فقط درس دفاع مقدس رشته هاي انساني تغيير كردهنقل قول:
دوستان تاریخ امتحانا که عوض نشده ؟ امتحانات پایان ترم
Printable View
فقط درس دفاع مقدس رشته هاي انساني تغيير كردهنقل قول:
دوستان تاریخ امتحانا که عوض نشده ؟ امتحانات پایان ترم
من کتاب راهنما واسه ذخیره بازیابی هیچی پیدا نمیکنم !!! میشه بگی شما از چه کتابی واسه راهنما استفاده میکنی؟
دوست عزیز ذخیره و بازیابی رو باید خود کتاب رو بخونی...نمونه سئوالات ترمای پیش هم کمکت میکنه...کتابش حجیمه.اما چاره ای نیست
از کجا می تونم برنامه امتحانات پایان ترم کارشناسی این ترم را بگیرم ؟
چرا توی گلستان نمی تونم از طریق گزارش نتیجه ثبت نام انچه ثبت نام کردم را ببینم .می نویسه که گزارشی نیست . با اینکه بدهکار نیستم
سلام اين گزارش رو فعلاً از سيستم حذف كردن...چند روز ديگه كارت ازمون رو ميزارن شما ميتوني اون رو پرينت بگيري.نقل قول:
ســـلام
من خودم دانشجوی پیام نور نیستم سوالی داشتم ممنون میشم کسی جواب بده.
سیستم آزمون های پیام نور شنیدم سراسریه و نمره منفی هم داره.این درسته؟
خودتون به عنوان دانشجو آیا قبول دارین که سطح علمی آزمون و کتابهاتون بالاست یا نه اینا یک سختگیری بی مورد بیشتر نیست؟
ممنون :n01:
سراسري هست اما نمره منفي نداره البته چند سال پيش نمره منفي هم داشته اما الان نداره.نقل قول:
سیستم آزمون های پیام نور شنیدم سراسریه و نمره منفی هم داره.این درسته؟
قطعا درس خوندن تو پيام نور خيلي سخته و يه سختي عمدش مورديه كه ميگيد ، از يه طرف كلاس درست و حسابي وجود نداره و كتاب ها معمولا قطور هستند و از طرفي امتحانا معمولا سخت هستند. البته دانشجوي پيام نوري چاره اي جز كنار اومدن نداره و بعد چند ترم براش طبيعي ميشه اين سختينقل قول:
خودتون به عنوان دانشجو آیا قبول دارین که سطح علمی آزمون و کتابهاتون بالاست یا نه اینا یک سختگیری بی مورد بیشتر نیست؟
در مورد كتاب ها هم معمولا كتاب هاي پيام نور از روي كتاب هاي مرجع اون درس نوشته ميشه و سطح خود كتاب ( اگه ويراستاري و بازنويسي شده باشه) در حد خوبيه و اگه كسي كتابا رو خوب بخونه و مسلط بشه براي مقاطع بالاتر و حتي تحصيل تو دانشگاه هاي بهتر مشكلي نداره.
سلامنقل قول:
بستگی به مسولین داره
ولی با کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی مشکلی به وجود نمیاد
زمان ثبت نام برای ارشد کی هست دوستان؟
تقویم آزمونها ::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]