بچه ها 5800 از جت سامسونگ گرون تره الان تو بازار ؟
Printable View
بچه ها 5800 از جت سامسونگ گرون تره الان تو بازار ؟
سلامنقل قول:
نمایندگی هنوز 5800 رو 275 می فروشه حالا نمیدونم سامسونگ مد نظر شما چقدر هست!!!
من دو تا سایت رو نگاه کردمنقل قول:
هر دو تا هم با گارانتی پارسه
5800 270 تومن بود جت 250 بود
خواهشن یکی جواب من رو بده حتی وقتی میخوام با گوشی هم آپدیت کنم میگه connection error آخه چرا؟نقل قول:
نقل قول:
خواهشن یکی جواب من رو بده حتی وقتی میخوام با گوشی هم آپدیت کنم میگه connection error آخه چرا؟
عزیزم منم این مشکل رو داشتم
البته این یکی از مشکلات با ovi یه
با nsu آپدیت کن حل میشه
ویندوز Xp هم نصب کردمنقل قول:
بازی این درایور رو نصب نمی کنه و به صورت علامت سوال نشون میده.
با nss هم امتحان کردم و همون مشکل رو دارم.
----------------------نقل قول:
دوست عزیز چه ورژنی از Nokia PC Suite را نصب کردی شاید باید ورژن جدیدتری را نصب کنی یا اینکه رو یک سیستم دیگه امتحان کن
سلام دوستان.من جديدا با گوشي 5800 ام يه مشكل اساسي پيدا كردم:مشكلم اينه كه من يه سري نرم افزار رو روي گوشيم نصب كردم بعد وقتي گوشيمو فرمت ميكنم(مموري گوشي+مموري جانبي)بعد كه هر كودوم از نرم افزارهايي رو كه قبلا نصب كرده بودم رو دوباره ميخوام نصب كنم ميگه كه:"برنامه قبلا نصب شده ايا ميخواهيد جايگزين كنيد".يعني به عبارتي اين برنامه هايي رو كه نصب كردم پاك نشدند يا شايد اتفاقي ديگه افتاده!!!!!!!!
بچه ها خيلي برام مهمه كه داره چه اتفاقي ميافته.كسي ميتونه منو راهنمايي كنه.پيشاپيش ممنون دوستان.:40::11::40::10::40::40:
سلام بچه ها.آقا منم یه مشکل دارم اونم اینه که یه نرم افزار ریختم حالا میخوان پاکش کنم تو installed apps که میرم میاد بیرون ؟من چه طوری باید این لعنتی رو پاک کنم؟وقتی مموری رو برمیدارم میره توش ولی وقتی باز میذارمش نمیره.خواهشا کسی که میدونه پاسخ بده
سلام دوست عزیز اگه گوشیتون رو هـک کردید پچ ها (هـک) رو غیره فعال کنید بعدش میشه قسمت installed apps رفـــت !نقل قول:
موفق باشید!:40: