اینم تست های من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بابا به جای اینکه اینقدر با این اسپید تست حجمتون رو هدر بدید هر سری یه فایل mp3 بذارید تو دانلود منیجر دانلود بشه عکس از سرعت دانلودتون بذارید!!! اینطوری هم سرعت واقعی معلوم میشه هم یه فایل mp3 دانلود کردید!!!(سال اصلاح الگوی مصرف شاتلی!!!)
سلام.
انشاالله...:31:نقل قول:
پشتیبانی تهرون خیلی فرق فوکوله
اوه ...نه...:31:نقل قول:
یوزرنیم و پسوردت رو تنظیم کردی درست روی دانلود منیجر؟
ممنون یادآوری کردی...:46:
واسه سایتایی مثل adrive و ... هم باید پسورد رو تنظیم کنیم؟اما adrive که برای login ایمیل رو میخواد نه نام کاربری!
بله مثل اینکه تغییر نمیکنه...نقل قول:
با اجازه momkhbpsp جان بگم نه براي سرعت هاي ما كه رو كيلوبايت هست نه تأثير نداره. من خيلي تست كردم و ديدم حتي روي دهم كيلوبايت هم فرقي ندارن. من چه با 8 تا كانكشن چه با 2 تا 21.3 دانلود ميكنم. خودت هم ميتوني با يه هاست قوي تست كني ميبيني كه فرقي نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتي كانكشن رو هم بذاري 1 بازم با IDM فرق چنداني نداره و قطعي ها تقريباً به 0 ميرسه. مثلاً ممكنه سرعت بره روي 20.5 بازم ميگم خودت تست كن تا خيالت راحت تر هم بشه.
البته اون اولاش بعد تغییر تعداد کانکشن بازم قطه میشد اما مثل اینکه خوب شد...حالا خبر میدم...
ممنون.تست خواهم کرد.نقل قول:
من هرچی گشتم نتونستم راهنمای مودم شما رو از سایت asus بگیرم. جالبه یکی دیگه هم همین مشکلو داشت. انگار asus این مودم رو فراموش کرده.
اینطور که از پیغام به نظر میاد چون این VPI و VCI قبلا برای کانکشن Bridge استفاده شده، نمیتونی برای کانکشن جدید ازش استفاده کنی.
شما باید بری بخش advanced setup کانکشن WAN رو از Bridge به PPPoE تغییر بدی. اونوقت جای وارد کردن یوزر پسورد هم باید بیاد.
am 602 که معروفه به نظرم...نمیدونم ...:31:
ا... برای منم فکر کنم این طوریه...حالا بعدا دوباره چک میکنم ولی موقعی که دانلود میکنم و قطع میشه از یاهو پرت میشم بیرون...:31:نقل قول:
مثلاً اگه زمان قطعي ياهو مسنجر يه بار بسته و باز بشه معلومه آي پي عوض شده.
=====================
اما بازم مشکل...مربوط به idm بود تو یه تاپیک دیگه زدم.این پست:
مثل اینکه به ما نیومده دانلود شبانه کنیم!:19:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3731341&postcount=304
ممنون.:11:
من از تاریخ 27/12/87 تا امروز که 8/2/88 هست لپ تاپ + مودمم 24 ساعته روشن بوده بدون خاموش:31:نقل قول:
تبریک می گم قیمت خدمات شاتل (سرویس های آرت) افزایش پیدا کرد.
به جای آنکه کیفیت را افزایش دهند قیمت را افزایش می دهند
واقعا تبریک می گم!!!
خبر خبر خبر
شاتل شرایط سرویس ART رو تغییر داده
مشترک گرامي
قيمت سرويس هاي ADSL2+ ويژه (ART) شرک شاتل از تاريخ 1388/2/8 تغيير خواهند کرد. جهت مشاهده نرخ هاي جديد به صفحه قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART) مراجعه نماييد.
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کارش عجیب بود/.
4 هزار تومان هر سرویس اما 2 گیگا بایت اضافه کرده
واقعا تبریک عرض می کنم!!! همه شرکت ها تو دنیا در تلاشند تا قیمت خدماتشون را کاهش بدهند اون وقت اینها منت گذاشته اند و یک 2+ ته ترافیک مصرفی اضافه کرده اند (یعنی 2 گیگ به همه آرت ها اضافه شده) اون وقت قیمت هر یک از آرت ها را 4 هزار تومان گران کرده اند واقعاً تبریک عرض می کنم!!نقل قول:
بیایید همگی اعتراض کنیم
مدیونی اگه این پیام را منتشر نکنی
شاعر ميگه:نقل قول:
الو الو 125 !!
لپتاپت آتيش گرفته!!!
شاتل با افزدون 2 گیگ به ترافیک مصرفی همه سرویس های آرت، قیمت خدماتش را 4 هزار تومان گران کرد
من اگه دو گیگ اضافه را نخواهم چه کسی را باید ببینم؟
یکی به این سئوال پاسخ دهد