میترسم وقتی به سرور اینستالر کانکت نشد لابد به سرور خود بازیم کانکت نمیشه. میشه؟!
Printable View
میترسم وقتی به سرور اینستالر کانکت نشد لابد به سرور خود بازیم کانکت نمیشه. میشه؟!
اگه مشکلتون فقط گیر کردن سر لوگوئه ممکنه اصلا مشکل نباشه .
من بار اول که اجرا کردم لول رو شاید 1 ساعت شایدم بیشتر صبر کردم تا اون لوگو رفت ولی بعدش دیگه درست شد و سریع رفت تو محیط لانچر .
منم از شاتل می گیرم . جاهای دیگه مشکل نداره . الان 1 ماه پشتیبانیشون داره بررسی می کنه ببینه مشکل از کجاست که نمی تونن درست کنن . تو هم زنگ بزن گیر بده بگو نمی شه بازی کرد فک نکنه برای منه فقط . دیروز هم دوباره زنگ زد جویا شد که درست شده یا نه . منم گفتم من دیگه بیخیال شدم اصلا چک نمی کنم چون همش اعصاب خوردی . تا آخر دوره ام مشکل برطرف شد که شد . نشد زنگ میزنم یه وایمکس ایرانسل می گیرم . نهایت 72 ساعت وصل میشه .نقل قول:
احمق ها پینگ گوگل اشون رو 300-400 به من می گن عادی ه . می گم پس پینگ گوگل ایرانسل و پارس آنلاین چرا رو 100 150 ؟ اصلا جوابی ندارن بدنن . من واقعا واقعا واقعا سرویس ام رو فسخ می کنم حتی اگر از جای دیگه نتونم بگیرم . مدام پکت لاست از سمت دستای مخابرات میفته رو این سرویس های شاتل . من نمیدونم جاهای دیگه جزو آدم حساب نیستن هر روز رو سرویس من پکت لاست میافته
یه پینگ با CMD ویندوز بگیر برای سرور 4.2.2.4 (توی CMD تایپ کنید "ping -t 4.2.2.4" ) اگه تایم اوت داشتی مشکل از اینترنت شماست اگر نه همون طور که دوستان گفتند یه مدت بگذارید بمونه (چراغ های مودم هم باید چشمک بزنند که مشخص باشه داره یه چیزی دانلود میکنه) درست میشه.البته اگر باز هم درست نشد با صدای بلند بگو "زی زی گولو آسی پاسی درا کوتا تا به تا " (اونقدر بلند نگی که زنگ بزنند این آمبولانس قرمزا ببرنت تیمارستان)دیگه صد در صد درست میشه:n02:نقل قول:
اون پشتیان احمق و کودن بودهنقل قول:
تنها زمانی تایم اوت مربوط به یوزره که یوزر پهناش مثلا 128 کیلوبیت هستش و سرویسش هم نامحدوده و رو همین عدد بستن براش
حالا اگه با سرعت بیشتر از 10 کیلوبایت دانلود کنه پینگ تایمش میره بالا و پر از تایم اوت
اما اگر دانلود رو قطع کنه پینگ درست میشه
بنابراین احتمال اینکه از طرف تو باشه صفره!
منم این مشکلو داشتم یه ویندوز عوض کردم درست شدنقل قول:
چنتا کار اساسی میگم شک نکن درست میشه,اول بورو control panel بعد windows firewall بعد از سمت چپ turn windows firewall on or off رو بزن بعد تیکه (turn off windows firewall (not recommended رو در هر دو بخش بزن بعد ok بزن بعد دوباره سمت چپ allow a program or feature through windows firewall رو بزن بعد تیکه های lol.launcher رو بزن (اگه تو لیست نبود allow another pogram رو بزن و اضافش کن) بعد ok کن,این کارو کن درست میشه اگه نشد بهم بگو 1 راه اساسی تر میگم:n16:نقل قول:
مخابرات کلا سرویس پر تایم اوت حتی ای پی داخلی بگیریم پر تایم اوت علت خیلی مسائل میگن
فقط تهران اینجوری تا خرره دادن چون اوایل مخابرات محدودیت 256 داشت این مشکلات نبود ولی بعد سرویس تا یک مگ دو مگ باز کرد این مشکل بوجود اومد
حتی سرویس اختصاصی این مشکلات داره ....
حتما اینکارو میکنم.ولی چشمم آب نمیخوره که درست بشه...نقل قول:
مثلا همین امروز حدود ساعت 10 یهو نتم ریب زد ، قطع شد! تا یه ربع معطل بودم تا دوباره وصل شه...
دیشبم حدود 7-8 بار قطع و وصل شد...
من نمیدونم اینا چجوری بهترین اپراتور شدن!:n13:
اره والا منم بخاطره این شاتل ... لیو خوردم امروز :n28: همش dc میشد :n03::n14: