ممنون از مدیران و افراد فعال این بخش که با ندیدن سوال ما تو صفحه ی قبل و جواب ندادن به اون خیلی چیزارو اثبات کردن........این است میزان ارزش و احترام به کاربران قدیمی این سایت .......دوستان ارزش خودتون رو بیبینید............
باتشکر..........:n16:
Printable View
ممنون از مدیران و افراد فعال این بخش که با ندیدن سوال ما تو صفحه ی قبل و جواب ندادن به اون خیلی چیزارو اثبات کردن........این است میزان ارزش و احترام به کاربران قدیمی این سایت .......دوستان ارزش خودتون رو بیبینید............
باتشکر..........:n16:
کسی نظری نداره؟نقل قول:
این صدا پشت سرهم است ؟نقل قول:
سلام
داشتم یه سری از فایلای داخل هارد اکسترنالم رو پاک میکردم و میرفت داخل ریسایکل بین
وارد یکی از فولدرا شدم یهو صفحه ش کمرنگ شد و هرچی close program رو زدم نتونست ببنده
سیستم رو log off کردم و دوباره وصل کردم بوق ضربانی میزد
مستقیم از پشت PC وصل کردم بوق قط شد ولی الان درایوش رو میشناسه ولی بازش نمیکنه و یه پیغام دادyou need to format before use it
حالا چیکار کنم؟
اطلاعات مهمی داخلش دارم
diskmgmt.msc هم نگاه کردم فولدرش هست اونجا ولی نوشته 100% free space
هارد اکسترنال سیلیکون پاور armor80 دارم که ضربه خورده و تست سلامت هارد هم گرفتم نه درصد سلامت داره؟ برای تعمیرش هزینش چقدره و ارزش داره تعمیرکنم؟
نقل قول:
میشه عکس از disk managemnt هم اینجا بزارید
هادر گارانتی داره ؟نقل قول:
اگه اثر ضربه روی قاب هارد نباشه ممکنه گارانتی قبول کنه
در ضربه هم بیشتر هد و پارکینگ هد آسیب میبینه
گارانتی نداره البته اثرش رو هارد هست جالبش اینجاست که هرچقدردمای بئنه هارد بالاباشه سرعت انتقال و دریافت اطلاعات سریع تر انجام میگیره درغیر این صورت خیلی طول میکشهنقل قول:
هارد به حالت raw رفته اول در my computer یک check disk برای fix کردن فایل سیستم بکنید درست نشد باید با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات پارتیشن رو ریکاوری کنید بعد پارتیشن رو دیلیت کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع تا درست بشه برای ریکاوری نیاز به حجم اضافه داریننقل قول: