آنتن AM! اون گردالي سر به ميخي چيزي آويزان ميكني براي دريافت راديو AMنقل قول:
Printable View
آنتن AM! اون گردالي سر به ميخي چيزي آويزان ميكني براي دريافت راديو AMنقل قول:
به چه دليل؟نقل قول:
با تشکر ، منم rs33 گرفتم دیروز ، خیلی صدای توپی داره فقط 2 تا مشکل دارم باهاش :
1- نتونستم با hdmi زسیورشو به tv وصل کنم یعنی از hdmi out ----- به tv که وصل می کنم هیچی نمی شناسه . پشت دستگاه dvd هم که hdmi نداره .
2 - تنظیمات صداش چه جوری انجام میشه ؟ من هر چی دکمه های setting , setup روی کنترل ----- می زنم می نویسه cant select !!!
لطفا کمکم کنید
مگه نباید hdmi out تی وی رو به ----- بدی ؟؟؟
شما برعکس نگفتین؟؟؟
نه دیگه و ما می خوایم که تصویر ----- تو تلویزیون بیفته و اصلا تلویزیون hdmi out نداره ، فقط hdmi in دارهنقل قول:
من منظورم ----- rs33 بود شرمنده
مبارک باشه.نقل قول:
1-فکر کنم این ----- قابلیت این رو نداره که تصویر آنالوگ رو بگیره و از دیجیتال خارج کنه یعنی ورودی آنالوگ رو به HDMI تبدیل نمی کنه.باید پلیر رو عوض می کردید و مدل 420 یا 430 رو بر می داشتید.اینطوری دردسرتون کمنر بود.تا دیر نشده تماس بگیرید و بهشون بگید که می خواید پلیر رو با مدل 420 یا 430 عوض کنید.اگر هم این کار رو نکردید باید تصویر پلیر رو به تلویزیون وصل کنید و صداش رو به آمپ.پلیر خروجی کواکسیال داره و صدای چند کانال هم از این طریق می تونید انتقال بدید.
2-اول رو کنترل دکمه receiver رو بزن و بعد دکمع setup رو بزن.البته تنظیمات صدا ربطی به قسمت setup سیستم نداره.شما تو قسمت setup می تونید پارامترهای بلندگو و ... رو تنظیم کنید.برای تنظیمات صدا باید روی کنترل از دکمه های auto direct و stereo و standard و todoroki و ... استقاده کنید.
نقل قول:
خیلی ممنون ، آره قضیه HDMI را فهمیدم ، اره خودم دقیقا همون کارو کردم یعنی تصویر پلیرو رو مستقیم به Tv وصل کردم و صداشو به ----- ، راستی این خروجی کواگزیال کابل مخصوص می خواد یا همین کابل های آنالوگ ؟ کیفبت صداش بهتره این جوری ؟
ولی مشکل اصلیم هنوز حل نشد یعنی تو کنترل رسیورو می زنم و بعدش هر کدام از دکمه های auto/direct, satnadard , adv surr, audio parameter ,setup را میزنم می نویسه cant sel !! هر کاری میکنم درست نمی شه !! تو رو خدا اگه کسی rs33 داره ببینه مشکل از دستگاه منه یا من قلقشو بلد نیستم ؟؟ ممنون
کابل کواکسیال یک کابل جداگونه هست و باید جداگونه تهیه بشه.مطمئنا کفیت صدای بهتری نسبت به آنالوگ داره.نقل قول:
برای مشکلتون هم تماس بگیرید نمایندگی بصورت تلفنی کمکتون می کنند.
من از مشهد گرفتم دستگاهم را ولی نمایندگی نبود ، شما شماره نمایندگی تهران را دارید ؟نقل قول: