جالبه اهواز که لایزر نداشت سرعت داغون ! حالا اونجا که لایزری ها هم اومدن دیگه چه خبر :41: من نه سرعت روزم خوبه نه شب خدارو شکر 5-6 روز دیگه میرم فسخ میکنم خیال خودمو راحت میکنم :40: پشتیبانی هم فقط بلده بگه فلان روز درست میشه ! :13:نقل قول:
Printable View
جالبه اهواز که لایزر نداشت سرعت داغون ! حالا اونجا که لایزری ها هم اومدن دیگه چه خبر :41: من نه سرعت روزم خوبه نه شب خدارو شکر 5-6 روز دیگه میرم فسخ میکنم خیال خودمو راحت میکنم :40: پشتیبانی هم فقط بلده بگه فلان روز درست میشه ! :13:نقل قول:
آقا فقط با عوض کردن شرکت مسئله حل نمیشه
مسئله اون 35 تومنی که بچه های دو مگ دادن
من دقیقا شبی سرعتم کم شد که روزش پول رو واریز کرده بودم قیافه من اون لحظه :|
قیمت دو مگ 35 تومنه
دو برابر اونی که 128 داده که الان سرعتش با ما یکیه.
با 18 تومن (نصف این پول) 1 مگ پارس آنلاین میگرفتم که خیلی از این بهتره.
من با خود کشاورزی صحبت کردم امروز تمامی حرفای قبلیش رو عوض کرد کلا!
گفت شب یه چیز پیشکشیه و تا زمانی که بسترش فراهم باشه ارائه میشه گفتم خوب وقتی نمیتونید برای چی دو مگ ارائه میدید با دوبرابر قیمت نسبت به 128 میگه هنوز به من دیتایی (اطلاعاتی) ندادن که به شما بگم.
هر روز حرفشون عوض میشه من دیگه خسته شدم
من صبر می کنم اگر تا امشب درست نشد اگر بچه ها پایه بودن یه قراری میذاریم حضوری مراجعه می کنیم ، تعدادمون که حداقل 7-8 نفر باشه کارمون راحت تر راه میفته.
یعنی امروز اگر پایه باشین قرار فردا رو حتمی کنیم.
هر کی پایه است یه پیغام به من بده برای فردا.
ضمنا عوض کردن ISP مستلزم پرداخت هزینه اضافه (حداقل 10 تومن) و همچنین چند روز بی اینترنت بودنه.
نقل قول:
داشتن اعصاب راحت ارزشش بیشتر از 10 هزار تومان هست ! حس دست انداختن و دروغ گویی مسئولین این شرکت واقعا غیر قابل تحمله !
زنگ زدم می گه اصلا هیچ تضمینی نیست برای دانلود شبانه ! دیگه عملا هیچ حرفی باقی نمی مونه ! یاد گرفتن دیگه خیال خودشونو با این حرف راحت می کنن !
حالا ما هم خیالشونو راحت تر می کنیم !!
فقط اون 10 تومن نیست
هر چند خود آسیاتک 15 تومن میگیره ، برای من رو 40 روز طول کشید تا رانژه کنه یعنی عملا 40 روز اینترنت نداشتم جدای از اون 35 تومن هم بابت این ماه دادم که هیچیش رو استفاده نکردم.
حالا هر شخصی میخواد اعصابش رو ترجیح بده این به خودش مربوطه ، تا فردا سر یه عده دیگه رو کلاه بذارن و هر روز ممکلت گل و بلبل تر بشه. (یاد سیمین تو جدایی نادر از سیمین افتادم)
من حتما حضوری یه سر میزنم. (اگر هم کسی خواست بیاد با من هماهنگ کنه)
دقیقا . حاضرم 25 تومان هزینه نصب شاتل بدم . ولی در عرض 1 ماه فقط 1 ساعت قطعی داشته باشم تا اینکه روزی 1 ساعت اینترنتم قطع بشه :46:نقل قول:
تجربه نشون داده که صدای چه 1 نفر چه 100 نفر شنیده نخواهد شد ! و در عمل همان چیزی رخ می دهد که از قبل مهندسی شده است !نقل قول:
در مورد شرکت آسیاتک هم احتمالا صدق خواهد کرد !
شرکت شاتل هم که اوایل شروع کردن به محدود کردن کلی اعتراض و ... صورت گرفت ! چه شد ؟ برداشتن ؟ ! خیر حتی به صورت قانون Fair Policy هم در آوردن که حرفی باقی نمونه !
منم مرکزرجایی اهوازم ولی درکل بخوای حساب کنی اصلاقعطی ندارم.
شایدخطط نویزداره
پینگ بگیرببین درچه وضعیه.شایدخطط نویزداره
الان بااین وضعیت بدبا1مگ شبی نزدیک 1.5دانلودمیکنم
نقل قول:
اگر میخواید روی تجربه های بد زندگی کنید از فردا اگر یه تصادف تو خیابون دیدین دیگه از خیابون رد نشید جون ممکنه تصادف کنید.
من کارم رو خیلی جاها حضوری راه انداختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه هم نیفته حداقل خیالم راحته کم کاری نکردم
ضمنا اونا قرار نیست صدای مارو بشنون (مثل تلفن) قراره مارو ببینن!
راستی اینم بگم الان اگر زنگ بزنید بخش فروش بگید نت دو مگ ، میگن میدیم و بپرسید شب سرعتش چقدره میگن دو مگ
در مورد تشبیه ای که به کار بردید هیچ حسی ندارم ! و تقریبا ربطی به هم ندارن ! :31:نقل قول:
امیدوارم که به نتیجه برسید ! ;)
من با چند تا از مسئولین آسیاتک صحبت کردم !
یکی از اونا که خانم ذوقی نامی بود به بنده صراحتا گفتن که ما در دانلود شبانه مشکلی پیدا کردیم و تعداد کسانی که مشکل دارن زیاد هستن ! و تماس ها زیاد بود ! و خودش هم گفت که باعث ریزش مشترکین خواهد بود که داریم بررسی می کنیم که مشکل رو توی این هفته حل کنیم !!!!
حالا نمی دونم چقدر صحت داره !