3. حالا پک های 7 تا 19 ( outdoor living stuffتا Island Paradise ) را نصب کنید. ( نیازی به کپی کردن کرک نیست ):n13::n02:
Printable View
3. حالا پک های 7 تا 19 ( outdoor living stuffتا Island Paradise ) را نصب کنید. ( نیازی به کپی کردن کرک نیست ):n13::n02:
یه سوال
یادمه تو سیمز 2 وقتی بچه ها به دنیا می اومدن نوزاد بودن و بسیار کوچیک و بانک! اما سیمز 3 رو چند وقت نصب کردم بچه که به دنیا میاد دیگه نوزاد نیست و انگار 5 سالشه!!!!!!!!!
چرا این قسمت رو اینجوری کردن ؟ یه مرحله از دوران کودکی رو حذف کردن که اصلا جالب نیست
دقیق یادم نیست اما مطمئن هستم یه مرحله از دوران کودکی رو تو سیمز 3 حذف کردن که سیمزها زودتر بزرگ بشن که این خیلی بد بود
البته سیمز 3 رو بیشتر از 2-3 ساعت نتونستم تحمل کنم! چون دقیقا همون سیمز 2 بود و خیلی از نکات جذاب سیمز 2 رو هم نداشت تازه
سلام ....من چنتا نسخه از بازی سیمز رو دارم....ولی وقتی نصب می کنم....و می خوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه.....بعد میاد بیرون. از بازی...همه ی نصخه هاش...همین جوریه..می دونم که مشکل از بازیشنیست...اگه کسی چیزی می دونه راهنمایی کنه:n27:
من پک supernatural رو گرفتم اما ورژن بازی سیمزم ورژن اولیست که روش پک نصب نمیشه همه فایل های تغییر ورژن که تو صفحه اول هست رو نصب کردم اما یه مشکل هست اون ادرس رجیستری که تو صفحه اول هست تو کامپیوتر من وجود نداره. یعنی فولدری به اسم سیمز وجود نداره که بخواد فایل داشته باشه یا نه منظورم تو رجیستریه حالا باید چیکار کنم تو گیم لانچرم بازی ورژن اولیست که پچ روش نصب نمیشه.
منظورم همین ادرسه تا قسمت software که تو هر کامپیوتری هست اما از اون به بعدش که فولدره سیمزه واسه من نیست.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
کسی نبود کمک کنه ؟؟؟!!!!
فکر کنم این تاپیک گم نامه ..:n04:. کسی اینجا نمیاد باید هرکسی سوالی داشت یه تاپیک بزنه !:n05:!
اره باو باید یه تاپیک بزنیم من بزنم یا تو میزنی ؟؟؟
یه زمانی این تاپیک بهترین و پر بیننده ترین تاپیک بود :n22:
ولی متاسفانه بعد از اینکه همه میومدن و درمورد مشکلاتشون درمورد اپدیت کردن میگفتن, کم کم از دور افتاد...
اگر سوالی در مورد خود بازی(به جز اپدیت، نصب، کرک) دارید من درخدمتم
خب داداش به اون بالا یه نیگاهی بنداز من مشکلمو گفتم اما کو متخصص !
شاید مشکل از کرک باشه ! چیزه خاصی روی بازی نصب کردین مثل چیزای دانلودی ؟