میشه از صفحه اول مودمت عکس بزاری . منظورم SNR و اینا هستنقل قول:
Printable View
میشه از صفحه اول مودمت عکس بزاری . منظورم SNR و اینا هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی بهم یه راه حلی گفته نمیدونم تا چه حد درسته : میگه از یه مرکز دیگه یه شماره تلفن بگیر ! با عقل زیاد جور در نمیاد حرفش , نمیدونم درست میگه یا نه
یه چیزی رو هم میگه که مرکز وحدت فاصله اش با خونه ما زیاده برای همین کیفیت خیلی میاد پایین
شما تلاش کن به حقت میرسی البته اگه اعصاب درستی برات بمونه ;)نقل قول:
خطت هم که داغونه. توی خونه چندتا تلفن هست ؟ سپلیتر وصل کردی به مودم و تلفن ها ؟ چه سپلیتری ؟ چراخ ADSL زود زود خاموش میشه ؟نقل قول:
اونجوری ها هم نیستنقل قول:
کلا آدم صبور و آرومی ام به این راحتی ها عصبانی نمیشم :n02:
بعدشم اینترنت چیزی نیست که آدم بخواد براش اعصابش رو خورد کنه در عوض میشه به راحتی اعصاب مخابراتی ها رو خورد کرد :n09:
هر دو هفته یه بار تو سایت cra.ir شکایت میکنم همین براشون کافیه آخر مجبور میشن خط رو درست کنن
هنوز صبر و استقامت منو درک نکردن :n08:
کلا یدونه تلفن ــه که اسپلیتر هم داره به مودم اسپلیتر نزدم چون وضع رو بدتر میکنهنقل قول:
نه چراغ ADSL اکثرا ثابته مگر اینکه وضعیت خیلی خراب باشه مثل همین دو هفته پیش که آی پی هم نمیداد
جالبه. خط ما هم همین وضعیتو داشت ! یعنی تا سپلیتر به مودم میزدی وضعیتش بدتر میشد. از همون سپلیترهای TP-Link به تلفن زدی ؟ Modulation ای دی اس ال رو روی G.LITE امتحان کن.نقل قول:
آره منم خیلی تست کردم دیدم به مودم اسپلیتر نزنم بهترهنقل قول:
آره از اسپلیتر TP-Link زدم فکر کنم مال خود مودم باشه
G.LITE رو قبلا میزدم وضع خیلی بهتر میشد نویز کم میشد و پایدارتر میشد ولی بعد از اون قطعی های مکرر 2 هفته پیش وقتی G.LITE رو میزنم نویز کم میشه ولی در عوض قطع و وصلی بیشتر میشه
الان هم چند تا قطعی داشتم که تو نت بیل ارور Lost-Carrier ثبت شده بود که فکر کنم مال نویز باشه
به نظر من یه راه حل وجود داره. من اگه جای تو بودم یه خط دیگه می گرفتم. حدودا 50 تومان قیمتش هست ولی به احتمال زیاد مشکل برطرف بشه. البته یه کار دیگه هم بکن ، مودم رو ببر به ورودی تلفن خونه وصل کن. البته منم این کارو کردم ولی بیثمر بود. دیگه خود دانی :n01:
:n28: اشک شوق !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:اعصابی نمونده فقط خودت خبر نداری :biggrin:نقل قول:
در مورد خط فاصله شما مثل اینکه از مرکز مخابراتی زیاده و کاریش نمیشه کرد. بایستی به فکر وایمکس باشی