از شما mxic بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( phoenix_666 )
از شما mxic بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( phoenix_666 )
بله مال من mxic بود خداروشکرنقل قول:
به همون روش روسی -- کردم اگرم آدرس خواستین pm بدید چون تو تهران و کرج فقط 2 تا مغازه هستن که این روش رو تمیز و بدون ایراد انجام میدن
بهشون اعتماد دارم
سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه ولی می خام مطمئن شم
ایکس باکس من الایته ، درایوش باز نمیشد دادم درست کنن درایوش رو درست کردند ولی حالا دیگه دستگاه بازی های کپی رو نمیخونه
و وقتی بازی کپی میذارم توش آرم ایکس باکس رو نشون میده البته فیلم dvd که میذارم میاره
میخاستم بدونم اگه این lt+ جدیده و آپدیت جدیده را بدم برام بریزند بازی های کپی رو دوباره میخونه؟؟؟
نه خیر ;) البته ال تی جدید بریزین هم کار خوبیه :دی هم سرتون گرم میشه هم به خودتون افتخار میکنین هم دیگه این نگرانی ها رو ندارین :دینقل قول:
درسته اگه LT+ 1.9 بریزین دیگه مشکلی نداره...نقل قول:
سلام
آقا من بازی رد دد رو می زارم تو دستگاخ بالا نمی یاد اصلا و موقع نصب هم می گه دیسک کثیفه.
مشکل چیه؟
اگه دیسکت تمیز باشه پس دیسک نا مرغوبهنقل قول:
بد رایت شده ، دلیلش همینه... که یا به خاطر سریع رایت کردن دیسک ها بوده ، یا دیسکش چرت بوده و در حین رایت ترکیده ، یا رایتر طرف یه سوتی داده... یا کلا دی وی دی بد رایت شده دیگه چیکار ما داری :دی
نه بازی که نه........نقل قول:
ولی من میگم تو هر شرایطی1.9 رو بریزید کلا بهتره.....
نه هنوز بازی های کینکتap2.5ندارن
سلام به تمامی برادران گلم توروخدا زود کمکم کنید خیلی ضروریه اخیرن بازی کا واسه اکس باکسم خریدم مافیا 2 بود بعد اون تا حالا بازی نخریدم پریروز رفتم دیرت 3 وال.ای.نویر خریدم میزارم رو استگاه پلی دی وی دی میاره نمیخونه امروز اخرین داپبردم که مال 2011 هست ریختم داشبردش عوض شد اما بازی ها رو نمیخونه زنگ زدم نکست جن گفت باید بازس کنید نمیدونم چی روش نصب کنی فک کنم (ال.تی) هستش این ال تی چیه ؟ مشکلش همینه؟ لطف کنید مرحله به مرحله بهم اموزش بدید چطوری خودم درستش کنم میخام خودم انجامش بدم نمیتونم بفرستم بیرون ممنون میشم زود جواب بدید
بله الان کنسول شما فقط بازی اصل میخونه...........نقل قول:
بایدlt+1.9بریزید.یه فرم ویر هست........
خودت نریز سخته کارش......dvd keyرو هم اگه مداری اصلا نریز که سخته............
dvd keyرو داری؟؟
بچه ها تو Live یک Kinect fun lab داره که رایگان هست و حدود 800 MB هست. من دیشب دانلودش کردم. جالبه خیلی. کلی بازی جدید و کارای جدید با Kinect میشه توش انجام داد.
البته من تازه دیدم شاید خیلی وقته که بوده:31:
مشکلی از لحاظ بن نداشتی؟؟؟نقل قول:
نه بن واسه چی؟ LT1.9 دارم با داشبور 13599نقل قول:
داشبورد چی ؟ :دینقل قول:
ه بن واسه چی؟ LT1.9 دارم با داشبور 13999
---------------------
به شدت خوشحالم که اسلیم داران هم به آرزوشون رسیدن : دی
:31:داشبورد منظورم همون 13599 بود . تصحیح شد.نقل قول:
اما کنسول من فت هست.
الان اسلیم 0225 -- شده؟ با تعویض درایو؟ یا pcb?
راستی یه نگاه با امضام هم بکنید
آره ه ک شده بعضیاش . به روش ه ک روسینقل قول:
یعنی مثل فت میدی بیرون واست فریمور میریزن؟نقل قول:
بله همینطوره ولی همه جا انجام نمی دننقل قول:
سلام به برادران گلم بهترین ال تی برای اینکه کل بازی ها مخصوصا بازی های جدیدو اجرا کنه 1.9 هستش؟؟فرق داشبرد 13599 با2.0.12625 دقیقا در چی هستش ؟؟ شکل داشبرد تو این دوتا فرق داره؟؟ممنون میشم جواب این دو سوالمو بدید
ببینید خود فرم ویر که نه ولی آره یه جورایی مربوط میشه.......................نقل قول:
نه شکلش نه فقط میخوان کپی باز هارو بچزونن................
برای بازی های جدید احتمالا لازم میشه بریز البته با1.9
آقا نسخه جدیدabgx360اومد واس13599؟
فکر نمی کنم اومده باشه
دوستان من اگه بخوام بازی پچ کنم باید رو dvd9 باشه دیگه ؟
بعدش dvd9 rewrite هم هست ؟
آره تقریبا همه ی بازی هاشd9هست...............نقل قول:
نمیدونم............
دوستان يك سوال :
حالا كه ٠٢٢٥ هم هكش اومده بازم خريد فت بهتر نيس؟ چون مايكرو بازم
ميتونه با يك اپديت بزنه اسليم ها رو ناكار كنه ال تي شونو ! و رايت پروتكت هم فعال بشه !؟
ايا ممكنه كه به سر فت هم اين بلا ها بياد ؟!
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
تا هکرهارو داری،غمی نداشته باش:5:نقل قول:
بالاخره ماکروسافت یه کاری رو اسلیم کرده دیگه...احتمال اینکه که کاری کنه که کپی خورش بپره زیاده...ولی بالاخره همین اسلیم هم انسان ها ساختند یعنی هکر ها از پسش بر میان... حالا یه کمی دیر تر...نقل قول:
ولی اگه من جات بودم فت میگرفتم...:27:
شما چه 9504 داشته باشی چه 0225 بالاخره باید PCB و یا چیپ ست درایوت رو واسه ریختن LT جدید و آخرین فیرم ویر مایکرو تغییر بدی. و با تغییر اون بعید میدونم مایکرو بتونه کارب انجام بدهنقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان گلم من امروز داشبرد 2.0.12625 ریختم رو دستگام میخام فردام ال تی 1.9 بریزم اگه این کارو بکنم دیگه کل بازی ها مخصوصا بازی ها ی جدید مثل ال.ای.نویرو دیرت 3 رو بدون مشکل میخونه دیگه اره؟؟؟؟ممنون اگه جوابمو بدید
سلام خدمت همه ی دوستان گلم من امروز داشبرد 2.0.12625 ریختم رو دستگام میخام فردام ال تی 1.9 بریزم اگه این کارو بکنم دیگه کل بازی ها مخصوصا بازی ها ی جدید مثل ال.ای.نویرو دیرت 3 رو بدون مشکل میخونه دیگه اره؟؟؟؟ممنون اگه جوابمو بدید
ورژن جدید پچ abgx هنوز نیومده من تست کردم... چرا پچ جدید نمیاد مردیم از خماری:19:
یه شهروند به این سوالها پاسخ بده:20: موقعی که پاور ویا آداپتر x360 مشکل پیدا کنه چه مشکلاتی واسه دستگاه و روند اجرای بازیها پیش میاد؟
یکی از دوستانم کنسولش رو باز کرده و روی چیپ gpu خمیر سیلیکون ریخته:31: و موقع اجرا ارور 0110 میده آیا راهی واسه تعمیرش هست؟
راستی دیروز GOW2 رو نصب کردم که بعدش با دیسک اجراش کرد:18: به نظرتون این عادیه؟
سلام به همه دوستان.
کسی لینک جدیدترین داشبور مایکروساف رو داره؟
من هنوز xbox slim کپی خور نکردم درایوم 0225.
اول باید آپدیت کنم بعد کپی خور؟
اگر آپدیت کردم قبل کپی خور شدن,بعدش واسم مشکل پیش نمیاد؟
ممنون میشم جواب بدید!
دوستان راهی نیست بتونیم MSP رایگان بگیریم؟ ( تست شده باشه )
سلام به بروبكس گل...چند روزي نيومدم دلم تنگيدخ واستون...
يه سوال..معذرت اينجا ميپرسم...
خيلي اعصابم خورده...
من تو بازي كشتي كج 2011 تو قسمت roal to wrestlemania يه جاييش گير كردم..
تو قسمت vs.undertaker ..ميخواستم ببينم هركدومتون تموم كردينش يا جايي هست كه كمكم بكنه بگين تا سوالم رو بكنم...
يك هفتس گير كردم...
توروخدا كمك كنين...
من kofi kingston رو برداشتم...
بعد يه جا با HBK دارم كه مسابقش بايد 5 ستاره بگيري...
4 تا ميگيرم..
اما ستاره آخر نمدونم بايد مرتيكرو چجوري روميز گوينده بندازم...
ميندازمش اما ضربه ميزنم زود پاميشه ميره تو رينگ...
بايد چيكا كنم ؟؟؟معذرت اينجا پرسيدم..
احتمالش کمه که مایکرو بتونه فت ها رو فلش لاک کنه...نقل قول:
ببین 9504 ، فلش لاک نبود ، اما 0225 و 0401 و... فلش لاک بودن ، که 9504 هم توی 13599 فلش لاک شد...
پس یعنی مایکرو به هر حال میخواسته که تا جایی که میتونه کنسولا رو فلش لاک کنه ، ولی چرا فت ها با 13599 فلش لاک نمیشن؟؟؟ دلیلش اینه :
مایکرو ، زمان ساخت درایو های فت حتی فکر اینم نداشته و احتمالا تا الان هیچ راهی واس فلش لاک کردن درایو فت پیدا نکرده...
0225 هم فلش لاک بود ، ولی هکرا از پسش بر اومدن... حتی اگه مایکرو فلش لاک هم بکنه فت رو بازم هکرا از پسش بر میان... قدرت مایکرو به هکرا غلبه نمیکنه :دی
بازی با دیسک اجرا میشه ، ولی از روی هارد لود میشه...نقل قول:
سلام دوستان . ارور تک چراغ E68 واسه چی هست ؟ الان کنسول رو روشن میکنم این ارور رو میده .
اره..............نقل قول:
شما اول باید اصل کنید بعد13599رو بریزید بعد1.9.................این کار رو فروشنده بلده خودش.............
مثل اینکه مشکلم حل شد . E68 ارور واسه Hard Drive بود که یک بار در آوروم هارد رو درست شد . فکر کنم توپ بهش خورده بود . D:
من چند جا دیدم که نوشته بود مشکل فریز شدن دستگاه به اداپتور بر میگردهنقل قول:
موقعی که پاور ویا آداپتر x360 مشکل پیدا کنه چه مشکلاتی واسه دستگاه و روند اجرای بازیها پیش میاد؟
شما یه بار تمام کابل های کنسولو بکن و دوباره وصل کن و چک کن ببین کابلها خراب نشده باشننقل قول:
سلام دوستان . ارور تک چراغ E68 واسه چی هست ؟ الان کنسول رو روشن میکنم این ارور رو میده .
بعد ببین بازم چراغ قرمز میده؟