بهترین اینترنت ir اومده :n20:سرور فرانکفورت :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین اینترنت ir اومده :n20:سرور فرانکفورت :n19:
سلامدوستانی کسی دقیقا اطلاع داره تا چند بار در یک ماه میشه سرویس را تغییر داد ؟ و البته منظور از این 1 ماه چیه ؟ یعنی ماه (یا همون برج ) مد نظر هست و یا اون 1 ماه که سرویس خریداری میشه؟جو گیر شدم گفتم بزار نامحدود هاشو یه تستی کنم ببینم چطوریه ! من 256 نامحدودش را که الان دارم اینقدر مزخرفه که سایت های داخلی را به زور و یکی در میون عوض میکنه !! حالا میخوام تغییر بدم به 512 محدود ولی توی پنل چند روزه پیام زده و میگه : لطفا در روز دیگری مراجعه کنید .ممنون
فک کنم تا 3بار میشه تغییر سرویس داد،جواب سوال دوم رو نمیدونم،منم یه بار به همین مشکل برخوردم،3بار تغییر سرویس دادم فک کنم تا 4-5روزی نمیتونستم تغییر سرویس بدم.نقل قول:
نقل قول:
امروز زنگ زدم پیچوندن رفت. دوستان اگر مورد مشابه دیدین اطلاع دهید. حتما هرموقع سرویس و تمدید کردین ببینید که کامل حجم و اضافه کرده باشه. یجوری حجم کم می کنن که انگا ر همون قیمت قبل هستش خیلی دزدای ناشی هستن!!
شما هم این افت سرعت رو تجربه میکنید؟ چند وقته شب ها اینطوری میشه. امروز هم که از قبل از ظهر همینطوره.
سرعت مولتی کانکشن مشکلی نداره ولی تک کانکشن خیلی نوسان داره و اکثرا خیلی پایینه و مجبور میشم مودم رو خاموش و روشن کنم تا شاید درست بشه که البته همیشه هم کارساز نیست.
این الان اینترنت 8 مگه با تک کانکشن 8 کیلوبایت!
این هم 10 دقیقه بعد از تست قبلی:
نقل قول:
بله این افت سرعت بصورت یک شیب از چندماه پیش شروع شد و من اون موقع تست کردم و حتی کلی با پشتیبانی کلنجار رفتم اما خودشونو زدن به اون راه
ببینید روزهای 5 شنبه و جمعه و کلا تعطیل و همچنین شب ها که همه در حال دانلود رایگان هستن سرعت و کیفیت میاد پایین چون کمبود پهنای باند دارن و سرویس ها اشتراکی هستش و فقط کافیه که چند نفر بیشتر همزمان با دانلود منیجر
بیوفتن بجون نت بعدش همینی میشه که گذاشتین میبینید. ربطی هم به مراکز مخابراتی نداره برای یکی کمتر و دیگری بیشتر افت داره.
ضمن اینکه جدیدا با تمدید سرویس دقیقا به اندازه هر گیگ که ارزون شده کم شارژ میشه.
برای من دقیقا دو هفته است سرعت از سرورای خارج رسیده به یک چهارم قبل .
سرعت خوبه ولی این تایم آوت دهنمو صاف کرده باو. یه سایت میخوای باز کنی باید 5 بار رفرش کنی تا بالاخره یه بار بشناسه دامین رو
سلام
سرعت شبانه سرويس ها واقعي هست يا نه ؟
مثلا اگه سرويس يك مگ بگيرم تو ساعات ريگان سرعتش ١٢٨ كيلوبايت هست يا نه ؟
سرویس 1 مگ در ساعت رایگلن راحت 250 کیلو به شما سرعت میدهنقل قول: