بچه ها دم ایرانسل با این طرح تابستونیش گرم.همه مون رو خیلی خیلی معتاد خودش کرده.
خیلی سخته بخاد از 26 به بعد هیچ طرحی نباشه.من که تو این تابستون خیلی بهم خوش گذشت.ولی خدایشش
دل کندن از طرحاش سخته
بچه ها دم ایرانسل با این طرح تابستونیش گرم.همه مون رو خیلی خیلی معتاد خودش کرده.
خیلی سخته بخاد از 26 به بعد هیچ طرحی نباشه.من که تو این تابستون خیلی بهم خوش گذشت.ولی خدایشش
دل کندن از طرحاش سخته
آره واقعا من که هنوز باورم نمیشه فردا شب تموم میشه.... از 20 خرداد تا الان ....:41:نقل قول:
این لینک رو قبلا هم گزاشته بودم دوباره میزارم
برین اینجا و نظر بدین:
راجع به طرحهای تابستونی ایرانسل هستشکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=154959
من امروز خیلی از sms هام به سیم همراه اول fail میشن !!! یعنی فرستاده میشن اما دلیورش Fail میشه و نمیرسه دست طرف ! مال چیه ؟!
اس ام اس من هم به هم ریخته !
حالا جدای این ایرانسل یه خبر داغ :
گوگل ***** شده ! منم امتحان کردم باز نمیشه! ببین چه مملکتی داریم ما !
من گوگلم کار میده اما جالبه یاهم میلم ***** شده !!!! البته نه به طور کلی وقتی بخوام از مسنجر برم توش فیلتره !نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جاش این جا نیس بی خیال !
آره، بابا خیلی مملکت باحالی داریم هااااااانقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپ...
برای منم یه ربع ***** بود درست شدنقل قول:
ميگم هيچ راهي نيست كه ايرانسل طرحاش رو ادامه بده ؟ من كه تا وقتي طرح ها باشن طرف دولتيم نميرم ميگم كه اين صفحه نظر در مورد سايت ايرانسله بريم نظر بدبم كه طرح ها رو ادامه بدن بعد از تابستون
به نظر من كه نيازي نيست دوباره جوايز بذاره بدون جايزه هم همه از طرح ها استفاده ميكنن . حساب كردم تاحالا 200000 تومن مجاني از طرح ها استفاده كردمکد:http://irancell.ir/Layer2/?id=40
مطمئنی؟ من نشنیدم بگه نیم بها ؟ :18:نقل قول:
یارو میاد میگه : چنتا پیام تصویری بفرستم. چننتا هم پیام کوتاه. یه چرخی هم تو اینترنت بزنم...... همه ی اینا تو یه سیمکارت 100 هزار ریالی !!!!!!!!
سیم کارت پیام رسان :40:ایرانسل:40: