اول ستاد آجادر وهله بعد نزاجا(چون شما سرباز نیرو زمینی هستید)نقل قول:
بله.
Printable View
اول ستاد آجادر وهله بعد نزاجا(چون شما سرباز نیرو زمینی هستید)نقل قول:
بله.
بعدشش به نظر شما این پارتی چه وقت و به چه صورتی وارد عمل بشه بهتره؟؟نقل قول:
شرمنده انقدر سوال میکنم:n16:
واقعا ممنون، نمیدونم چطور تشکر کنم به خاطر جوابای کاملتون، درد من فقط اینه که بتونم روزی 4 ساعت مطالعه داشته باشم، واسه همین دارم تلاش میکنم، یعنی همچین چیزی ممکن نیس تو نیرو انتظامی؟نقل قول:
درضمن من دو تا حکم دفاع شخصی و کیک بوکسینگ دارم، مهر و امضای جاهای نظامی و معتبرم روش هست، از اینا میشه استفاده ای کرد در خدمت؟ تو درجه اینا تاثیر داره؟
گویا من وشما شدیدا میخوایم پلیتیک بزنیم که خدمت مفیدتر و سودمندتری داشته باشیم باید دید چی میشهنقل قول:
اوایل اسفند احتمالا معلوم بشه موثر واقع شد بند پ یا خیر:n02:
راستی بچه ها این کنتور خدمت از 3/10 میندازه یا یکم؟؟2روز هم دوروزه واسه خودش:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چنین شرایطی شجاع خلیل زاده، مهرداد پولادی، حسین ماهینی و بختیار رحمانی می توانند مشکل خود را حل کنند.
سوال خوبیه:n02:نقل قول:
مدارک شما در اغاز ماه دوم اموزشی به ستاد نیرو زمینی ارجاع میشه و بعد از اینکه تمام مدارک از سراسر پادگان اموزشی نیرو زمینی جمع اوری شد تقسیمات اغاز می گردد( یک نکته مهم بگم که در اموزشی برای ترسوندن جهت خواندن کتاب ها و بالا گرفتن نمره تیراندازی میگن اگر نمره کم بگیرین در فلان پادگان در فلان بیابان سر در میارین ، با توجه به تجربه خودم و بقیه دوستانی در ۰۱ بودند ، نمره هیچ نقشی در تقسیمات ندارد تنها فایده اش بالا بردن نمره فرمانده یگان است.)
پارتی شما باید از همان ابتدا وارد عمل شود تا در هنگام تقسیمات شما را در پادگان مورد نظر منتقل کند شاید بتوانید از همان ابتدا در شهر خودتون باشید، لازم نیست حتما خودش در ستاد نیرو باشه، طرف ریس عقیدتی یکی از پادگان های نیرو زمینی در جنوب بوده با برشی که داشته سرباز صفر رو در یکی از پادگان ها خوب فرستاده.نحوه وارد عمل شدن هم متفاوته چون ممکنه یکی دارای درجه و نقش پررنگی باشه با یک تماس موضوع حل شود و شاید یکی هم مجبور باشه به مقام بالاتر بسپاره . اما تجربه و مشاهده من در دو سال میگه هر نوع نقل و انتقالی در نیرو زمینی ممکنه
نقل قول:
ایول پس فکرمون شبیه همه، من که امیدی ندارم، ولی همیشه شانس میارم خداروشکر، ببینیم چی میشه
وراي اينكه كسي موافق باشه يا مخالف اين طرح. وراي اينكه اين رقم به قول شما بالاست يا حتي پايينه. مي شود يك نتيجه گيري داشت. در ايران "همه چيز" را مي توان خريد. حتا "عمر" را.
سلام بچه ها...
من و یکی دیگه ازدوستان روز 9 اذر رفتیم نظام وظیفه به هردومون گفتن کد مازاد خوردین.
حالا امروز برگه سفید دوستم اومده اعزامی 3 دی . نیروی انتظامی ! منم برگم هنوز نیومده
حالا سوالم اینه پس بار اول که رفتیم پرسیدیم چرا گفتن مازاد؟
یعنی اون موقع کد نخورده بود؟
به نظر من طرح خوبی است به شرطی که پولی که به دستشون میرسه خرج سربازا کنند...
تا اون موقع که بیان خرج سربازا کنن!!نقل قول:
بله انشالله تمام و کمال پول دریافتی ، خرج سربازان و رفاه حال بیشتر سربازان وظیفه و خدمت رسانی بهتر خواهد شد.نقل قول:
نه عزیزان کجا خر ج سربازا میشه
نفت شده 66 دلار تا 50 دلار هم میاد پایین کمبود بودجه هست برای سال دیگه باید از ی جایی تامین بشه که اینم یه راهشه تا یکمش جبران بشه ...راه خوبی هم هست خدایی چه قیمت با حالی هم گذاشتن... 20 تا 50 میلیون به هر حال هستن پولدارایی که با این خبر خوشحال شدن و میخرن خدمتشون رو ما که پول نداریم و باید بریم...
ببینید احتمالش در ناجا کم هست ولی غیر ممکن نیست در نتیجه شما باید برین ببینید چی پیش میاد.نقل قول:
هدف ما هم اینه که باچشم بازتر برین.
جا باز شده کد خورده، شاید کد را در روزهای آخر بخورین ولی در برگه اولیه خودتون نباشه.نقل قول:
طرح طرح خوبی هست چون کسی که 35 سالسه نمیاد خدمت بیاد هم مفید نمیشه ولی نباید 8 سال غیبت باشه باید سقف سنی باشه.نقل قول:
بر فرص دیپلمی که 27 سال سن داره و 8 سال غایبه نره و فوق 27 ساله بره حق خوری هست.
به نطر 36-35 سال به بالا مناسب باشه که میشه حدودا متولدین 57-58 به بالا.
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
بدون غیبتشم میاد چند وقت دیگه اینا کف گیرشون ته دیگ خورده
Sent from my HUAWEI G730-U10
فقط میخوام ببینم با این نرخ موالید و کاهش شدید آن میخوان در اینده با کمبود نیرو چی کار کنن ؟؟؟؟
بازم افزایش بدن مدت خدمت رو تا 30 ماه یا 34 ماه !!!!!!!!!!!!!
یا سربازی اجباری رو بردارن و نیروی تخصصی دائمی استخدام کنن !!!!! (با توجه به مملکتی که ما داریم چیزی محال و خنده دار و بیشتر شبیح مزاح است)
یه سوال
کسی که تازه میخواد درسش رو تموم کنه و بره سربازی نمیتونه از این طرح استفاده کنه ؟؟؟
حتی تا سقف 50 میلیون !
من موندم بعضيا چه دل خجسته اي دارند!!!!اگه نان گران شد و كيفيتش شديد رفت بالا!!!اين پولي هم كه از بعضي ميگيرن،حتما براي سربازها خرج ميكنند!!!مثل اينكه بعضيا اصلا توي ايران زندگي نميكنند
چرا خجالت ميكشند،كلا پولي اش كنند بره درعوض تعدادي سرباز حرفه اي استخدام كنند تا هم تعدا بيكارا كم بشه هم امنيت بره بالا...واقعا گريه داره،يك مشت سرباز وظيفه آماتور و حتي بعضا شيره اي ميخان جلوي مرز روبروي داعش وايستادن!!!واقعا ناكارآمدترين ولي در عين حال مفت ترين نيروي وظيفه را داريم...چقدر بدبختيم كه حاضريم براي زندگي خودمون پول بدهيم!!!!پول زور و سرگردنه اينجا معني ميده....
جالبه براي پول دادن(صدقه) دارند درآمد ماهي100 هزار تومان را به سرباز محاسبه ميكنند ولي براي پول گرفتن،ميان ماهي 2.5 ميليون تومان را حساب ميكنن...اگه مرد هستين همين ماهي 2.5 ميليون نه ،ماهي 2ميليون را بدهين سرباز وظيفه،ببنيد چقدرها با كله ميان
عاقا همین 2.5 میلیون رو ماهی بدن ...من رسما حاظرم قید تحصیل رو بزنم و به جای 24 ماه ....240 ماه براشون خدمت کنم ...:n10:نقل قول:
ماهی یک تومن هم بدن من از همین الان قید تحصیل رو میزنم میرم خدمت دوستان
انقدر تخلف هم میکنم (اضافه خدمت میگیرم)اصلا بیرون نیام
حالا این جریان خرید چیه دوستان میشه یکنفر شرایطش رو بگه بهم
Sent from my iPhone using Tapatalk
مسئله اينه همين حالا هم يك عده وظيفه،با رشوه و تيغ زدن و.. جاهايي مثل راهور و كلانتري و حتي مرزباني دارند مبالغي بيشتر در ميارند!!!!كه البته اينجا هيچكس به اين فرصت شغلي اشاره اي نداشته!!!طرف ميشناختم كه از خداش بود بيفته سيستان، تا بتونه مواد مفت بكشه يا مثلا توي كلانتري بود و خودش ميگفت روزي100 تومن در مياره
سلام. برگه اعزام منم اومد.
تاریخ اعزام 3/10/93
نام مرکز آموزشگاه شهید گنجوی نزاجا (05)
ساعت حضور 7 صبح
آدرس اعزام : اصفهان - دروازه شیراز - فلانــ....
(با توجه به اینکه من شهر کاشان هستم, [یکی از شهرهای استان اصفهان] )
6 تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید:
1- یکی اینکه این شهید گنجوی در اصفهانه یا کرمان ؟؟!!
2- یکی دیگه هم اینکه نوشته شده داخل برگه 7 صبح , این ساعت باید کجا باشم؟ همون [آدرس اعزام : اصفهان - دروازه شیراز - فلانــ....] باید باشم؟ از خود شهر کاشان نمیبرن؟ , ساعت 7 روز 3 دی اصفهان باشم بعد خودشون میبرن 05 ؟
3- نوشته به هنگام اعزام برگ واکسیناسیون بیارید ؛ منظورش همون تیکه دوم از دفترچه س که چند هفته پیش واکسن مننژیت و واکسن دوگاننه رو زدم و تیکه دومش رو پیش خودم هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا برگ واکسن دیگه ایی باید برم بگیرم؟
4- باتوجه به شهر خودم کاشان (قسمت شمال استان اصفهان)و آموزشگاه گنجوی احتمال اینکه روز اول برمون گردونن که لباس اندازه کنیم هست ای نه؟
5- 3 دی شروع آموزشی , چند روز یا چند ماه بعد اولین مرخصی میدن بیایم پیش خانواده؟ یه 2 ماهی نگه میدارن؟
6- در مورد پوتین, با توجه به گنجوی 05 نزاجا و فصل زمستان, به نظرتون همون پوتینی که میدن خوبه؟ زیاد موردی نداره دو تا هم دقه بزنه پام مشکلی ندارم ولی اینقدر جنس خراب خواهد بود که مجبور به تعویضش بشم؟
به نظرتون اینجا پوتین بخرم؟ چه نوعی و چه اسمی و چه قیمتی؟ یا همون چیزی که میدن باتوجه به توضیحاتم برام خوبه؟
* در کل توصیه ی برای من که "شهید گنجوی نزاجا (05)" افتادم دارید؟ هوا توی دی و بهمن چطوره اینجا؟ خیلی سرد که نیست؟ لاغرم ولی زیاد مشکلی با شرایط بد و اینها ندارم فقط یه کم سرمایی هستم, اگه کرمانه پس هواش توی خیلی سرد نیست؟, خیلی بد میگن از 05 ولی توکل به خدا هر چی بادا باد, هرچی سختتر بهتر./ فدای همه ی اونایی که بچه ها رو اینجا راهنمایی میکنن.
آقا پادگان های آموزشی سپاه خوزستان رو کسی میدونه؟ واسه لیسانس هم توی خوزستان پادگان داره سپاه؟
خوب همین الان برگه منم اومد
منم از کاشان هستم
افتادم نیروی زمینی ارتش اموزشگاه شهید سید عبدالحمید انشایی نزاجا 02 :n13:
دوستان اطلاع دقیق دارید چه شراطی داره خوبه یا بد ؟
فقط شنیدم خیلی جای سردی هست درسته؟
من متولد 75/5/16 هستم کنکور 93 رو دادم و قبول نشدم الان که برای کنکور 94 میخونم باید چه افداماتی برای تمدید سربازیم بکنم؟الان یک سال فراغت تحصیلی برای من صدق میکنه؟
بخش نامه جدید ماده 6 :
کسانی که پدرشان دچار بواسیر یا همروئید هستن از سربازی معافند .
نقل قول:
سلام
یادش بخیر منم اعزام 1/8/92 به 05 کرمان بودم
1- شهید گنجوی اسم پادگانه و تو شهر کرمانه
2- بله شما باید همون آدرسی که گفته باشید از کاشان نمیبرن. واسه ما که شهرک آزمایش بود، بعد از اونجا بهتون میگن فلان ساعت ترمینال باشید و میبرنتون کرمان
3 - آره همونه
4- نه داداش 0% هم احتمال اینکه برگردونن لباس اندازه کنید و اینا نیست ، این چیزا فقط مخصوصه 01 و 02 تهرانه
5 - احتمالا دی که تموم شد حدود 4-5 روز مرخصی بدن بهتون ولی روش حساب 100% نکن. با این فکر برو که 60 روز باید بری پادگان چون حتی مرخصی شهری هم نمیدن.
6- نمیخواد بخری . پوتینی که میدن خوبه ، من که هنوزم دارم میپوشم
درسته که کرمان ولی هوا سرده لامصب کویریه دیگه حتی تو دی هم آفتاب ظهرش میره تو مغز آدم و غروب که شد هوا سرد میشه ، نصف شب هم که نگو خیلی سرد میشه لباس گرم ببر حتما.
بد میگن از 05 ولی اصلا اونطور که میگن نیست، حالا خودت میری میبینی
با سلام
بزرگوارانی که خدمتشون نزاجا بوده چندتا سوال داشتم :
1-با فوق لیسانش مکانیک بعد اموزشی خدمتمون چطوریه؟
2- دوره کد میخوره رشته ما؟
3-ممکنه افسر اموزش بشم توی همون 01؟؟خوبه یا بد؟
4- چه رسته ای بیوفتم خدمت بهتری میتونم داشته باشم؟
5-اصلا تو ارتش قسمت تاسیسات ساختمان یا ... هست که اونجا مشغول بشم؟
6- میشه حین خدمت توی یگان پروژه کسر خدمت انجام داد؟ چگونه؟
با تشکر:n16:
خیلی این دم خدمت رفتن روحیه خوبی داشتیم این خبر خرید خدمت هم اومد روش:n27:
مثه مته داره روحمو میخوره
غایب و فراری 27 ساله توانایی خدمت نداره اونوقت لیسانس فوق لیسانس 28 ساله میتونه 12ساعت سر 4راه پست بده؟؟انصافتون کجا رفته آخه مسئولین؟؟
باید امکان خرید برای همه فراهم بشه نه فقط غایبین متخلف
1- مشخص نیست کجا میوفته ولی معمولا فوق لیسانس استان خودش میوفته.نقل قول:
2- فوق لیسانس دوره کد نمیخوره.
3- ممکن هم هست افسر آموزش بشی، افسر آموزش جزو مسئولیت پر زحمت و پر دردسر هست.
4- اداری بهتره، کارای ستادی سبکتر و راحت تر هست.
5- قطعا هست ولی با اون تصوری که شما از تاسیسات ساختمان داری بسیار متفاوته!!
6- بله در حین خدمت هم میشه بری دنبال پروژه کسر خدمت.
امکانش هست لینک منبع بدید ؟نقل قول:
بلاخره محل اعزام دی ماهی ها رو سیستم پلیس+۱۰ مشخص شد، هرکی مثل من هنوز برگش رو نیاوردن براش میتونه به پلیس +۱۰ مراجعه بکنه
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
اقا یکی از دوستان کمک کنه.... رفیقم میخواد دکتری امتحان بده ولی دوره ارشدش 4سال طول کشیده یعنی سنوات خورده.... ولی با مجوز نظام وظیفه شهریور دفاع کرده.... حالا میتونه دکتری امتحان بده؟ توی دفترچه سنجش اومده... داوطلبی که بیش از سقف مجاز ارشدش طول کشیده شرایط استفاده از معافیت تحصیلی دکتری ندارند
بايد از خدات هم باشه سرچهارراه بدهن بهت..جايي مثل سرچهارراه به مرزباني كه معلوم نيست افقي برگردي يا عمودي!!!!شرف دارهنقل قول:
دوستان مرکزآموزش نیروی انتظامی اراک چجور جاییه؟ کسی بوده تا حالا؟ 3 دی باید کچل کنیم بریم؟
عجب قانونای مسخره ای دارن .یارو فلجه معافش نمیکنن اونوقت اگه کسی باباش بواسیر داشته باشه معاف میشه ؟ این قانوناشون منو کشته.نقل قول:
سلام بچه ها.
دیروز نامه اعزامم اومد، اعزامی اول دی هستم که البته تو برگه ای که پست آورده تاریخ اعزامو زده 3 دی (خوب یه دو روزی به نفع ما شد!). آموزشگاه انشائی نزاجا 02 افتادم که آدرسشم زده تهران، رباط کریم، پرندک، 02. شنیده بودم اولین روز سربازا رو یه جا تو شهرشون جمع میکنن و اتوبوس میزان میفرستن پادگان ولی احتمالا چون من ساکن کرج هستم دیگه گفتن نزدیکم خودم برم! راستی بنده با مدرک فوق لیسانس افتادم اینجا.
حالا از این حرفا گذشته چندتا سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن:
1- این پادگان چطوریه؟ سخت گیریش زیاده؟ معمولیه؟
2- روز اول یعنی همون 3 دی بریم لباسامونو میدن و بعد سه چهار روزی میفرستنمون خونه دیگه؟ اگه اینطور باشه دیگه لازم نیست جز مدارک چیزی با خودمون ببریم دیگه؟ راستی لازم هست موهامون رو هم همون روز بزنیم یا نه؟ چون تو تذکرات برگه ای که دم در خونه اومده نوشته مو رو با 4 بزنیم. راستی تو این برگه زده که عابر بانک سپه هم همراهمون باشه! آخه چرا؟! من که شماره حسابمو دادم دیگه کارتشو میخوان چیکار؟ من اصلا از کارت سچه استفاده نمیکنم چون به نظرم بانک خوبی نیست و الان کارتمو تو شهر دیگه خونه فامیلمون جا گذاشتم و فعلا بهش دسترسی ندارم. حالا انقدر گیر نیستن که حتما بخوان کارت عابربانک رو ببینن؟ اصلا کارت عابر بانک ما رو میخوان چیکار؟ نکنه اون دوزار هم که واریز میکنن میخوان بالا بکشن!
3- بنده شرایطشو دارم که داخل پادگان معاف از رزم بگیرم. به نظرتون واسه 02 معاف از رزم گرفتن یه مزیت هست یا نه؟ مثلا اگه معاف از رزم بگیرم آموزشیم راحت تر میشه؟ یا مثلا چون معاف از رزم بودم ممکنه که واسه تقسیم دیگه پادگان نندازنم؟ و اینکه ممکنه به خاطر معاف از رزم درجمو کم کنن؟ کلا به نظرتون معاف از رزم رو بگیرم یا اصلا چیزی نگم؟
4- دوستانی که قبلا 02 افتاده بودن یا کلا ارتش بودن مثل 01 میشه بگن بعد از خدمت کدوم شهر افتادن؟ اصلا روالی داره که مثلا فوق لیسانس و دکتری بیشتر شهر خودش بندازن؟ یا کاملا رندوم هستش؟
ببخشید طولانی شد، ممنون میشم رفقا کمک کنید.
تشکر از همه
جای خوبیه دوست مننقل قول:
من بچه اراکم هروقت آمدی خواستی شماره میدم در خدمتتم عزیز
اما من شنیدم تقسیماش بیشتر برای مرز داری هست
که البته اصلن مشخص نیست این حرف درست باشه یا غلط
سلام بچه ها.
دیروز نامه اعزامم اومد، اعزامی اول دی هستم که البته تو برگه ای که پست آورده تاریخ اعزامو زده 3 دی (خوب یه دو روزی به نفع ما شد!). آموزشگاه انشائی نزاجا 02 افتادم که آدرسشم زده تهران، رباط کریم، پرندک، 02. شنیده بودم اولین روز سربازا رو یه جا تو شهرشون جمع میکنن و اتوبوس میزان میفرستن پادگان ولی احتمالا چون من ساکن کرج هستم دیگه گفتن نزدیکم خودم برم! راستی بنده با مدرک فوق لیسانس افتادم اینجا.
حالا از این حرفا گذشته چندتا سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن:
1- این پادگان چطوریه؟ سخت گیریش زیاده؟ معمولیه؟
2- روز اول یعنی همون 3 دی بریم لباسامونو میدن و بعد سه چهار روزی میفرستنمون خونه دیگه؟ اگه اینطور باشه دیگه لازم نیست جز مدارک چیزی با خودمون ببریم دیگه؟ راستی لازم هست موهامون رو هم همون روز بزنیم یا نه؟ چون تو تذکرات برگه ای که دم در خونه اومده نوشته مو رو با 4 بزنیم. راستی تو این برگه زده که عابر بانک سپه هم همراهمون باشه! آخه چرا؟! من که شماره حسابمو دادم دیگه کارتشو میخوان چیکار؟ من اصلا از کارت سچه استفاده نمیکنم چون به نظرم بانک خوبی نیست و الان کارتمو تو شهر دیگه خونه فامیلمون جا گذاشتم و فعلا بهش دسترسی ندارم. حالا انقدر گیر نیستن که حتما بخوان کارت عابربانک رو ببینن؟ اصلا کارت عابر بانک ما رو میخوان چیکار؟ نکنه اون دوزار هم که واریز میکنن میخوان بالا بکشن!
3- بنده شرایطشو دارم که داخل پادگان معاف از رزم بگیرم. به نظرتون واسه 02 معاف از رزم گرفتن یه مزیت هست یا نه؟ مثلا اگه معاف از رزم بگیرم آموزشیم راحت تر میشه؟ یا مثلا چون معاف از رزم بودم ممکنه که واسه تقسیم دیگه پادگان نندازنم؟ و اینکه ممکنه به خاطر معاف از رزم درجمو کم کنن؟ کلا به نظرتون معاف از رزم رو بگیرم یا اصلا چیزی نگم؟
4- دوستانی که قبلا 02 افتاده بودن یا کلا ارتش بودن مثل 01 میشه بگن بعد از خدمت کدوم شهر افتادن؟ اصلا روالی داره که مثلا فوق لیسانس و دکتری بیشتر شهر خودش بندازن؟ یا کاملا رندوم هستش؟
ببخشید طولانی شد، ممنون میشم رفقا کمک کنید.
تشکر از همه
کلا هنوز آیین نامه تدوین نشده و شاید تغییراتی که تو پست قبلیم اشاره کردم اعمال بشه ولی می خوان به کسانی بدن که تا آخر عمرشون هم دیگه نمیان، در نتیجه فرقی به حال کسی نمیکنه.نقل قول:
دوست عزیز نه ما تدوین کننده آیین نامه هستیم، نه سردار و....نقل قول:
چطور دیگران رفتن کسی هم که درسش تموم شد میره، نخواست بره محدودیت ها را به گردن میگیره.
تایید میشه.نقل قول:
البته کلانتری خیلی نمیشه ولی پلیس راه، راهور و مرزبانی (مرزبانی و پلیس راه علی الخصوص) خیلی متداول هست، نوروز 92 کسی را دیدم که روزی 80 تومن پلیس راه درآمد داشت، و یا سربازی داشتیم که از 8 ماه خدمت در ایست بازرسی مرز 10 میلیون آورده بود.
بله نسبت به بعضی شرایط خیلی ها باید خوشحال هم باشن، حتی تو خود شهر و کلانتری خیلی ها دل و... ندارن که مثلا درگیر بشن، دزد بگیرن، قاچاقچی تعقیب کنن و...نقل قول:
دیدین خیلی ها خودشون را خیس کردن.
از آموزشگاههای خوب ناجا هست.نقل قول:
کت شلوار هم میتونید بپوشید :n05:
دوست عزیز بارها گفتیم که شاید شما را تا میاندوره هم نگه دارن و به این امید نرین که برمیگردین خونه.
طبق گفته دوستان از پادگان های خوب نزاجا هست.نقل قول:
بارها گفته شده که به این امید نرین که قراره برگردین.
در تقسیمات مدرک تاثیری نداره.