دیشب دانلود شبانه برای من بهتر بود.
تونستم 4 گیگی بگیرم . . . :n01:
ولی بازم کمه باید بیشتر بشه . . . :n09: :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب دانلود شبانه برای من بهتر بود.
تونستم 4 گیگی بگیرم . . . :n01:
ولی بازم کمه باید بیشتر بشه . . . :n09: :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من دیشب خوب بود دوباره 10 گیگ زدم , ولی در ساعات مختلف سرعت بین 100 تا 900 بالا پایین میشه , سرور ایران و خارج هم فرقی ندارهنقل قول:
سلام
میگم گزارش مصرف شکلش فرق کرده و یه پارامتر جدید به نام "ترافیک باقیمانده ارسالی رایگان" گذاشتن !!
جریانش چیه ، یعنی رایگان رو هم محدود کردن ؟
نه جدیداً اینطوری شده که ترافیک ارسالی تا یک مقداری رایگان هست و بعد از اون اگه بیشتر آپلود داشته باشید از ترافیک اصلیتون کم میشه.نقل قول:
یعنی من الان حدود3 گیگ میتونم رایگان آپلود کنم وحجمی از ترافیکم کم نمیشه درسته؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته........نقل قول:
این کسانی که شبی 4 یا 10 گیگ دانلود میکنن اینا دقیقا چی دانلود میکنن باور کنید نصف اون حجمی که دانلود میشه پاک میکنن با همین روال در اینده خیلی خیلی نزدیک سیاست های شبانه شاتل رو پار س انلاین پیش میگیره لیست سیاه و محدود شدن در دانلود شبانه پیش میاد بعد اون وقت فحش میدیدم به پارس انلاین که چرا سرعت پایین اومده . هرکسی بر اساس نیازش دانلود کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد
به جان خودم اگه یدونه از چیزایی که دانلود کردم رو پاک کرده باشم !! من میدونم چی دانلود میکنم و چندین برابر پول اینترنت رو پول اکانت های VIP و سرورVPS خودم میدم چون کارم همینه و دانلود میکنم که آرشیوم رو آپدیت کنم و میفروشمنقل قول:
ایا این کانتر بعد از پایان قرارداد صفر میشه؟مثلا اگر ماهیانه سرویس بگیریم شرایط به چه صورت میشه؟ کلا یه توضیح کامل تر در موردش میدیننقل قول:
ممنون میشم
دوستان من قبلا پارس داشتم تو منطقه مخابراتیمون خوبه و راجع به پینگم مطمئن هستم فقط ۲ تا سوال سرویسای نامحدود پارس چطوره؟ یه توضیحی راجع به سرعتشون میدید؟ این قانون مسخره ای تا یه حجمی که دان کنی سرعت میاد پایین را داره ؟ با ماهی حدودا 60t چه سرویسی از پارس را پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنون
ببینید قانون شرکت ارتباطات به این صورته که isp ها باید هر مقدار حجمی که شما می خرید 25% اضافه بهتون ترافیک بدن جهت آپلودنقل قول:
یعنی مثلا اگه این ماه سرویس 4گیگ بگیری(سرعتش فرق نمیکنه)یک گیگ بهت ترافیک اضافه میدن
قبلا پارس این ترافیک رو بر روی همون حجم خریداری شده میداد یعنی شما 4گیگ ترافیک میخردی ولی تو پنل 5 گیگ اضافه میشد
ولی جدیدا دیدن که به ضررشونه اون مقدار حجم اضافه رو دیگه به ترافیک اصلی اضافه نمیکنن وهمونطور که تو تصویر بالا مشخصه یه بخش جدا درس کردن برای آپلود رایگان وتا یه حجمی(25% از ترافیک کل) رو رایگان میدن:n15:
بله با اتمام قرار داد هم این بخش صفر میشه
اینجا هم امشب هی قطع میشه فکر کنم 2 تا قطره بارون باریده گند زدن !
واقعا وضع خیت هست قطعی زیاد هست کسی از دوستان از پشتیبانی علت رو نپرسیده؟
رایگان که نیست پولشو دادی مثل حجم دانلودت هست که مثلا 3 گیگ داری تو ماه که پولش رو دادی ( مبلغ ماهانه که برای تمدید میدی ) اگه بازم حجم اضافه بخری مثلا 1 گیگ , 25 درصد از این مقدار رو اضافه میکنن به حجم آپلودت , پس یعنی پول اینم دادینقل قول:
شبانه هم که کلا جفتشون رایگانه و نه از آپلودت و نه از دانلودت حجم کم نمیشه هر چقدر که دانلود کنی یا آپلود کنی
تایید میشه دوستان اینجا هم قطعی داریم I love u PMC :n02:
همه جا همینه , پهنای باند کشور در حالت بدی بسر میبره و در حال تعویض مسیر های اینترنتی در کشور هستن که شاید بتونن از جای دیگه این کمبود رو تامین کنن , فعلا وضع پهنای باند داغونه و تمام شرکت ها پهنای باند هاشون مشکل داره , مشکل پینگ های بالا که حتی به 1000 هم رسیده تو بعضی شرکتا به همون دلیل تعویض مسیر های خروجی اینترنت کشور هستنقل قول:
میدونم داداش ولی این نامردا اون 25% رو قبلا به ترافیک ماهانه اضافه میکردن:n21:نقل قول:
ولی الان یه همچین بازی دراوردن مشخصه یه کاربر معمولی اینقدر آپلود نداره :n29:
چون به این قسمت پنل توجه نکرده بودم فکر میکردم کلا حذف شده این 25% وقتی پست اون دوستمون رو دیدم تعجب کردم
خب دیگه این قانون تو اکثر شرکتا هست ولی پارس تازه داره اینکارو میکنه و خلاف قوانین هم نیست , البته خب 100 درصد به ضرر مایی که فقط دانلود میکنیم هست !نقل قول:
من متوجه شدم سرعتم رو 2مگ قفل شده!!:n04:
وقتی مرکزم از قطعی در اومد فورا که دانلود زدم حداکثر سرعتی که گرفتم 250 بود و بیشتر از این مقدار نرفت!!بعدش اروم سرعت اومد زیر 1.5 مگ:n02:
لعنت بر پارس انلاین:n21:
انقدر وضعیت بهم ریخته که 400 مگ از دانلود من از بین رفت!! و دانلود خودش از اول شروع شد:n23:
فقط خواستم بگم همه ی شرکت ها این مشکل رو ندارن! من الان حدودا 2هفته است که دارم از وایرلس استفاده میکنم اصلا همچین مشکلی نداره! تازه وایرلس هم هست تو این هوا حتی پینگش هم بالا نرفته!! گفتم این رو بدونید که همه کشور این مشکلات رو ندارن و فقط به خود شرکت و سیاستش بر مگیردهنقل قول:
بنظر من بهترین گزینه برای شما با توجه از اینکه از محدودیت سرعت بیزارید، سرویس 512 ماهی 30گیگ که حدودا 64تومن اینها میوفته یا یکم بالاتر تهیه کنید! یا برید سراغ سرویس 2مگ حجمی ولی اگه حجم مصرفی تو روزتون بالاست به صرفه تون نیستنقل قول:
عزیز وایرلس بحثش جداس چون مشترک خیلی کمتری داره , شرکت که میگم منظورم ISP هست که خودش شخصا پهنای باند میگیره از زیرساخت مثل پارس آنلاین - شاتل - صبانت - سپنتا و....نقل قول:
خب طبعا پهنای باند کمتری هم میگیره ولی مشترک هاشون پهنای باند بالایی دارن اکثرا، به نسبت شرکت های بزرگ همین مشکلات رو در مقیاس کوچیک باید داشته باشه که نداره! و این نشون میده سیاست شرکت هاست که باهم خیلی تفاوت داره. پهنای باند رو هم زیرساخت فقط ارائه نمیده شرکت های دیگه ای هم هستن، الان این سرویسی که من دارم پهنای باندش از IPM هستنقل قول:
وایرلس سیستمی هست که نمیشه ازش دزدی کرد یا باید بهترین کیفیت و پهنای باند متقارن بدی یا باید جمعش کنی برای همین هست شرکتی که وایرلس میده مجبوره بهترین کیفیت رو بده حالا شده یکم گرون ترنقل قول:
دلیل دوم هم با عرض مغذرت خصلت مفت خوری ما ایرانی هاست که میخوایم همه چی واسمون مجانی تموم بشه. دوست داریم 20 تومن بدیم شبی 30 -40 گیگ دانلود کنیم. (منظورم به نسبت قیمت اینترنت فعلب ایران هست الان بعضی ها جو ایدال
برندارن بگن اینترنت خارج فلان اندازه ارزون تر هست. فعلن واقعیت همینه که هست)
خودم من دوستایی دارم که دارن شب تا صبح به ADSL مخابرات فحش میدن دادو فغانشون بلنده روزی چندبار زنگ میزنن با پشتیانی دعوا میکنن بعد که بهشون میگم بابا یکم هزینه کن خطت رو بکن وایرلس خودت راحت میشی، وقتت کمتر تلف میشه انگار داری به دیوار حرف میزنی:25: بعدش میگن راست مگی فردا میریم دونبالش ولی فرداشون معلوم نیست کی میاد :n13:
خط وايرلس ؟ خط هاي بي سيم كه بدرد اينترنت نميخورن ؟ ميشه يه توضيح بدين چطوريه ؟
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مثلا از یه شرکتی میخوای وایرلس بگیری , اول میری رادیو و دستگاه های مربوطه رو که حدودا از 150 به بالا هستن رو تهیه میکنید و بالای ساختمونتون وصل میکنن بعد اون گیرنده قوی امواج وایرلس اونشرکت رو دریافت میکنه و شما هم با یه روتر یه کابل لن ازش استفاده میکنیدنقل قول:
تا اونجایی که میدونم این شکلیه , ولی اگه اشتباه میکنم ممنون میشم دوستان دیگه تصحیحش کنن
من با خط تلفن بي سيم اشتباه گرفتم.نقل قول:
پارس آنلاين اينترنت وايرلس ميده؟ كلا كدوم شركت اينترنت وايرلس خوب ميدن ؟(سراسري و غير سراسري)
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
دقیقا همینطور هست که آقا حامد میگن فقط الان فکنم از 250اینا شروع میشه به بالا، اون رادیو آنتن هم مثل د-یش میمونه یجورایی که باید دید مستقیم با دکل فرستنده یا اصطلاحا پاپ سایت داشته باشی، مهمترینش همینه!
دکل ها هم همه جا نیستن، مثلا شمال تهران معمولا، میدون ونک، ساختمون پایتخت، برج سفید پاسداران و برج های دو قلوی الهیه هستن
پارس آنلاین وایرلس میده ولی توضیه نمیشه، شرکت های اصلی برای وایرلس اینان بیشتر، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دوتا دیگه که یادم نیست.
بچه ها به نظرتون ارزش داره من سرویس 2مگ یک سال پارس انلاین بگیرم؟با توجه به اینکه 20% روش تخفیف میخوره
به نظرتون بر فرض اینکه در اینده پارس انلاین سرعتش بیاره پایین سرعتش فکر می کنید نهایت شبی رو چند میاد؟
من خیلی سایت چک می کنم شاید ماهی 10گیگ ترافیک مصرف می کنم
به همین خاطر به فکر خرید 1 ساله با 100گیگ اضافه افتادم(تو این حالت گیگی 2260 میشه)
لطفا راهنماییم کنید با تشکر
با این تفاسیر به نظر من شما این هزینه ای که میخوای برای 100 گیگ اضافی+سرویس 2مگ بدی رونقل قول:
به جاش یه سرویس نامحدود بگیری بهتر نیست؟
ضمن اینکه این isp ها واقعا کارشون معلوم نیست ممکنه از همین فردا محدودیت بذارن اعتراضی هم نمیتونی بکنی(کلا تو این مملکت اعتراض مفهومی نداه)اگرم محدود کنه به احتمال زیاد به این شکله که مثلا تا حجم 50 گیگ میتونی دانود کنی بعد از اون سرعت شبانه میادپایین
بازم اگه خواستی محدود بگیری به نظر من حداکثر 6ماهه بگیر 10% هم تخفیف داره یه سال واقعا زیاده
سرعت دانلود از 60 کیلو تا 400 کیلو نوسان داره :n21:
شما از کدوم سرویس استفاده میکنید؟نقل قول:
ایا به نظر شما اون بازدهی شبانه رایگان نامحدود داره من شبها کامل 5 گیگ دانلود دارم ثابتنقل قول:
چون من از شرایط نامحدود پارس انلاین خبر ندارم نمیدونم وضعیت به چه صورت
مثلا 512 سرعتش معمولا روی چند؟
چقدر قطعی ها زیاد شده :n21: میخوام روز جمعه ای یه دست Dota Allstars بزنم هر 30 دقیقه یک بار قطع میشه:n27:
همه خط ها با هم :n08:
2 مگ حجمینقل قول:
ممنون. من به دلیل کارم ترافیک روزانه هم خیلی واسم مهمه حدود 1.5سال پیش سرویس ماهی 30 گیگ را داشتم چند ماه اما اون اواخر سرعت دان شبانش به شدت اومد پایین و دیگه این که حتی این 30 گیگ هم دو ماه روز 25 ام اینا تموم میشد کلا انگار پارس زیادی ترافیک میخوره :دی بعدش سرویس نامحدود داشتم از جای دیگه و عادت کردم بهش رو این حساب تا بشه میخوام نامحدود بگیرم. نا محدودش چطوره؟ مثلاpol 256u بعد از 20 گیگ سرعتش میاد رو چند؟نقل قول:
دوستان افت پهنای باند و سرعت نت کلی شده امروز مطلع شدم واسه همین سرعتا داغون ، اینم وضعیت ماست
به خدا
اومدم بگم دیشب به جای 10 گیگ (که شب قبلش دانلود کرده بودم ) 9 گیگ دانلود کردم , ولی نظرات رو دیدم کلا خجالت کشیدم دیگه از du meter حجم دانلودیم رو عکس بگیرم !!:n08:
اینکه بعد از چند گیگ دانلود سرعت محدود میشه رو نمیدونم، ولی وقتی محدود میشه سرعت میشه سرعت واقعی، که برای سرویس 256 میشه 32کیلوبایت در ثانیه!!نقل قول: