امروز رفتیم نمایندگی ایران خودرو یه چیزه خنده دار گفتن میگم چرا 206 را بهمون نمیدید میگه آخه تو رنگ مشکی 206 و 207 مشکل ایجاد شده
امروز رفتیم نمایندگی ایران خودرو یه چیزه خنده دار گفتن میگم چرا 206 را بهمون نمیدید میگه آخه تو رنگ مشکی 206 و 207 مشکل ایجاد شده
نقل قول:
هیوندای سانتافه مدل 2008 قیمت 50000000 تومان
هیوندای توسان مدل 2010 قیمت 48500000
کیا اسپورتیج مدل 2010 قیمت 50000000 تومان
کیا سورنتو مدل 2009 قیمت 49000000 تومان
بهترین گزینه هیوندای سانتافه هست.
سلام
اینجا میشه درباره واردات خودرو (( بیشتر از یک خودرو )) هم سوال کرد...؟؟
شنیدم برای واردات محصولات هیوندای باید یه پولی به شرکت (( آسان موتور )) نمایندگی هیوندای در ایران بدیم تا ماشین رو گارانتی کنند.
کسی میدونه این مبلغ چقدره...؟؟
اصلا کسی میتونه روال واردات خودرو از امارات رو برای من توضیح بده..؟
ممنون :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
اینجا میشه درباره واردات خودرو (( بیشتر از یک خودرو )) هم سوال کرد...؟؟
شنیدم برای واردات محصولات هیوندای باید یه پولی به شرکت (( آسان موتور )) نمایندگی هیوندای در ایران بدیم تا ماشین رو گارانتی کنند.
کسی میدونه این مبلغ چقدره...؟؟
اصلا کسی میتونه روال واردات خودرو از امارات رو برای من توضیح بده..؟
ممنون
تو مجله جی اس ام (کلکسیون2) توضیح کامل داده ...
درست یادم نیست ، خیلی دردسر داره ... باید حدود 20 میلیون به دولت امارات بدی (بعد 6ماه بهت برمی گردونن) ... کلی عوارض و ...
ولی اگه جدی هستی چرا هیوندا ؟
اگه می خوای این همه دوندگی کنی حداقل یه چیز بگیر که ارزش داشته باشه ... مثلا 6 ماه هامر یا کامارو SS یا فراری سوار شی !
راستی منظورت وارد کردن ماشین و پلاک ایرانی کردنش بود یا گذر موقت ؟؟؟!!!
ممنوننقل قول:
نه عزیزم .... من برای سوار شدن ماشین نمیارم... میارم که بفروشم... سرمایه اولیه هم حدود 250 میلیون هست.
حتما بعد از ورود باید پلاک ایرانی داشته باشه.
کسی می دونه کی قراره دوباره طرح خودرو های فرسوده برای ایران خودرو بیاد؟
نقل قول:
سلام .
برای وارد کردن خودرو باید کارت بازرگانی داشته باشید و گرفتن کارت بازرگانی هم شرایط خودش رو داره.
نظر من اینکه شما سرمایه ای که دارین رو تو همین ایران در زمینه خودرو باهاش کار کنید
چون سود کلان یک خودروی وارداتی رو کسانی میبرن که تو ایران دلال هستن
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
نقل قول:
بهترین کار اینکه خودت از ایران خودرو پیگیری کنی چون این موارد رو زیاد تبلیغ نمیکنن
هم کارت بازرگانی داریم و هم شرکت بازرگانی.نقل قول:
بیشتر توضیح بدید...چرا واردات خودرو ی خارجی رو پیشنهاد نمیدید..؟؟
نقل قول:
چون دست زیاد هست و دیگه به صورت تکی نمیصرفه ماشین بیاری.
مثلا اگر بتونی 50 دستگاه یا 100 دستگاه بیاری خوبه.
نه اینکه ماشین هایی مثل مرسدس S500 رو 100 دستگاه وارد کنی و رو دستت بمونه.
خودروهای تو بورس مثل سوناتا 2011 یا آزرا 2012 و هر خودروی تو بورس با تیراژ بالا.
نظر من اینکه با یکی از وارد کنندگان خودرو هم مشورتی داشته باشید
سلام دیروز یه پرشیا گیر اوردم مدل 88 تمیز، خود صاحب ماشین میگفت فقط یه لکه رنگ تو در راننده داره به اندازه دو وجب و فنی هم سالمه و 60 تا هم کارکرده و بیمه تا پایان سال هم داره
ظاهرش که تمیز بود و فنی ماشین هم سالم و تمیز بود
می خاستم بدونم اگر به فرض این آقا راست بگه و ماشینش واقعا فنیش سالم باشه و رنگ هم نداشته باشه میارزه به این قیمت.
راستی قیمتش هم میگفت:12/500 که میشه 300 تومن هم اورد پایین
خیلی ممنون