برای من که امروز در ساعات رایگان تبدیل به اینترانت شده بود و فقط سایتهایی داخلی مانند دانلودها و سافت 98 را باز میکرد وهیچ سایت خارجی باز نمیشد
Printable View
برای من که امروز در ساعات رایگان تبدیل به اینترانت شده بود و فقط سایتهایی داخلی مانند دانلودها و سافت 98 را باز میکرد وهیچ سایت خارجی باز نمیشد
دوستان من الان از سرویس 1 مگ محدود 12 گیگ برای 6 ماه استفاده میکنم که قبلا از ماکس نت گرفته بودم و حالا مشکل اینجاست که دیگه نمیشه از سایت ماکس نت تمدید کرد ولی در عوض همون سرویس های ماکس نت دارن اینجا و داخل اسیا تک ارائه میشن و قابل خرید هستن ولی من وقتی این سرویس رو از ماکس نت تهیه میکردم زیر جدول قیمت ها گفته بود که 12 گیگ هم میتونی برا شبانه استفاده کنی و بیش از اون هم رایگان محاسبه میشه یعنی 2 تا 8 صبح علاوه بر حجم 12 گیگ معمولی . 12 گیگ هم شبانه داشتی وبعد پایان اون هم میتونستی به صورت رایگان شبانه دانلود کنی . الان داخل اسیا تک همون سرویس 1 مگ با 12+12 شبانه هست ولی ننوشته بعد اون 12 گیگ هم رایگانه و میشه استفاده کرد!حالا من موندم از کجا مطمئن بشم . پشتیبانی هم جواب درستی نمیده . کسی تا به حال این کارو کرده یعنی تمدید و استفاده از بسته های ماکس نت در اسیا تک و شبانه بعد اون 12 گیگ چطوری محاسبه شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اگه یادتون باشه من میخواستم نت آسیا بگیرم و تا خریدشم رفتم ول. چون قیمت شهاب نیم گیگ رو نجومی برد بالا از مخابرات گرفتم شاید باورتون نشه 512 مخابرات که اگ. تقیسم بر 8 کنیم. میشه 64 ولی با سرعت 200 تا دان دارم ولی چون شبانه نداره از بسته شبانه ایرانسل استفاده میکنم واقعا عالیه سرعتش با 3 g تا 500 تا هم میره از 300 تا هم پایین نمیاد به نظر من که بهترین سرویسه واسه هم وبگردی هم دانلود فقط تنها مشکل اینه که سیمکارت من 4 g نیس گوشیم spهستو 4g ساپورت میکنه به نظرتون چند میگرن یه سیمکارت 4 g بدن
مرسی نگاه میکنمنقل قول:
فروشگاه انلاین اسیا تک مشکل داره ؟ الان بسته 30 گیگ میخوام بخرم و موجودی هم 731 تا داره ولی هر کاری میکنم مینویسه سبد خرید خالی است ؟ DSLBOX هم نمیشه خرید !
تعرفه برا تعویض سیم کارت های ایرانسل و تبدیل به 4g دور بر 10 تا 15 هزار تومان هستش مونده به فروشنده که دزد نباشه و طبق قانون 10 هزار تومن بگیره .نقل قول:
این
چطوری هست ؟ من که سر درنیاوردم ؟
این ماله نمایشگاه هست برا مدت محدود :
حالا زده 30 درصد تخفیف پاییزه اونم اینطوری محاسبه میشه دیگه ؟ ولی تو سایت که اصلا DSLBOX برا فروش نیست !
بسته های اینترنت با 30 گیگ حجم اضافه (به ارزش واقعی 83 هزار تومان) ، تخفیف ویژه نمایشگاه الکامپ به مبلغ 60 هزارتومان ویژه مشترکین جدید و قدیم
* اعتبار تا پایان اردیبهشت 1395
یعنی این حجمو داشته باشی سرویست هم تموم بشه و دوباره تمدید کرده باشی تا اون زمانی که خودش گفته پابرجاست یا با اتمام زمان سرویس فرت این حجم هم میره ؟
شما با user و پسورد واردنقل قول:
شو
بعد که وارد شدی، به صفحه
برو
و اضافه کردن به سبد را بزن و بعد بقیه مراحل را طی کن.
این dslBOX هایی که قیمتش را گذاشتی، به اصطلاح آسیاتک نسل سوم DSL هستند که با توجه به توضیحاتی که در سایت آسیاتک داده، لازم به ذکر است نسل سوم DSLباکس های آسیاتک مجهز به مودم رایگان وایرلس TP-LINK بوده و یک عدد CD راهنمای DSLBOX با محتوای نرم افزارهای کاربردی، قرارداد مشترکین، ویدیوی راهنمای نصب مودم، مصوبات رگولاتوری و آموزش نحوه ثبت نام سرویس خریداری شده، در اختیار خریدار قرار می گیردنقل قول:
که در ایام نمایشگاه با 20درصد تخفیف عرضه میشود.
ولی آن یکی که 30درصد تخفیف زده، مربوط به DSLBOXهای معمولی است. من پارسال از نمایشگاه DSLBOX خریدم، مودمش D-LINK بود و CD و ... نداشت.
الان فقط یک DSLBOX معمولی در فروشگاه آسیاتک هست
که شامل:
مودم وایرلس چهارپورت D-Link
سرویس یکساله 24 گیگ و 300 گیگ اضافه از 4 تا 10 صبح
سرعت سرویس تا 10 مگابیت (10 Mbps) متناسب با کیفیت خطوط
پین تخفیف 200000 ریالی خرید جدید آسیاتک ویژه مشترکین ثبت نام جدید
هدیه آسیاتک
شما وقتی این بسته رو میخری تا پایان اردیبهشت مهلت داری از کدی که بهتون میده استفاده کنید و در پنل اعمال کنید.نقل قول:
هر موقع هم اعمال کردید تا پایان سرویس مهلت استفاده ازش دارید.( حجم اضافه به دوره بعد منتقل نمیشود. )
از این نسل سه امکانش هست اینده نه چندان دور رو سایت هم برا خرید قرار بدن ؟ چون از بسته های قدیم به صرفه و بهتر هستن .نقل قول:
بدترین پشیبانی رو اسیاتک داره بنده یه سرویس خریدم که نوشته شما تعهد میدید بعد از اتمام سرویس خودکار بره سرویس بعدی حتی من این رو هم تیکش رو نزدم که بصورت دستی خودم بروزرسانی کنم بعد از پایان این سرویس اما نماینده اسیاتک خودش وارد پنل خودش میشه و هر روز برای کلیه کاربران بروزرسانی میکنه و عملا سرویس قبلی من با توجه به اینکه ایشون اینکارو کردن سرویس قبلی از دستم رفت اگه واقعا من دارم میخونم و دارم خودم با خوندن مطالب سرویس میگیرم چرا یک نماینده به خودش اجازه میده هر روز وارد پنل مشترکین بشه و برای همه کاربران بروزرسانی کنه؟
الان باید کجا از دست نماینده شاکی شد؟
بله. ولی در زمان عرضه در فروشگاهش، قیمتش بالاتر از زمان نمایشگاه خواهد شد.نقل قول:
دوستان میشه یک متن شکایت برای تک کانکشن برای من هم بفرستین صبح خوبه ولی شب دیگه پدرش در میاد یک صفحه باز کنه
تک کانکشن من هم صبح خوبه شب خراب میشه - های وب هم بودم وضع همین بود - بعید میدونم با شکایت درست بشه - احتمالا به خاطر شلوغیهنقل قول:
------------------------
آقا سایتشون مشکل داره !؟ من کلا ترافیک دوره ام 10 گیگ هست الان 8433MB ازش مونده بعد چه جوری درصدش رو میزنه 74 !؟ من هر جور حساب میکنم میشه 82 درصد !
اخه خیلی دیگه داغون میشه از یک مگ میاد رو 200 تا 300 الان یک هفته همینجورینقل قول:
راستش دقیقا متوجه مشکلتون نشدم مگه سرویس جدید پول و پرداخت نمیخواد! بهرحال نماینده اجازه ورود به پنل شما یا تغییر در اون بدون اجازه رو نداره. اگر شکایت دارید با 1544 که آسیاتک مرکزی هست بخش امور نمایندگان تماس بگیرید و مطرح کنید. راستش من از هر چیز آسیاتک ناراضی بودم چند باری که تماس گرفتم پشتیبانیش کاملا راضی بودم و خوب و سریع رسیدگی کردند.نقل قول:
سلام
دوستان من امروز با isp تماس گرفتم و درخواست چک کردن مسافت دادم
به من گفتن فاصلت 1.2 کیلومتره تقریبا
در صورتی که حتی با گوگل مپس به صورت مستقیم یه خط می کشم فاصله رو 2.5 کیلومتر می زنه
کسی می دونی دقیقا چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سرویس یلدا 15 گیگ 15 ماهه رو اگه بگیرم میتونم کلا 15 گیگ رو تا یکی دوماه استفاده کنم بعد سرویس عوض کنم؟؟ یا هر ماه فقط 1 گیگ میتونم استفاده کنم؟؟
مهلت خرید این سرویس تا کیه؟
نقل قول:
Attenuation چنده ؟
حالا چرا فاصله اینقدر برات مهمه ؟! ..... فاصلت رو که نمی تونی کم کنی
اگر می خوای سرعت بیشتری بگیری به فکر راهای دیگه باش
Attenuation حدودا با Mode G.Dmt رو 55 هست فکر کنمنقل قول:
+
من خودم دارم به صورت جدی مشکل نویز خط رو پیگیری می کنم و اینکه می خوام بدونم فاصلم چه قدره که در نهایت بدون نویز چه قدر می تونم بگیرم
نظر شما چیه؟
حرف isp رو چطور ارزیابی می کنید؟
isp خیلی کم گفتهنقل قول:
گوگل مپ هم چون خط مستقیم بوده کم گفته ..... چون سیم های تلفن فکر نکنم به صورت مستقیم کشیده بشن . از خیابون و کوچه ها رد می شن به خاطر همین فاصله از خط مستقیم بیشتره
به نظر من فاصلت بالای 3 کیلومتره .... 3 و خورده ای
snr خطت رو نمی دونم چنده ولی با این Attenuation در بهترین حالت فکر نکنم بیشتر از 4 5 مگ بتونی بگیری
اره دیشب اینطوری شدنقل قول:
زنگ زدم چهارتا فحش ناموسی بارشون کردم
شکایت کنن اصلا برام مهم نیست
حروم خورا
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرعت شبانه اولش که دانلود فایل شروع میشه 1000 کیلوبایت در ثانیه هست
بعد میاد روی پونصب ثابت میشه
شبانه رایگانم 6:20 تا 8 تموم شد
الان سرعتم زیر یک مگ نمیاد دوستان
جالبه که ISP مسافت شما رو حتی کمتر از دید مستقیمی که تو گوگل مپس هست برآورد کرده. همون طور که دوست دیگهمون هم گفتن، فاصله کابلکشی نمیتونه کمتر از فاصله دید مستقیم باشه. دید مستقیمی که گوگل مپس میده هم مطمئن باشین خطای قابل توجهی نداره و گر نه دیگه اعتباری برای کل شرکت گوگل هم نمیمونه. پس فاصله یا در واقع طول کابلهای شما بیشتر از 2.5 کیلومتره. یکی از علتهای بالا بودن میرایی خطتون هم همینه.نقل قول:
ISP ها هم بعید میدونم واقعن ابزاری دیگهای برای تعیین فاصله به جز همین عدد میرایی داشته باشن.
سلام دوستان من الان سرویس بیست گیگ شهاب دارم و روز ها و شب ها 500 دانلودمه
به نظر شما می ارزه اینترنتمو به نامحدود برنزی 1024 با امکـان تبادل حداقل 40 گیگ درماه تغییر بدم ؟؟؟؟
حداقل سرعتم در روز چقدر میشه ؟؟؟ بعد اگه مثلا یه روز دو گیگ دانلود کردم و سرعت اومد پایین ، سرعت چقدر میاد پایین ؟؟
اینترانت ها چطور هستن و چه سایت هایی میشه باهاشون رفت ؟ :n13:
نقل قول:
اگر جوابتون رو نگرفتین هنوز ،جواب به این شکل هست:
شما سرویس 6 ماهه گرفتین با 12 گیگ حجم،حالا طبق این متن اگر مثلا در هر ماه 30 گیگ دانلود داشته باشین مقدار 2گیگ از اون محاسبه میشه و از اون حجم 12گیگ اولیه شما کم میشه ،در واقع تا پایان اون ماه فقط 2گیگ از 30 گیگ شبانه که دانلود کردین ازتون کسر میشه ،باز با شروع ماه جدید هر چقدر دانلود کنین باز 2گیگ کم میکنه و الی اخر...
و چون شما سرویس 6 ماهه گرفتین در طول این 6ماه هرچقدر که دانلود داشته باشین مقدار 12 گیگ از اون محاسبه و کسر خواهد شد.
اما این مال زمانی بود که شما از پنل کاربری و سرویس های اختصاصی ماکس استفاده میکردین اما الان که اکانتینگشون با اسیاتک ادغام شده چون فعلا تو سیستمشون چنین چیزی تعریف نشده شما باخیال راحت دانلود چون هیچ حجمی ازت کم نمیشه:n02:
اینکه سرعت سرور خارجی و تک کانکشن روز های تعطیل و سر شب ها کم میشه مشکل از اسیا تک هست یا مرکز مخابراتی که مشکل پهنای باند داره ؟
مشکل این مملکت خراب شده هست
پهنای باند ماله خود آسیاتک هستنقل قول:
اگر تک کانکشن درست نمیشه باید درستش کنن
البته من یه حدسی می زنم که اینا اصلا نمی دونن تک کانکشن چیه :n02:
ملاکشون همون سرعت IDM هست
ملاک سازمان تنظیم مقررات چی هستنقل قول:
تک کانکشن
وقتی حجم سرویس تموم بشه میشه از ساعات رایگان استفاده کرد؟؟
دقیقانقل قول:
بهشون بگی اولین چیز میگن سرعت دانلودت چقدره - براشون تک کانکشن اصلا مهم نیست !
این موقع از شبانه روز سرعت افتضاح میشه برام ، همین الان :
ملاک سازمان چیه؟نقل قول:
دقیقانقل قول:
باید از 195 پیگیری کرد
به نظر من اول باید از خود شرکت پیگیری کرد اگر به جواب نرسیدی از 195 پیگیری کن
وظیفشون هست که پیگیری کنن
متاسفانه اصلا سرعت پایین تک کانکشن رو نمی پذیرن
سایت خود آسیاتک هم فکر کنم واسه تست خوب باشه
برو تو پنل
تست سرعت
سرور خارجی رو انتخاب کن
ملاک سازمان توافق نامه SLA هستنقل قول:
در این توافق نامه هنگام معرفی تک تک معیارها من جمله حداقل سرعت (CIR) هیچ اسمی از اینترنت و اینترانت برده نشده و لذا سرعت اینترانتتون میزون باشه کفایت میکنه.