آقا یکی جواب من رو هم بده :19:نقل قول:
Printable View
آقا یکی جواب من رو هم بده :19:نقل قول:
سلام 2باره ،
خدا بده برکت ، دوستان چه سریع پست میزنن ، هنوز 2تارو جواب نداده ، 3تا دیگه میآد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا مارا عفو بفرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ما نیت مون خیره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به این همسایه محترم تون بگین بره تو بخش امنیت FBI کار کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما برای این کار با مودم نمی تونید وصل شید . چون مودم خودش Accesspoint هستش.
این رو یه نگاه بندازین ، سوالی موند در خدمتیم:
-------------------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4464368&postcount=5483
مبارکه . . . تنظیمات اتصال به شبکه تو مودم ذخیره میشه . شما حتی اگه مودم رو ببرین یه جای دیگه از خونه و به یه سیستم دیگه هم وصلش کنین ، باز هم طبق روال عادی به نت وصل میشه و شبکه رو برقرار میکنه. شما فقط LAN رو جدا کن ، همه چیز حله ). و بعد از نصب ویندوز ، LAN رو وصل کن و والسلام . . .نقل قول:
------------------------------------
نکنه دوست شما همسایه ی دوستمون matarsaak هستش !!!!نقل قول:
مدل مودم رو دقیق بگی ، میتونم از روی Manual دقیق تر بگم. ولی عموماً تو تنظیمات مودم (192.168.1.1) تو قسمت WAN و زیر شاخه ی Security هستش.
دوستان از بین این 680 صفحه من کجا رو باید بخونم که بدونم چطور باید adsl رو تنظیم کنم؟ منظورم از ابتدا هست..
لینکشو میخوام..
کارهای رانژه و اینها انجام شده فقط نصب adsl مونده که میخوام خودم انجام بدم..
مودمم هم tp-link وایرلس هست..
ممنون..
من توی خونه دوتا مودم ADSL دارم. اما زمانی که دارم از یکیشون استفاده میکنم، مودم دیگه از کار میفته! (چراغ Sync مودم دوم خاموش میشه!). حالا باید چیکار کنم؟
دوستان نظرتون در مورد Asus DSL-G31 چیه؟
امروز رفتم wl-600g بگریم گفتن که اصلا دیگه نیست و ... از این حرفا.بعد اینو بهم داد
نظرتون چیه؟98 تومن گرفتم
بگید اگه خوب نیست پس بدم
نقل قول:مدل مودمش SMC7904WBRA4 هست. تو قسمت تنظیمات در قسمت wlan و بخش security هست ولی اینکه گزینه هاش چه طوری باید تنظیم بشه رو نمیدونم . همین طور ip و port که برای پسورد گذاشتن میخواد .نقل قول:
تنظیمات تو کامپیوتر رو هم بگید لطفا
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو manual خود مودم هست اگر نبود این رو یه نگاه بنداز ببین کارت راه میوفتهنقل قول:
کد:http://www.fanavadp.com/files/ADSL%20Installation-Single%20User.pdf
عزيز دل شما درايو USB رو نصب ميکني در حاليکه با LAN وصل ميشي . اگه از LAN استفاده ميکني بايد از CD مادربرد درايور LAN رو نصب کني . در غير اينصورت پورت USB رو به مودم و سيستم وصل کني همه چيز حله .نقل قول:
دوستان لطفا سریع تر جواب بدندنقل قول:
امروز رفتم wl-600g بگریم گفتن که اصلا دیگه نیست و ... از این حرفا.بعد اینو بهم داد
نظرتون چیه؟98 تومن گرفتم
بگید اگه خوب نیست پس بدم
کسی نیست جواب بده؟
نقل قول:
نظرتون چیه؟98 تومن گرفتم
بگید اگه خوب نیست پس بدم