نقل قول:
به نظر من پرمیوم بگیر!!با صرفه تره و جاسپرش هم اومده!!
elite بی خودی گرونه!!60 گیگ هارد بیشتر داره =کابل hd داره{تو بیرون هم با قیمت مناسب می فروشن!!}و رنگ سیاه{خودت می تونی رنگش کنی}
من که خودم یکدونه پرمیوم 60 گیگ با جاسچر خواهم گرفت!!
نقل قول:
به نظر من پرمیوم بگیر!!با صرفه تره و جاسپرش هم اومده!!
elite بی خودی گرونه!!60 گیگ هارد بیشتر داره =کابل hd داره{تو بیرون هم با قیمت مناسب می فروشن!!}و رنگ سیاه{خودت می تونی رنگش کنی}
من که خودم یکدونه پرمیوم 60 گیگ با جاسچر خواهم گرفت!!
خوب دوستان ممنون متوجه شدم فقط یه چیزی!!!
1:من در مورده کانکت شدن به اینترنت هنوز نمیدونم به چند روش میتونم کانکت شم و ایا از طریق وایرلس هم میشه؟؟؟
2:بعد اینکه ایا میشه بوردش رو عوض کرد مثلا بوردمون رو به جاسپر عوض کنیم ؟یعنی باید ببریم بیرون برامون عوض کنن دیگه؟؟؟
3:در محیط xlive ایا میشه به سایت های اینترنتی هم رفت؟؟؟؟
4:بعد برای فهمیدن انواع مدل دسته هاش و تفاوت مدل هاش به کجا برم؟؟؟؟
5:بعد چه حالت هایی برای اتصال یو اس بی داره؟؟؟؟
.................................................. .....................
البته پویا جان بستگی داره که نیازشون به حجم چقدر باشه برا خیلیا 120 هم کم مییاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب لوازم جانبی الایت بازهم بهتره!!!!!
البته مساله رنگش نیست چون با قاب میشه عوض کرد!!!!
در کل پول کمتر میخوای بدی premium با بورد جاسپر بگیر حله!!!!!نگران3چراغه شدن هم نباش!
120 گیگ هم کم میاد؟؟؟!!
مگه میخواد چه کار کنه که 120 هم کم میاد...
شما چقد مطمین میگید نگران 3 چراغ نباش..
یه سوال دیگه . من وقتی 1080p میزارم کیفیت عالیه ولی وقتی صفحه تاریک شد دو تا خط پهن سفید کم رنک ظاهر میشه ولی وقتی تو بازی میرم درست میشه. راهی داره من این رو درست کنم؟(من با ps3 با بهترین کیفیت بازی میکردم ولی از وقتی این ایکس باکس رو گرفتم اعصابم رو ****** .)
مهدی جان مشکل خبر نمیکنه من نگفتم 3 چراغه نمیشه گفتم اکثرا همچین مشکلی نداشتن یا کم مشکل داشتن و نسبت به برد های دیگه نگران 3 چراغه نباش با جاسپر:46:
.................................................. .................
خوب چرا خیلیا ممکنه 120 کمشون باشه(مثل چند تا از دوستای من:27:) ولی خوب بدی الایت اینه که از اول 120 رو داره و نمیتونی اگه کمتر بخوای کاری بکنی :41:
man mikham xbox360 bekharam
kodom behtare
moshkele 3 cheraghe chea
thanks
1-شما به 2 روش بیشتر نمیتونی به LIVE وصل بشی .یکی توسط سیم Etheranet یا همون LAN که توسط این سیم دستگاه رو به کیس کاپیوتر وصل میکنید البته در صورتی که مادربورد شما قابلیت LAN رو داشته باشه.نقل قول:
روش دوم هم بوسیله ی وایرلس هست که نیاز به یک مودم ADSL وایرلس میباشد.
2-نه همچین چیزی ندریم .
3-نه چون هنوز هیچ Internet Browser ری برای این دستگاه معرفی و گذاشته نشده.
4-مدل خاصی نداره.یه مدل با سیم داره که دیگه تولید نمیشه و یه مدل هم بی سیم که همه جا دارن .رنگشم که دیگه قابل تشخیص هست !!!
5-یعنی چی چه حالتهایی داره ؟؟؟!!!
کی همچین حرفی زده !!!! هارد Xbox 360 اکسترنال هست و شما هر ظرفیت هاردی رو که دوست داشته باشی میتونی روش قرار بدی .نقل قول:
امکانش هست که مشکل از TV شما باشه .نقل قول:
شما تو حالت Intermadiate هم همین مشکل رو دارید ؟؟؟
دوستان تو پک پریمیوم (جاسپر) چی باید باشه؟ بازی چیزی نداره؟
روی خود دستگاه چیزی نیست؟
فیلمی - صدایی - تصویری - بازی تریالی - بازی فولی - ... ؟
لطفا فارسی تایپ کنید .نقل قول:
به صفحه ی اول مراجعه کنید
بارها به این سوال جواب داده شده استنقل قول:
(رنگ سفيد) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست..
کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بی سيم+کابل 6 فيشي+کابل LAN+هارد 60 گيگ+هدست
لطفا دوستان حتما صفحه اول پست اول را یک بار بخوانند.
موفق باشید.