نقل قول:
عکس بگذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
احتمال داره لوله بخاری پوسیده باشه، و یا ایراد از خود رادیاتور بخاری باشه
Printable View
نقل قول:
عکس بگذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
احتمال داره لوله بخاری پوسیده باشه، و یا ایراد از خود رادیاتور بخاری باشه
سلام داداش رو ماشینم چادر کشیدم دیگه حوصله نداشتم برم باز کنم عکس بگیرم اینم عکس که مثل ماشین منه از تو نت پیدا کردم این شیلنگ بزرگه هست>>>نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دو عدد کمک فنر براید پراید صبا مدل87 میخواستم چی پیشنهاد میدید بخرم و قیمت مرسی:n01:
احتمالا لوله های بخاری پوسیده شده و باید تعویض بشه،نقل قول:
اما دقت کنید که موقع بازکردن لوله ها، به رادیاتور بخاری آسیب وارد نکنید چون محل اتصال لوله های ورودی خود رادیاتور بخاری ،معمولا ضعیف ساخته شده و ممکنه فشار ناگهانی و بیش از حد و یا کج و راست کردن ، باعث شکسته شدن این لوله ها از محل اتصال به رادیاتور بشه که نهایتا باید رادیاتور بخاری تعویض بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کمک فنر عقب پراید، اگر ماشین گاز سوز هست، باید از کمک فنرهای گازی/روغنی استفاده کنید و اگر گازسوز نیست همان کمک روغنی معمولی مناسبه.
مارکهای زیادی در بازار پیدا میشه که قیمتهای متفاوتی داره و اکثرا هم خوب کار میده، منتها نمونه های ساخت ایران بطور کلی چندان قابل اطمینان نیست و سعی کنین هر نمونه ای که خریداری میکنید حتما ضمانت هم داشته باشه.
قیمت نمونه های روغنی هر عدد حدود 45000 و نمونه های گازی روغنی از حدود 60000 شروع میشه.
در مورد لوله فکر نکنم چون شلنگ اونجایی که لوله بهش وصله ترک ترک شده همین مشکل رو با شلنگ V داشتم عوض کردم اوکی شدش فکر نمیکنم لوله پوسیده باشه مدل 87 هست
در مورد کمک فنر برا جلو میخوام قربان کمی روغن ازش در اومده نمیدونم عوضش کنم یا فعلا کار میکنه؟ اگر نه چه مارک و مدلی بخرم بهتره؟:n01:
نقل قول:
کمک فنر جلو هم مثل عقب همین وضعیت را داره ( روغنی ، یا گازی روغنی ) و از نظر قیمت هم با عقب یکی هست ( حداقل تا الان اینطوری بوده)
همانطور که گفتم ،مارکهای زیادی در بازار هست که خیلی از اونها خوب کار میده، منتها سعی کنید نمونه ای بگیرید که حتما ضمانت داشته باشه ( 1 هفته به بالا) و ترجیحا ایرانی نخرید که خیلی مشکل داره و بیشتر شانسی جواب میده.
من بیشتر دو مارک مانند ALSTER , KDS , فروختم و خیلی خوب جواب دادن، البته نمونه های دیگه هم هست که کیفیت خوب داره. توی بازار بگردید حتما مارکهای خوب هم پیدا می کنید
اگر توی دست اندازه صدای برخورد شدید از بخش جلو یا عقب ماشین میاد، یعنی کمک فنر نمیتونه به درستی کار بده و باید تعویض بشه، در غیر این صورت میشه هنوز استفاده کرد.
ممنونم لطف کردین نظرتون در مورد شرکتی سایپا چی هست؟اون دو مدلی که گفتید ایرانی هستن یا خارجی؟ قیمتاشون در چه حدوده و ساخت کجا هستن؟نقل قول:
چون تابحال نمونه های شرکت سایپا را از نزدیک ندیدم، دقیقا نمیتونم بگم چقدر کیفیت داره، و البته تا جایی که متوجه شدم شرکت سایپا قطعات خریداری شده را بسته بندی میکنه و به نام سایپا و شرکتی میفروشه که ممکنه ساخت هر شرکتی و یا کشور دیگه ای باشه.
دو نمونه ای که نام بردم هر دو ساخت خارج هستند ( بازار مشترک آلمان و تایوان با چین ) و قیمت مدلهای روغنی از 45 تومان تا 50 تومان و نمونه های گازی/ روغنی از 60 تا 70 تومان هست.
تصور میکنم بهتره اول با یک تعمیرکار خبره مشاوره کنید و اگر نیاز به تعویض کمک فنر بود، اقدام به تعویض کنید و البته با کمی جستجو در بازار و دیدن مارکهای مختلف کمک فنر نسبت به خرید مدل مورد نظر اقدام کنید.
ممنون مرسی راهنمایی بزرگی کردید :n16:نقل قول:
سلام
عزیزان من امروز به واشر کارتل شک دارم
تو افتاب روغن خوب میریخت ازش اما سایه که شد و هوا خنک شد دیگه روغن نریخت
راست میگن ، این کارتل میگن بخواد واشرش عوض کنه، بعدش فیلتر و روغن هم عوض کنم؟ یا هزینه اضافی هست؟