل قول:
اگه وضعیت سرعت رو بخوای واقعا بدونی باید از کسی بپرسی که تو مرکز مخابراتی شما همون سرویس رو داره چون مرکز به مرکز کلی فرق داره و به شلوغی مرکزتون بستگی داره
نقل قول:
الان این عکس واسه پارس آنلاین هست دوست عزیز؟
بعد من 256 ماهانه رو بگیرم دبگه این 33 گیگ ترافیک جایزه به چه کار میاد ؟
مگه اون بالا نزده سرویس نامحدود ! نامحدود در پهنای باند دیگه؟
قیمتشون چه جوریه؟ 256 ماهانه؟
عزیز چیزی که من میدونم و از دوستم هم 128 نامحدود داره پرسیدم اینه که بعد از 20 گیگ سرعتش اومد پایین و شد 16 , پس در نتیجه 20 گیگ هست با توجه به شواهد و تجربه کاربراننقل قول:
ممنون از راهنماییتون، پس با این حساب باید همون 20 گیگ باشه حالا این سوال پیش میاد نمایندگی میتونه خودش محدودیت بیشتر ایجاد کنه مثلا 20 گیگ رو بکنه 10 گیگ؟ یا کلا سیستم از تهران کنترل میشه و دست شهرستان و نمایندگی نیست؟نقل قول:
حجمتون رو نمیتونن کم کنن , فقط میتونن سرعتتون رو کم و زیاد کنننقل قول:
مال شما هم امروز سرعت داغونه ؟
الان خوبه , شب بد میشهنقل قول:
مال من از صب داغونه ...
لطفا حذف شود
سلام دوستان سرویس POL-128-U+ در کل سرعتش چطوره؟ و در حال جایزه سرعتش چنده ؟ در ماه با سرعت بالا چند گیگ میشه دانلود کرد و با سرعت پایین چند گیگ؟
در کل نظرتون در مورد این سرویس چیه؟ من اسیا تک دارم راضی نیستم می خوام بیام پارس انلاین سرعت و پینگش چطوره؟ پشتیبانی خوبی داره؟
تو رنج 25 تا 30 هزار تومن چی پیشنهاد می کنید که شبا سرعتش زیاد باشه(دانلود رایگان)
در مورد سرویس 128 نامحدود، سرعتش تا یه حجمی (که فعلاً علما روش اختلاف دارن و معلوم نیست بالأخره 20 گیگه یا 10 گیگ) روی 1Mbps بسته میشه. بعد از گذشتن از اون حجم سرعتش میآد روی سرعت اسمی. وقتی بیاد رو سرعت پایین دیگه محدودیتی نداره و با همون سرعت هر چی بخوای میتونی دانلود کنی.نقل قول:
منم تا یه هفته پیش آسیاتک بودم تازه اومدم پارس آنلاین با سرویس 2Mbps با محدودیت 3 گیگ که سرعتش روی 4 مگابیت بسته شده. اما من آسیاتک هم سرویس 2Mbps محدود داشتم که سرعتش روی 6 مگابیت بسته شده بود. پینگ پارسآنلاین نسبت به آسیاتک یه کمی بهتره. هنوز خیلی استفده ازش نکردم ببینم تو ساعتای شلوغی آخر شب وضعیتش چقدر فرق داره. البته به نظرم یه مقدار تو وبگردی بهتر از آسیاتکه. شبانه رایگان آسیاتک از ساعت 1 تا 8 صبح بود (جمعاً 7 ساعت) ولی پارس آنلاین رایگانش از 2 تا 7 صبحه (5 ساعت) اما فعلاً تو این چند روزه من از رایگان پارس آنلاین بیشتر راضی بودم. امیدوارم همینجوری بمونه. تو این 4 تا 5 شب، سرعت شبانه رایگان پارس آنلاین با روزانهاش خیلی فرقی نداره. اما تو آسیاتک من بعضی شبا سرعتم مثل روزانه بود اما اغلب شبا سرعت شبانه رایگانش رو محدود میکردن میبستنش روی 1Mbps که خیلی بد بود. یعنی حتی از سرعت اسمی سرویسم هم کمتر بود.
تو رنج 25 تا 30 هزارتومن در ماه اگه روزانه ترافیک زیادی نخوای، همین سرویس 2Mbps محدود با حجم 3 گیگ در ماه خوبه. اما اگه حجم روزانه بیشتر بخوای باید سرعتای پایینتر، مثلاً 512 10 گیگ، رو بگیری؛ یا این که بری سراع سرویسهای نامحدود 128 یا 256.
خوبه! یه دو هفته ای میشه سرعت مث قبلا شده!
نقل قول:
خوش به حالتون
1-شما چه سرویسی دارین ؟
2-دان استریم شما چند هست ؟
3-من قبلا دان استریم روی 4 مگ بود روی بین 200 تا 360 میشد حالا دان استریم برام روی 9 مگ گذاشت اما خطم تا 6 مگ را نشون میده --میگن کشش نداره
4-سرعتم کم شده نمیدونم اشکال کلی بود یا تغییر پروفایل من بود به نظرتون به 4 مگ برش گردونم ؟
چند روزیه با اینترنت نامحدود 1Mbps محل کار که از پارسآنلاین هست یه مشکل عجیب پیدا کردم. وقتی میخوام بعضی سایتها، که فی لتر هم نیستند، رو ببینم، سایت رو باز نمیکنه و به نظر میآد کانکشن به اون سایت تایماوت میده. بعدش که یه پراکسی داخلی (داخل ایران) رو تنظیم میکنم، همون سایت رو بدون مشکل باز میکنه. ظاهراً پارسآنلاین یه خرابکاری یه جایی کرده.
مورد اولش رو وقتی متوجه شدم که وبسایت یه مؤسسه خیریه رو که خودم طراحی و آپلود کردم رو چک میکردم. باز نمیکرد. حتی پینگش هم نمیکرد اما از طریق فی لتر شک ن مشکلی نداشتم. دنبال یه پراکسی داخلی گشتم و بعد از تنظیم اون دیدم که بدون هیچ مشکلی باز شد. در ضمن، هاست این وبسایت هم به تازگی به داخل ایران منتقل شده.
از اون روز به بعد دیدم که هر از چند گاهی بعضی از سایتها که مشکلی هم ندارن و فیلتر نیستن، یه همچین بلایی سرشون اومده.
کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟ به نظرتون مشکل از کجاست؟
مشکل از پارس آنلاین هست ولی مقطعی هست و حل میشه مثلا الان شما این مشکل رو داری و من مشکلی ندارمنقل قول:
از CMD این دستور رو اجرا کن ببین فرقی میکنه : ipconfig /flushdns
یکبار ریستارت کامپیوتر هم توصیه میشه
علاوه بر توضیحات دوستمون شما dns رو هم عوض کنید شاید حل بشهنقل قول:
فعلا برای تست از dns های گوگل استفاده کنید:
8.8.8.8
8.8.4.4
منم این مشکل رو با بعضی سایتها مثل استور گوگل کروم داشتم که بدون سد شکن سایت باز نمیشد اما با اون به راحتی باز میشد که با تعویض dns حل شد
دوستان این طرح 512 که هست واسه دانلود چجوریه چند kb میده ؟ کسی هست که از مخابرات طالقاتی کرج داشته باشه ؟اگه هست راضی هست ؟ ممنون میشم ج بدین
Sent from my GT-P3100
1. سرویس 512 محدودنقل قول:
2.روی 9 مگ هست
3.4 . شما از کجا میدونی خطط نمیکشه؟ snr خطط مگه زیره 10 هست؟ مشکل از خود سرویس دهندس که سرعت رو محدود میکنه. با اینکه مثلا خطط روی 9 مگ هست ولی بت همچین سرعتی رو نمیده
دوستان من امروز صبح سرویس گرفتم و تا الان هم چراغ ADSL ام خاموشه. کلا تا کی طول میکشه اینا وصل کنن؟ اصلا واسه چی بلافاصله خط رانژه نمیشه؟ طرف میگفت دو سه روز طول میکشه حتی یوزر پسوردی هم که بهم داده میزنم تو سایت پارس آنلاین میگه اشتباهه یعنی هنوز اکانت رو نساختن !!!
دیگه از اینجا به بعدش با مخابرات مرکز شماست که چقدر لفتش بده تا خط رو رانژه کنهنقل قول:
مثلا من دقیقا یادمه مرکز ما دو هفته طولش داد تا خط رو رانژه کنه :41:
دو سه روز که خیلی خوبه
دوستان من نامحدود هستم میخوام برم محدود از کجا بفهمم خطم 9 مگ رو میکشه مشهد هستم؟؟
بعد چرا این تنظیمات مودم با آدرس192.168.1.1 برام بالا نمیاد؟!
تو همین 192.168.1.1 برید هست Status یا Statistics روی DSL قسمت SNR و دیتا ریت که نوشته خطتتون تا چه میزانی کشش داره. اگه دیتا ریت نبود، بیشتر یا مساوی بودن SNR از Line Attenuation نشون میده خط تو وضعیت خوبی هست و 9 مگ رو جواب میدهنقل قول:
512 محدود تو دانلود چه قدر میده ؟نقل قول:
Sent from my GT-P3100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام بالا نمیاد چرا؟!