این خط td چند وقت شارج نشده بود. که این پیشنهاد و داده؟نقل قول:
Printable View
این خط td چند وقت شارج نشده بود. که این پیشنهاد و داده؟نقل قول:
بالا ۳ ماهنقل قول:
من خودم روی مودم b612 مبین نت ازش استفاده میکنمنقل قول:
این محدودیتی که دوستان میگن وجود نداره و سیم td روی همه مودم هایی که فرکانس 3500 ایرانسل رو دارن کار میکنه
یعنی من سیم تی دی ایرانسل رو بندازم رو مبین نت وصل میشه به ایرانسل؟نقل قول:
مودم انلاک نیست
وقتی آنلاک نباشه نه وصل نمیشه.نقل قول:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
واقعا با مودم آنلاک نشده مبین نت میشه با سیمکارت اینترنت ثابت ایرانسل ازش استفاده کرد؟تست کردین جواب داده؟نقل قول:
سلام، دوسالی میشه که از یه مودم 4g استفاده میکنم و تا همین چند وقت پیش که آنتندهی داخلی خونه مون افتضاح بشه ازش راضی بودم، قصد مهاجرت به TD-LTE داشتم اما وقتی مپ آنتندهی رو میبینم خونه ما تو قسمت دسترسی با مودم فضای باز قرار داره، حالا از شانس من نه تنها وبسایت، بلکه نمایندگیهای ایرانسل هم مودم فضای باز ندارند.
آیا راه حلی وجود داره تا بتونم با استفاده از مودم فضای داخلی از آنتن گیرنده فضای باز استفاده کنم و یا چیز دیگهای؟
ممنونم
دوست عزیز وقتی مودم لاک باشه فقط با سیمکارت همون اپراتور کار میکنه.نقل قول:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
سلام، دوسالی میشه که از نت 4G ایرانسل استفاده میکردم برای خونه تا اینکه اخیرا آنتندهی داخلی مون افتضاح شده، تصمیم به مهاجرت به TD-LTE رو داشتم و مپ ایرانسل نشون میده که خونه ما تو ناحیه با پوشش مودم فضای باز ساپورت میشه.
از شانس بد من نه تنها خود ایرانسل، بلکه نمایندگیها هم مودم فضای باز ندارند.
آیا راه حل دائمیای وجود داره جز صبر کردن؟ (مثلا میشه برای مودم داخلی آنتن گیرنده فضای بیرونی نصب کرد یا هر چیز دیگهای)
به نظرم نت ۴جی بقیه شرکت ها رو تست کنید و گزینه اخرتون اینترنت ثابت ایرانسل باشهنقل قول:
با توجه به موقعیت تون احتمال اینکه با انتن دهی ضعیف مواجه بشید زیاد هست و واسه مطمئن شدن قبلش مودم تست بگیرید و امتحان کنید
واسه مودم خارجی باید توی بازار ازاد دنبالش باشید و اینم بگم که نصب مودم خارجی تضمین کننده سرعت و کیفیت نیست و هم سختی های خودشو داره