تا وقتی که اینها هربلایی می خواهند سرما می آورند و دم نمی زنیم و اعتراض نمی کنیم وضعیت از این بهتر نمی شودنقل قول:
Printable View
تا وقتی که اینها هربلایی می خواهند سرما می آورند و دم نمی زنیم و اعتراض نمی کنیم وضعیت از این بهتر نمی شودنقل قول:
نه عزيز در اصل قيمت همونه كه بود (ديگه هزينه ي آبونمان و ماليات و اينا رو تو خودش نوشته و جدا نيست) فقط 2 گيگ زياد شده. :42::26:نقل قول:
ولي پايينش هم نوشته:
گفتنيست، عطف به قانون ماليات بر ارزش افزوده مصوب سال 1387، از تاريخ 1/7/1387 به ميزان يك و نيم درصد مبلغ اسناد صادره به عنوان عوارض و يك و نيم درصد به عنوان ماليات بر ارزش افزوده در اسناد اين شركت جايگزين مبلغ تجميع عوارض ميشود. بر اين اساس، تا پيادهسازي كامل اين قانون در سيستمهاي نرمافزاري اين شركت، اسناد صادره در حكم عليالحساب است و به محض پيادهسازي نرمافزار، اسناد نهايي صادر خواهد شد.
آخر چي يعني؟؟؟! يكي زنگ ميزنه 23099 داخلي 620 ته و تو در بياره؟ من حوصله ندارم...
حجم اکو هم نیم گیگ اضافه شده. به به
منبع:نقل قول:
ترافيك سرويسهاي يك ماههي اقتصادي شاتل از تاريخ 8 ارديبهشت 1388 به 3GB افزايش يافته است.
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
فکر نکنم هزينه ي آبونمان و ماليات حساب نشه حساب میکنن فقط با 2 گیگ اضافه 4 تومن رفته روش.
من که هیچوقت تمام ترافیکم رو مصرف نکردم.
من برعكس فكر ميكنم!نقل قول:
قضيه اين امضا چيه؟؟؟ آخه عكس رو خود سرور speedtest.net هست. نميشه بگيم فتوشاپيه :31:
پریروز قاطی کرده بود حدود 2 ساعت منهم تست گرفتم تا پز بدم:31:نقل قول:
بابا خدایی دمشون گرم خیلی حال دادن:دی
طبق قوانین سازمان تنظیمو مقرارت رادیویی کلیه خدمات مخابراتی از همون تاریخ شامل 1.5٪ عوارض و 1.5٪ مالیات خواهد بود..نقل قول:
قبلا کلا 6 درصد بوده ولی الان شده 3 درصد.....
خط اول رو بخون نوشته که این هزینهها با درنظر گرفتن ابونمان محاسبه شدهنقل قول:
ینی آبونمان(3 هزارتومن) رو حساب کردن اون قیمت در اومده:دی
بمب بمب بمب خبری ... :26::26::26:
بچه ها من الان صحبت کردم ... شاتل خدایی کارش درسته ... خدایی ... ببینید در واقع قیمت ها یه کم ارزون هم شده ... من قبلاً برای آرت 1 28600 میدادم ... الان شده 28000 .... این قیمت های آورده شده تو سایت با آبونمان و مالیات است ...
تازه 2 گیگ هم حال دادن ...
خدایی ایول شاتل ...
پس دوستان قیمت ها کم شده و ترافیک رفته بالا ... باز بگید شاتل بده ...
بمب بمب بمب :26::26::26:
سلام
یه سوال
شماهه سرعت Download تون از یک تا 7 صبح افت نمی کنه؟
دقیقا 10 دقیقه که از ساعت 1 می گذره سرعت Download من یک دوازدهم می شه ...
نمی دونم واقعا به خاطر مشکل مخابراتی هست یا اینکه یه Limitation این موقع اعمال می کنن روی پهنای باند
سوال دوم هم اینکه چرا بخش گفت و گوی Online دیگه در دسترس نیست؟اطلاعی دارید شما؟