مرسی نه من گوشیمو -- نکردم.فک کنم شاید ویروسی شده.اگه یکی لینکه یه آنتی ویروس توپ که آپدیتم بشه رو بده خیی ممنون میشم .نقل قول:
Printable View
مرسی نه من گوشیمو -- نکردم.فک کنم شاید ویروسی شده.اگه یکی لینکه یه آنتی ویروس توپ که آپدیتم بشه رو بده خیی ممنون میشم .نقل قول:
ورژن 7.1.51.0 رو نصب کردم ( آخرین ورژن )نقل قول:
حالا رو یک سیستم دیگه امتحان می کنم ببینم چی میشه.
ممنون
ویرایش :
روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم نشد
بازم همون درایور رو نمیشناخت.
دوستان كم لطفي نكنيد.يكي منو راهنمايي كنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه:19::19:
شما گوشیت را یک بار به حالت Mass storage به سیستم وصل کن و در حالی که مموری کارت توشه از طریق کامپیوتر فرمت کن بعد گوشی را جدا کن و برو به File manager و از اونجا داخل مموری کارت شو و Options را بزن و مموری کارت را فرمت کننقل قول:
بعد گوشیت را هم فرمت سه دکمه ای کن به اینصورت که گوشیت را خاموش کن باتری را یک بار در بیار جا بزن بعد دکمه های سبز (call ) قرمز ( End Call) عکاسی ( Camera capture) را نگه دار و بعد دکمه پاور (POWER)را نگه دار تا گوشیت بالا بیاد و از شما بخواد تاریخ و ساعت و کشور را تنطیم کنی اینجوری به طور کامل اطلاعاتت از گوشی پاک می شه و دیگه با این پیغام روبرو نمی شی!
اما قبل از فرمت مموری کارت از فایلهای ویدئویی و عکس و صوتی خودت یک کپی تو سیستم تهیه کن
و قبل از فرمت سه دکمه هم توسط برنامه یا از دفتر تلفن و اس ام اس و یادداشتهات بکاپ تهیه کن
موفق باشی
سلام من نتونستم آپدیت کنم این پیغام و میده تو رو خدا بگید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای فارسی نوشتن تو 5800 باید چی کار کرد ؟
-----------------نقل قول:
باید گوشیت را آپدیت کنی و از فریمویری استفاده کنی که زبان فارسی را ساپورت کنه
میشه دانلودش رو با pc کرد بعد رو گوشی نصب کرد ؟نقل قول:
من واسه 5230 میخوام چون شبیه 5800 هست اینجا گفتم ...
نقل قول:
اره میشه.
برو از این سایت فایل های فریم ورتو دان کن بعد اپدیت کن.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391158
کسی قیمت هندزفری فابریک این گوشی رو نداره ؟ ( همین که یک تیکه هست و سفید رنگ ) فکر کنم اینجا یه نفر خریده بود