من از اول هیچ کرکی نریختم ولی کار کرد
Printable View
من از اول هیچ کرکی نریختم ولی کار کرد
بلاخره تونستم.توی این 600 صفحه یه نفر نگفت که وقتی فایل آپدیت رو اجرا کردین و تموم شد اون g های آخر فرمت هر فایل رو باید برداشت.چقدر ما رو داغون کردین.
دوستان ببخشید
من بازی رو دارم میرم
حالا بخوام اپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون از جواب ندادنتون ! بالاخره ما هم آدمیما؟ یه وقت هیشکی هیچ جوابی نده!
:n28::n14:
عجب سوت و کوری شده اینجا عین فیلمای وسترن یه بوته خارم داره از اون وسط رد میشه:n04::n18:
سلام میشه لطفا راهنماییم کنید
من اول سیمز 3 بعد ورد ادونچر و بعد هم ambitions رو ریختم فقط هم کرک سیمز 3 رو ریختم تو پوشه گیم چون میخواستم بقیه پک ها رو هم نصب کنم ولی هنگام نصب ambitions این error اومد:please insert disk1 that contains skuversion.txt
این رو هم بگم که قبلا همه این هارو بدون مشکل چندین بار نصب کردم فقط تنها کاری که اینبار کردم موقع نصب گزینه custom انتخاب کردم و درایو g رو برای نصب انتخاب کردم قبلا توی c جایی که ویندوز نصب بود میریختم و مشکلی نبود اما الان دیگه درایو c جا نداره که مجبور شدم اینکارو کردم و error داد حالا چیکار بلاید بکنم؟:n03:
ربطی به محل نصب نداره من هم همشو تو E نصب کردم.
- The Sims 3
- The Sims 3 World Adventures
- The Sims 3 High-End Loft Stuff
- The Sims 3 Ambitions
- The Sims 3 Fast Lane Stuff
- The Sims 3 Late Night
- The Sims 3 Outdoor Living Stuff
- The Sims 3 Generations
- The Sims 3 Town Life
- The Sims 3 Pets
- The Sims 3 Master Suite
- The Sims 3 ShowTime
- The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats
- The Sims 3 Diesel
- The Sims 3 SuperNatural
- The Sims 3 Seasons
- The Sims 3 70s 80s and 90s Stuff
- The Sims 3 University life
- The Sims 3 Island Paradise
ابتدا بازی سیمز ۳ را نصب کنید. (نیازی به کپی کردن کرک نیست)
- سپس فایل آپدیت TS3_1.54.95.0220xx_update را از دی وی دی شماره یک از پوشه Game Update + Crack نصب کنید.
- اکنون پک های 2 تا 6 (ورلد ادونچر تا لیت نایت) را نصب کنید و پس از نصب هر پک کرک آن پک را در محل نصب همان پک در پوشه BIN بجای فایل های قبلی بریزید و فعلا در محل نصب سیمز ۳ چیزی کپی نکنید.
- حالا پک های 7 تا 19 ( outdoor living stuffتا Island Paradise ) را نصب کنید. ( نیازی به کپی کردن کرک نیست )
- از دی وی دی یک پوشه Game Update + Crack کرک سیمز 3 را در محل نصب بازی اصلی سیمز ۳ در پوشه BIN کپی کنید.
به این شکل باید نصب بشه
نصب تمامی پک هاالزامی نیست و می توانید فقط پک های دلخواه را نصب نمایید.
من سیمزمو اپدیت نکردم ولی موقعی که میخوام پک هارو نصب کنم همون اول واسم یه پیغام میده و میگه که سیمز نیاز به اپدیت داره تا ورژن بازی یکی بشه، بعدش ok رو میزنمو، اپدیت میشه و بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشه.نقل قول:
اگه شما بتونین این روشو برید، دیگه مشکلی پیش نمیاد...
(اینو میگم چون حدوده یک سال درگیر اپدیت بودم و هیچ نتیجه ای نداد)
موفق باشید. :n01:
من سیمز رو آپدیت کردم و هیچ نتیجه ای غیر از تغییر زبان به آلمانی واسم نداشت!
مرسییییییییییییییی از راهنمایییتون خیلی کامل بود فقط یه سوال اونم اینکه در مرحله آخر به غیر از اینکه کرک سیمز 3 رو در محل نصب بازی اصلی میریزم نباید کرک پک آخر یعنی island paradise رو در همون محل بازی اصلی بریزم؟