-
فكر نميكنم براي استفاده روي موتورهاي هشت سيلندر مشكلي داشته باشه، چون تقريبا هر موتور هشت سيلندري كه دلكو پلاتيني داشته، با همين مدل كوئلهاي معمولي روغني كار كردن.
نمونه هاي خشك هم همون كارايي مدلهاي خشك رو داره منتها محل نصب اون مهمه كه جايي قرار بگيره كه از رطوبت و خيس شدن در امان باشه، چون اين نمونه هاي خشك خيلي به رطوبت حساسه.
اون قوطي گرد مشكلي روي گلگير سمت چپ چيه؟
حتما در فكر يك واترپمپ يدكي اضافه باشيد، يك سري چيزها رو بايد هميشه براي ماشين آمريكاي بصورت اضافه و يدكي توي خونه دااشته باشيم، مثل واترپمپ، درب ترموستات، جنتهاي رادياتور و درب اون، تسمه ها، شمع ، لنتهاي جلو و عقب و فنرهاي اونها، لوازم تعمير پمپ ترمز جلو و عقب و پمپ بالا و اينجور چيزها چون هميشه نميتونيم مطمئن باشيم كه اين وسائل در دسترس باشه و به راحتي گير بياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
.....................
جوش آوردن ماشين در زمان كولر زدن، خيلي رايجه كه به چند چيز مربوطه اما اول بايد ببينيم شما روي ماشين از فن اضافه براي خنك كردن بيشتر كندانسور و رادياتور استفاده كرديد؟
اگر بله ابعاد و اندازه هاي اون مشخص بشه و در ادامه ، پروانه نصب شده روي ماشين چند پر و به چه اندازه است؟
وضعيت رادياتور چطوريه؟ چند لول ؟ آب رادياتور و درب اون و سلامت واتر پمپ و تنظيم بودن موتور و سوپاپها و...
اون قطعه كه به نام سونولوئيد معروفه، فقط براي گاز دادن بيشتر به موتور جهت بالا بردن دور موتور و جبران كم شدن توان به هنگام استفاده از كولر و درگير شدن كمپرسور با موتور هست و فكر نميكنم نبودنش تاثير آنچناني در گرم شدن موتور داشته باشه، بخصوص كه وقتي گاز ميديد، عملا اون قطعه ديگه كاري انجام نميده.
توضيح تعميركار براي اين قضيه چي بود؟
------------------------------
درود به همگی
با سپاس از شما camaro lt
فن که نبستم هنوز ولی میبندم به زودی پیشنهادتون چه فنی با چه ابعادی هست. حال رادیاتم تعریفی نداره باید اسید شویی بشه چون آب حالت زنگ زده پیدا کرده در رادیات هم تازه عوض کردم. این هفته احتمالا موتور رو میاریم پایین که یه رنگ اساسی بزنیم همون موقع هم یه حالی بهش میدیم توصیه ای برای این کار ندارین چه رنگی بهتره جنسش چی باشه البته ببخشیدا من اینقدر آماتورم :blush::blush: تازه دارم درس یاد میگیرم
قبل
بعد
-
نقل قول:
فكر نميكنم براي استفاده روي موتورهاي هشت سيلندر مشكلي داشته باشه، چون تقريبا هر موتور هشت سيلندري كه دلكو پلاتيني داشته، با همين مدل كوئلهاي معمولي روغني كار كردن. نمونه هاي خشك هم همون كارايي مدلهاي خشك رو داره منتها محل نصب اون مهمه كه جايي قرار بگيره كه از رطوبت و خيس شدن در امان باشه، چون اين نمونه هاي خشك خيلي به رطوبت حساسه. اون قوطي گرد مشكلي روي گلگير سمت چپ چيه؟ حتما در فكر يك واترپمپ يدكي اضافه باشيد، يك سري چيزها رو بايد هميشه براي ماشين آمريكاي بصورت اضافه و يدكي توي خونه دااشته باشيم، مثل واترپمپ، درب ترموستات، جنتهاي رادياتور و درب اون، تسمه ها، شمع ، لنتهاي جلو و عقب و فنرهاي اونها، لوازم تعمير پمپ ترمز جلو و عقب و پمپ بالا و اينجور چيزها چون هميشه نميتونيم مطمئن باشيم كه اين وسائل در دسترس باشه و به راحتي گير بياد.
این قوطی که تووو عکس مشخص کردمو می فرمایید؟؟ جالبه خودم اول فکر میکردم غیر فابریکه اما عکسای خارجی رو که دیدم فهمیدم فابریکه. والا چیزی که متوجه شدم این هست که برای ایجاد خلا و وکیوم ازش استفاده میشه چون از اونطرفش شلنگ خارج میشه و میره نزدیک فایروال اونجا باز به یه 4 راهی میخوره و .... احتمالن یکی از کارهاش برای گردش پنل کولر داشبرد باشه. احتمال میدم که وکیوم پلک چراغ هم به این وصل بشه. متاسفانه از کانتیننتال کسی اطلاعات خاصی نداره و منم دسترسی به منبع اطلاعاتی ندارم.
اینم برای خوشگلی
-
درود بر همگی
دوستان آدرس دقیق اوراقی خاوران رو محبت میکنین
-
جناب dmk موتور نياز به تعمير داره؟
براي رنگ موتور متاسفانه من نتونستم رنگ مناسبي پيدا كنم ( بصورت اسپري) و رنگهاي آبي خيلي تند يا خيلي ملايم بود و اون رنگ خاص آبي موتور نوا فقط بايد توسط رنگساز وارد ساخته و با پيستوله به موتور زده بشه، كه به دليل نبودن شرايط مناسب اين كار در تعميرگاه ناچارا انجام ندادم.
براي رادياتور، حتما سيخ بزنين و تميز كنيد، و اگر خراب بود كامل عوض كنيد.،درب و گلويي و مخازن سر و ته ، و مخزن سر ريز اون رو هم كاملا چك كنين( رادياتور بايد حداقل 5 لوله باشه) پروانه هم از نمونه 5 پره بزرگ.
جناب MJ1970 از رادياتور پژو 405 استفاده كردن كه فكر ميكنم از تجربه ايشان هم استفاده كنيد خوب باشه.
واترپمپ را هم حتما چك كنين چون به نظر ميرسه سالها آب معمولي توي راديات بوده بنابراين به آب پخش كن و بخشهاي ديگه اون احتمالا صدمه وارد شده.
در نهايت حتما و فقط از ضد جوش/زنگ و آب رادياتور استاندارد استفاده كنيد.
براي فن جلوي كندانسور، به علت كمبود فضاي كافي در اون قسمت نوا، تقريبا اتخاب چنداني وجود نداره اما گويا يك سري فن به بازار آمده كه داراي موتورهاي قويتر با چرخش بسيار زيادتر نسبت به نمونه هاي قبلي نصب شده روي پرايد بوده ( حدودا 40 آمپر) و خنك كنندگي بسيار بهتري بوجود ميارن، تصميم دارم اگر بعد از راه اندازي كولر ماشين گرم ميكرد، فنها رو با اون نمونه تعويض كنم.
-
وقتی هنوز ماشین رو اتومات نکرده بودم رادیاتورم مشکل داشت و به دنبال رادیاتور بودم و به دلیل قیمت بالای رادیاتور فابریک(شبکه رادیاتور ایران) به دنبال رادیاتور الومینیومی بودم که یه رادیاتور ساز پیشنهاد داد از رادیاتور 405 استفاده کنم و من هم شروع به بررسی کردم و دیدم میشه نصبش کرد و جای لوله هاش هم یکسانه ولی قطر شلنگها متفاوت بود و کوچکتر بود ولی اون هم تبدیل میخورد و میشد حلش کرد.رادیاتور 405 تک لوله بزرگه و تبادل حرارتیش فکر میکنم از رادیاتور فابریک هم بهتر باشه و علتش هم الومینیومی بودن اونه .اما همان زمان بود که ماشین رو اتومات کردم و دیگه نیاز به رادیاتوری بود که رادیاتور روغن گیربکس هم داشته باشه که یه رادیاتور فابریک در حد نو پیدا کردم و نصب کردم.الان فقط کندانسور 405 نصب کردم و هنوز کولر هم کامل نکردم.
به نظرم اگه رادیاتورتون ضربه نخورده و لوله هاش کامله و نشتی نداره باید اسید شوری بشه و سیخ بخوره.
برای رفتن به اوراقی جاده خاوران بعد از بنگاه 556 دست راست همش اوراقیه و داخل یکی از کوچه ها دست راست یه گاراژه که همش امریکاییه ولی من چشمی بلدم و اسم کوچه ها و پلاکها یادم نیست .
اما اونجا رسیدید باید بپرسید و 2 یا 3 جا امریکایی دارن و راهنماییتون میکنن.
-
کارهای بدنه ی نوا دیگه داره به اخر میرسه و دیگه پوست اب نهایی روی بتونه فوری هم زدم و امروز چراغای نویی که تهیه کردم تهیه کردم و با قابهای پشتشون نصب کردم (چون میخوام تا نقاشی برم و باید جوری باشه تا پلیس گیر نده).ضمنا سیم کشی هم کامل کردم و همه تشکیلات برقی کار افتادن .رگلاژها هم تا جایی که میشد انجام دادم.
چراغهای جدیدی که نصب کردم از نوع کریستالی هستن و فوقالاده زیبا و پرنورن.
کندانسور 405 هم که خدمتتون عرض کردم تو عکسا مشخصه که خودم نسبت به نصبش خوشبین نیستم و به احتمال قوی وقتی برم سراغ کارای کولر باید یه فابریکش رو بگیرم.
در این مدتی که روی بتونه و رگلاژ بدنه و رفع پوسیدگیها کار میکردم به ماشین بنزین نزده بودم و ماشین با همون بنزین ته باک کار میکرد که دیروز ناگهان خاموش کرد و بعد از اینکه 2 -3 لیتر بنزین توش ریختم و روشنش کردم انگار تنظیمش به هم خورده بود و موتور بد کار میکنه و هی خاموش میشه!!!!
گفتم شاید ابی چیزی ته باک بوده و رفته داخل کارب و موتور!!!
ان شالله فردا میخوام موتور رو تنظیم کنم و دیروز به همین منظور 20 لیتر بنزین سوپر از یه جایگاه سوخت جدید که نازلهاش هم امریکاییه گرفتم و ریختم تو باکش.
فقط برای تنظیم موتور راهنمایی بفرمایید که از جرقه شروع کنم یا کاربراتور ؟
و اینکه برای تنظیم سوخت موتور با اون پیچ تنظیم دور اروم نمیدونم که اگه سفت بشه سوخت کم میشه یا زیاد؟چون یکبار وقتی سفتش میکردم موتور به دود میفتاد!!!
کمی برای تنظیم موتور راهنمایی بفرمایید.
راستی برای رنگ کردن قطعات پلاستیکی و فیلر های عقب و گوشه های جلو استر پلاستیک گرفتم و باید بگم خیلی گرونه (کیلویی 100 هزار تومان)
برای استر هم یک کیلو استر اهن گرفتم که رنگ فروش کمی گل ماش نارنجی به اون زد و کمی رنگش رو به رنگ ماشین نزدیک کرد و گفت این رو بزن و بعد از موجگیری نهایی رنگ رو بزن.نظرتون چیه؟
-
چرا كندانسور پژو بدرد نميخوره؟
به نظر ميرسه كارايي اون بد نباشه، چون روي خود پژوها كلا خوب بوده.
فقط ممكنه از نظر مقدار ظرفيت گاز ( در واحد سطح) با نمونه اصلي فرق بكنه و اين در نهايت باعث كم شدن( و يا بيشتر شدن) مقدار گاز موجود در مدار ، نسبت به استاندارد خود ماشين ميشه، و الان نميشه درست تشخيص داد.
در مورد بد كار كردن موتور، احتمال زياد چون تا آخر بنزينها رو مصرف كرده، مقداري آشغال وارد دهانه ورودي كاربراتور شده( در بخش -فيل تر ورودي پياله بنزين) و ديگه بنزين خوب به كارب نميرسه،
يك بار لوله اتصال بنزين به كارب رو باز كنين و فيل تر اون رو تميز كنيد،
پيچ تنظيم دور آرام كه روي كفي سوار شده( و يك فنر دور اون قرار گرفته) در صورت بسته شدن، باعث كم شدن جريان سوخت ميشه و با باز شدن جريان سوخت بيشتر ميشه، دود كردن هم احتمالا بخاطر بهم خوردن نسبت سوخت به هوا بوده.
براي تنظيم موتور هم بهتره يك تايم گيري از دلكو انجام بديد، و با شمع يك تايم بگيريد، اگر تنظيم بود ديگه نيازي به تنظيم مجدد نداره( البته اگر بقيه موارد درست كار بكنه)
متاسفانه آنچنان تجربه اي در مورد رنگ آميزي ندارم، و بيشتر ناظر بودم تا انجام دهنده، و البته در اين بين خرابكاريهاي زيادي ديدم كه مقداري به تجربه من اضافه كرده!
اگر راديات 405 را بخواهيم براي شورلت استفاده كنيم، بزرگترين مشكل نداشتن لوله سر ريز هست كه در 406 تنها يك سوراخ در گلويي ايجاد شده و فكر ميكنم بايد با تمهيداتي يك لوله فلزي يا پلاستيكي محكم به اون متصل بشه. و در ادامه درب رادياتور بايد مثل نمونه آمريكايي ،سوپاپ مكش آب رو در موقع سرد شدن رادياتور داشته باشه، كه در نمونه هاي 405 اينطور نيست( چون آب ديگه به راديات بر نمي گرده).
-
کندانسور 405 از نظر کارایی باید خوب باشه ولی محلی که لوله های رفت و برگشت اون قرار داره مناسب نیست و یا باید کمی روی خم اونها کار کرد تا مشکل ایجاد نکنه یا عوضش کرد.الان من طوری نصبش کردم که لوله هاش سمت لوله های روغن گیربکس هستن و کمی اونجا رو بهم ریخته.از طرفی اونجا باطری 88 امپر وجود داره و بیرون اوردن باطری رو خیلی دچار مشکل کرده.کندانسور فابریک لوله هاش در گوشه بالا سمت راننده هستند.
حالا یه فکری براش میکنم و یا همین رو طور دیگه میبندم و یا کلا عوضش میکنم.
در مورد تاین گیری شمع ها لازمه درب دلکو و درب سوپاپ رو مثل همین کاری که شما انجام دادید باز کنم؟البته عکسها باز نمیشن متاسفانه
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=493
موتور من با تک استارت روشن میشه و ایا برای تنظیم همه ی این کارها رو انجام بدم؟
اون پیچ تنظیم دور ارام توی کارب من تا ته بازه و وقتی میخوام ببندمش موتور به لرزش میفته !!!اگزوز هم که بوی خامسوزی میده.اگه بخام کمی ببندمش تا بنزین کم بشه با مشکل لرزش موتور چه کنم؟ایا میشه با بیشتر کردن پیچ تنظیم دور موتور میزانش کرد؟
-
امكان سروته گذاشتن كندانسور وجود داره؟ تا لوله ها در سمت پايين و چپ قرار بگيرن.
اگر اينطوري امكان باشه، بقيه موارد حل ميشه و لوله هاي اتصال رو ميشه از اطراف هود رد كرد تا به ورودي و خروجي كندانسور برسه( با پرس لوله جديد)
اگر موتور با تك استارت روشن ميشه ، پس نيازي به تنظيم نداره، مشكل همون كاربراتور هست كه بخوبي تنظيم نشده.
پيچ دور آرام رو تا انتها باز كنين و بعد آرام ببنديد، هرجا موتور شروع به لرزش كرد توقف كرده و آرام برگرديد تا لرزش برطرف بشه و ديگه نچرخانيد. اين ميشه تنظيم دور آرام .
اگر غير از اين نشد تنظيم بشه، احتمالا مشكلي در داخل كارب وجود داره كه مانع از تنظيم دور آرام ميشه.