خيلي خيلي بدين كه كمكم نميكنين....
خسته نشدين از بس منتظر هك و اينجور چيزا موندين ...جواب بدين ديگه...
خيلي خيلي بدين كه كمكم نميكنين....
خسته نشدين از بس منتظر هك و اينجور چيزا موندين ...جواب بدين ديگه...
من بازی RDRم رو هارد اکسترنال نصب شده. تاحالا دوبار فریز کرده. البته فقط تو این بازی.نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید اگه یه بازی جدید اومد و نیاز به آپدیت داشبورد داشت چیکار کنم ؟ آپدیت بزنم یا نه ؟ کپی خورش میپره؟ اسلیم 0225 ه-ک شده دارم
Lt+1.9 دارم و ورژن داشبوردم یکی به آخرین ورژن هستش یعنی
نه اینی که شما میگی واسه 3 چراغه هست . مشکل من تک چراغ بود !:20:نقل قول:
اگه 1.9 داری مشکلی ایجاد نمیشه . این مایکروسافت چقدر بیکاره ها . این همه تو دنیا X360 دارن و اوریج بازی میکنن رو ول کرده یقه ی ما کپی باز ها رو گرفته دی:نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید اگه یه بازی جدید اومد و نیاز به آپدیت داشبورد داشت چیکار کنم ؟ آپدیت بزنم یا نه ؟ کپی خورش میپره؟ اسلیم 0225 ه-ک شده دارم
Lt+1.9 دارم و ورژن داشبوردم یکی به آخرین ورژن هستش یعنی
عزیزم سوالت به اینجا مربوط نمیشه !نقل قول:
بچه ها هم ممکنه بلد نباشن !
تو جای درست که بپرسین جواب میگیرین !
شاد باشی :40:
قبول کن توی جای درست هم بپرسه به جواب نمیرسه.
آخه این بازیو فکر نکنم کسی بصورت داستانی یا ..رفته باشه
خود من به شخصه بازیه کشتی کجو فقط دونفره میزنم همین
دوست عزیز یه نیگا به لینک زیر بندازین ببینین مشکلتون حل میشه یا نه :نقل قول:
این راهنمای بازی هست که قسمت Road to Wrestlemania که شما توش گیر کردین رو توضیح داده.کد:http://guides.ign.com/guides/73316/page_3.html
نمیشه با همون داشبورد 2.0.1262 ال تی 1.9 بریزمو بازی های جدیدو بدون مشکل اجرا کنم؟؟؟؟
نقل قول:
داداش من خوندم تمام اين انگليسيارو قبلا...تمام سايتا هم رفتم...
اما چيزي نميفهمم با اينكه معني كردم...بچه ها هيچكي يعني wwe smackdown 2011 رو بازي نكرده ؟؟؟
آره ؟؟؟؟
نه نصب نکننقل قول:
منم 0225 کپی خور دارم
مغازه داره گفت نریزی بهتره
نه جناب پارسا:31: منظورم اینه که بازی کلا با درایو اجرا میشه و در هنگام بازی درایو میچرخه و کار میکنه... راستی چرا کسی به سوالات درست پاسخ نمیده مگه اینجا تاپیک x360 داران نیست؟ فقط باید از داشبورد و هکو اینچیزا بحث بشه؟...فقط چند نفر دارن اینجا زحمت میکشن ...یه فکری بکنین به حال این تاپیکنقل قول:
بازی با دیسک اجرا میشه ، ولی از روی هارد لود میشه...
سلام به همه
من اسلیم 0225 کپی خور (lt1.9)کردم داشبوردم 12625 هست میخواستم بدونم الان همه بازیهایی که اومده رو بدون مشکل میتونم اجرا کنم(آپدیتهای تو بازیارو نصب کنم ) و همچنین میتونم داشبوردمو آپدیت کنم به آخرین ورژن داشبورد .
البته قید بازیهای ap2.5 زدم فعلا اگه درست بگم نمیشه با lt1.9 اونارو بازی کرد؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.(تو تاپیک خودش خبری نیست)
اگه بازی روی هارد نصب شده باشه و شما اجراش کنید فقط در هنگام وارد شدن به بازی دیسک فعالیت میکنه و بجز اون و در طول بازی و در لود ها و ... به هیچ وجه درایو فعالیت نداره و بازی کاملا از روی هارد اجرا میشه!نقل قول:
والا چندین بار به من و بقیه بچه ها گوش زد کردن که فقط همین بحث ها توی تاپیک بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط باید از داشبورد و هکو اینچیزا بحث بشه؟...فقط چند نفر دارن اینجا زحمت میکشن ...یه فکری بکنین به حال این تاپیک[
سلامنقل قول:
بله شما الان به راحتی میتونین بازی های موجود رو با 1.9 اجرا کنید. فقط بهتره که به آخرین ورژن داشبورد کنسول رو آپدیت نکنید.
آقا دو روش واسه هــک 0225 هست که میگن یکی نرم افزاری هست یکی سخت افزاری که قیمتهاش با هم فرق داره؟
هر دو امنه؟
الان قیمت هـــک کردنش تو چه مایه هایه؟
بله یکی تعویض برده (استفاده از چیپ آنلاک و دیگری آنلاک کردن چیپ از طریق افت ولتاژ هست که اگه با لحیم کاری میونه داری خودت هم میتونی انجام بدی ولی احتیاج به مطالعه بیشتری راجع به نوع چیپی که رو درایوت هست و متناسب اون استفاده از مقاومت 5 -- 7 اهم و...نقل قول:
روش تعویض برد حدودای 100 تومان و نرم افزاری 20 تومان هست .. پ خ کردم
یک سئوال؟؟؟
من چنتا بازی گرفتم و همه ok هستن ولی وقتی بازی reyman رو میزارم کنسول هیچ عکس العملی نشون نمیده انگار که درایو خالی هست پیغام open tray میده چندباری گذاشتم همش همیجوری بود فقط یکبار پیغام mixed media نوشت.. اشکال از کجاست؟؟؟؟
بازی اشکال داره... برو یه دیسک دیگه ازش بگیر...
بله بله کاملا درسته:31: خوب من برای چی میگم غیر عادی؟! درایو موقع اجرا ودر حین بازی کردن کار میکنه و میچرخه با این وضع که بازی روی هارد نصبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!:31:نقل قول:
اگه بازی روی هارد نصب شده باشه و شما اجراش کنید فقط در هنگام وارد شدن به بازی دیسک فعالیت میکنه و بجز اون و در طول بازی و در لود ها و ... به هیچ وجه درایو فعالیت نداره و بازی کاملا از روی هارد اجرا میشه!
یه جا رو دیدیم که یه گروه هکر دیگه می خواد xbox و مثه ps3 ه-ک کنه و بازیهاش از رو هارد اجرا بشن و گفته که تا اواسط july بیرون میاد. اینم سایتش:
کد:http://x360key.com
حدود پنج شش ماهی میشه این گروه داره رو -- کار میکنه چیز جدیدی نیستنقل قول:
اطلاعات تکمیلی رو از اینجا بخون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245&page=8
نقل قول:
واقعا :31:
توی ایران هم هست ؟؟؟
قیمتش چنده؟
برای بازی ها ap2.5 دارن ال تل 1.91 می زنن که اگه اون بیاد دیگه حلهنقل قول:
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
الان رلیز شده و تا هفته ی آینده فکر کنم بیاد و چیز کاملا واقعی و خوبی استنقل قول:
ببینید وقتی کیت 50 دلاری این جا 100 هزار تومنه حالا یک قطعه ی 100 دلاری کمتر از 200 هزار تومن نیست.
حاجی بده call of jaurez بازی جدید چیزی واسه xbox اومده؟
به گفته team-xecuter , ورژن 1.91 lt+ هم تکمیل شده و به زودی رلیز می شه. اشاره شده که تونستن قفل ap2.6 رو هم بهش نفوذ کنن. همچنین دارن رو نسخه جدیدی از jf کار می کنن که توش اشکالات نسخه قبلی بر طرف میشه.
کد:http://team-xecuter.com/lt-v1-91-completed-new-ap2-6-defeated-no-new-patches-required/
فکر کنم لینک LT+ 19.1 اینجا باشه ولی باید عضو ساتش بشیدنقل قول:
[HTML]http://www.modcontrol.com/Board/firmwaretools/33619-lizard-toolbox-beta-v1-0-30-gecko-v1-14-lt-1-9-1-filesets.html[/HTML]
اااااااااااااا برایap2.5باید به fwدیه بریزیم؟؟
من بدبخت که تازه ریخته بودم..اهههههههههههههه
آقا خودت فرمویر بریز این همه پول تو جیب اینا نریز...
نقل قول:
ديگه دارم نا اميد ميشم...
بابا من جواب ميخوام...چقدر تبعيضه تو اين انجمن هاااااااا
اااااااااااااااااااا آقا چرا اسپم میکنی ماx360دایم.....خیلی ها حتی کشتی کج2011رو بازی نکردن تبصیض کدومه................نقل قول:
:blink:
کد:http://www.dbazinews.com/1390/05/08/xbox-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-20-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF/
دوست عزیز اولا که اینجا تاپیک مسائل و مشکلات کنسول هاست و نه مسائل و مشکلات بازی ها !!نقل قول:
بعدش هم خیلی از کاربرا مثل خود من اصلا تو عمرشون بازی کشتی کج رو بازی نکردن که بتونن شما رو راهنمایی کنن!
سوما من یه لینک بهتون دادم که چندتا Walkthrough خوب توش بود و بعد شما میگید مشکلتون حل نشد!
خوب به نظر شما ما چه خاکی میتونیم تو سرمون کنیم!!!؟:31:
چهارما (رابعا) دقیق اون قسمتی رو که گیر کردین (نام قسمت و مرحله و خلاصه همه چیشو) بگید تا من یه جست و جویی کنم و ببینم میتونم مشکلتونا حل کنم و یه ثوابی ببرم!:31:
سلام.میخواستم بدونم الان چه مدل از ایکس باکس بهتره.البته قیمتش هم زیر 400 تومان باشه.میشه با این قیمت خرید.این مدلهای جدید دیگه داغ نمیکنن و 3 چراغ نمیشن
مرسی
X360 Slim 250GB بهترینش هست که قیمتش هم 550 تومنه و کپی خور هم هست!نقل قول:
با زیر 400 تومن شما میتونید یه آرکید دست دوم بخرید که از سری فت هست و هارد هم نداره.
نه دوست من یه 3-2 سالی هست که دیگه خبری از ارور E74 یا همون سه چراغ مرگ در این کنسول نیست!نقل قول:
این مدلهای جدید دیگه داغ نمیکنن و 3 چراغ نمیشن
البته کنسول خودم جسپر هم هست 3 4 بار 3 چراغه شده ولی چیزیش نشده ! :دينقل قول:
نه دوست من یه 3-2 سالی هست که دیگه خبری از ارور E74 یا همون سه چراغ مرگ در این کنسول نیست!
خوب منم که گفتم منظور سه چراغ مرگ یا ارور E74 هست! ما چند تا سه چراغ داریم! مثلا اگه کابل ها بد جا رفته باشه هم کنسول سه چراع میشه! ولی نه سه چراغ مرگ که ما منظورمونه! هر گردی که هندونه نیست!!:31:نقل قول:
سلام بجه ها!
من امتحانای دانشگاهم تموم شده.میخوام ایکس باکس بخرم. دوست دوست پسرمم تو توپ خونه مغازه داره. همه مدلارو هم داره. اما من بهشون اعتماد نمی کنم.
میگه هم نرم افزاری هست هم سخت افزاری.
نرم افزاری 540 هزارتومان با 120 روز گارانتی تعویض. سخت افزاری هم 430 تومان.
لطفا راهنماییم کنید!! بگید چی بخرم که بعدا اگر نیاز به کرک کامل تر داشت به مشکل نخورم( مالی و الافی)
خیلی ممنون
شیوا
نقل قول:
خدا خيرت بده داداش...
ببين تو كشتي كج تو مراحل road to wrestelmani قسمت vs.undertaker...
تو week 8 يا همون هفته هشتم با shawn michaels يا HBK مسابقه دارم..
مسابقش 5 ستارس..
4 ا ستاره رو ميگيرم..
اما ستاره آخر مال اينه كه طبق توضيحات راهنما ها كه تو سايتا رفتم بايد طرف رو رو جدول گوينده مسابقه بزاري و .... تا ستاره پنجم رو بگيري و برنده شي...اما هرچي رو ميز يا همونجا ميزنمش فايده نداره...يه راه حل ميخواد كه بلد نيستم..
همين..
الآن سریع جواب میدن!:31:
بابا یکی جوابه مارو هم بده ... قلبم وایستاد! جناب shab 2008 بلد نیستی یا در کل حال نداری جواب بدی؟من میگم چه بازی رو هارد نصب باشه یا نباشه از اول تا آخرش با دیسک اجرا میشه اونوقت شما میگی بازی در ابتدا با دیسک شروع میشه ...یه بار بخون سوالو قشنگ دقت کن ببین اون بدبخت چی میگه آخه این که نشد
شما هر دیسکی میذاری اول باید شناسایی بشه یا نه ؟ سرتو ببر جلو کنسول گوش کن ببین دیسک میچرخه یا نه ؟نقل قول:
شما مثلا دیسک Audio بذاری انتظار داری بره تو بازی ؟
منظورت چیه؟ یعنی میگی فرق بین دیسکها رو نمیدونمنقل قول:
شما اگه کرج یا تهران هستید pm بدبد تا 1 جایه مطمئن بهتون معرفی کنمنقل قول:
خودم از کارشون خیلی راضی هستم کارشون حرف نداره