قبل از کاهش قیمت که 128 رو 30 کیلو در ثانیه بسته شده بودنقل قول:
اگه همون بمونه میشه
30*86400=2.53 گیگ در روز
Printable View
قبل از کاهش قیمت که 128 رو 30 کیلو در ثانیه بسته شده بودنقل قول:
اگه همون بمونه میشه
30*86400=2.53 گیگ در روز
هرچی زنگ میزنم اندیشه کسی گوشی برنمیداره؟:41:
سرعتارو آوردن پایین یا فقط برای من اینجوریه ؟
دوست عزیز آقای mailer
اون محاسباتی که شما انجام دادی در خوشبینانه ترین و بهترین حالت ممکنه ، باید ساعتهایی که سرعت کند می شه و حتی قطعی رو هم حساب کنیم تازه یه زمانهایی باید بگردیم دانلودامونو پیدا کنیم و وبگردی و کار همزمان با اینترنت در حال دانلود رو هم حساب کنیم خلاص همیشه باید 20% مینوس بگیریم دانلودامونو برای همه ISP ها
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
دوستان امروز فکر کنم اینترنت داغونه از صبح من سرعتم اومده پایین ؟ آیا واسه همه همینطوریه یا فقط منم ؟
زنگ زدم دفتر شاتل می گن سراسریه
دوستان دیگه هم مشکل دارن ؟؟؟؟؟
تایید میشه. سرویس من 512 و سرعت بین 30 تا 50 میچرخه. تلفن هم جواب نمیده...
مگه میشه قیمت اینقدر کم بشه اما سرعت رو پایین نیارننقل قول:
اقای baran1059
من امروز رفتم اندیشه و برای خودم و دوستم تمدید کردیم و همینطور افراد دیگه ای هم اومده بودن فقط میخاستم بگم اون محاسباتی که راجب ابونمان و مالیت کرده بودی اصلا درست نبور و حد اکثر برای سرویس نا محدید 500 تومن عواض گرفت و برای سرویس های دیگر خیلی کمتر
سرعت اینتر نت هم خیلی کمه در حد هیچی مثل اینکه اینبار قلاب یه ماهیگیر گیر کرده به کابل:31:
دوستان سرعت پارس خوبه..؟من كه قطعي زياد دارم..
چیزی که مشخصه مسیر ترانزیت بعد از قزوین مشکل دارهنقل قول:
ظاهرا باید مسیر Backup فعال باشه که خط اینقدر کند است
حداقلش میشه اینکه نواحی شمال و شمال غرب مشکل پیدا کردن
اشکال از فرستنده است به گیرنده های خود دست نزنید :31: البته امروزیش میشه به ISP خود گیر ندهید
به این میگن اینترنت ولایت مدار. از یکی از شهر های محبوب جهان اسلام رد میشه و سرعتشم چشم دشمن و صهیونیست هارو کور میکنه... :27: وکابل کشی شم به لطف "عَدالت" الهی از نوار غزه و بیت رهبری رد میشه... :5:
دوست عزیز من که نگفتم آبونمان رو اونجا حساب می کنن
اگه ایندفعه فیش تلفنت اومد یه نگاه بهش بنداز 2000 تومن بابت اینترنت کم می کنن برای 2 ماه ، من منظورم این بود ولی وقتی من با بچه هاب فروش شاتل صحبت می کردم گفتن ما این پول رو هم خودمون پرداخت می کنیم ، البته رقم زیادی نیست ما که پرداخت نمی کنیم :31: فقط خواستم اطلاعاتشو دستان بدونن