لینک مشکل داره !نقل قول:
عکستون رو اینجا آپ کنید :
کد:http://www.up.--------.com/
Printable View
لینک مشکل داره !نقل قول:
عکستون رو اینجا آپ کنید :
کد:http://www.up.--------.com/
سلام به همه دوستان عزیز
یک مشکل بسیار بسیار فوری دارم ممنون میشم کمکم کنید
می خوام یک جدول عرضی ( افقی ) بکشم منظورم اینه که برای دیدن متن داخلش باید صفحه کاغذ رو 90 درجه بچرخونید امیدوارم منظورم رو رسونده باشم اما تو word 2007 هر کاری میکنم فقط جدول رو عمودی میکشه و نیمیتونم مثلا کاری کنم که صفحه یا جدول 90 درجه بچرخه تا بتونم جدولم رو درست کنم... یک جا خوندم باید حتما از اکسل استفاده بشه !!! درسته ؟ من اصلا کار با اکسل رو بلد نیستم باید چیکار کنم ؟ تو همین word نمیشه؟
آموزش ساده واسه رسم جدول تو اکسل هم دارید ممنون میشم بدید فقط خیلی ساده و مبتدی باشه چو تا حالا تو محیط اکسل هم نرفتم !!1 ممنون دوستان عزیز
سلامنقل قول:
برید به word option>Display تو قسمت Printing Option تیک گزینه
Print Drawing Created in word رو بزنید.
سلامنقل قول:
تو ورد فقط با این روشها فکر کنم کاری که بخواید رو بتونید انجام بدید.
می تونید کل جدول رو انتخاب کنید و برید به تب Layout و Text Direction رو بزنید.
و یا جدول رو Cut کنید و از قسمت Paste Special با فرمت تصویر Paste کنید و در اینصورت با هر زاویه ای می تونید جدول رو بچرخونید.
مثل اینکه کسی نمیدونه؟!نقل قول:
ببخشید دوستان متخصص این مال چند صفحه قبل بود جا موند. کسی راه حلی نداره؟ آیا امکان پذیر نیست فایل فارسی رو با فرمت تکست با ویرایش راست به چپ طوری سیو کرد که تو نوت پد هم راست چین نشون بده نه چپ چین؟؟نقل قول:
مرسی
با سلام
دوستان محترم من یک فایل وورد نوشتم الان شده دیگه یک کتاب الان میخوام هدرش رو مثل کتاب بکنم. دیدید که مثلا شماره های صفحه در صفحه های ذوج سمت راسته و در صفحه های فرد سمت چپ یا بلعکس میخوام یک همچین کاری بکنم تو تنظیماتش راهی برای این کارهست ؟
مرسی از همه.
سلام دوستان
اگه بخوام یه فایل pdf که شامل عکس هم هست به word تبدیل کنم چه کار باید بکنم
نقل قول:سلام ،
با اجازه ی دوستان ...
در ورد 2007 از مسیر :
Insert>page number>bottom of page
که در این صورت شماره ها در پایین صفحه نمایش داده می شوند ، چپ یا راست چین بودن را همانجا می توانید در فرمت های پیشنهادی ملاحظه کنید.
البته می تواند بالای صفحه و یا هرجای دیگر صفحه که مدنظر دارید شماره ها را لحاظ کنید.
برای تفاوت صفحات زوج و فرد ؛ با فعال سازی header یا footer در صفحه ی فرد :
Design> different odd and even page
فعال سازی header یا footer در صفحه ی زوج:
Design>page number >bottom of page
در اینجا اگر شماره های صفحات فرد را راست چین بر گزیده اید ،این بار فرمت چپ چین را انتخاب کنید .
درود گرامیان،
احتمال می دادم سوالی که می خواهم بپرسم ، تکراری باشد اما هرچه جستجو کردم ؛ موردی نیافتم .
پیشاپیش اگر تکراری است و یا سهل الوصل خواهشمندم ببخشایید وچنانچه میسر است، ممنون می شوم راهنمایی ام بدارید :
چگونه می توان یک عبارت را در متن چندین فایل ورد 2007 جستجو کرد ؟سپاس
(امکانی که در ورد 2003 بود ... اما هرچه می جویم در ورد 2007 نمی یابم )
:11: