منظورت کثافت بود دیگه ؟؟ :دينقل قول:
واقعا تو مدرسه ضایع شدم کسافت شوستر بابا بیرون کنن این چه گهیه دیگه اه
الان فک کنید شوستر استعفا بده بعد کی می خواد بره جاش رو نیمکت برابر بارسا ؟؟
منظورت کثافت بود دیگه ؟؟ :دينقل قول:
واقعا تو مدرسه ضایع شدم کسافت شوستر بابا بیرون کنن این چه گهیه دیگه اه
حرف درستیه همین شوستر رو مجبوریم تا آخر فصل تحمل کنیم و به جاش بازیکن بگیریم چون الان مربی درس و حسابی پیدا نمیشهنقل قول:
نخیر!نقل قول:
وحید ملا نقطه گیر شدیا
وحید کماکان عزیز دل ماست! : دی :د ی
دیشب شهرستان بودم نتونستم on بشم....قصد داشتم بیام تو تاپیک عقده خالی کنم...........واقعا بچه گونه میبازیم....این چه وضعیه....نظرتون در مورد مربی گری بنیتز چیه؟
من موافقم .....:دینقل قول:
وقتي كه بازيكن نداريم و اونايي كه هم هستن گند ميزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوستر چه گناهي داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ونگر براي رئال افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ونگر يه مربي ترسويه جونگرايه كه به درد رئال نميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای چی ترسو ! اتفاقا تنها چیزی که نیست ترسوهه ! :دي اگه ترسو نبود که به جوونا بازی نمی داد !! :دينقل قول:
ونگر براي رئال افتضاحه ونگر يه مربي ترسويه جونگرايه كه به درد رئال نميخوره
منم بنیتز رو بیشتر می پسندم ! وقتی 13 تا بازیکن داریم لا کی می خواد متغییر بازی کنه ؟؟ :دينقل قول:
نه آرسن ونگر بهتره آخه بنیتز ترکیبش همیشه متغیر است
من عاشق بنیتزم . به خاطر همین متغیر بودنه که عاشقشم. مغزش فوق العاده کار میکنه نه مثل این شوستر مغز بادومی.نقل قول:
دیشب شهرستان بودم نتونستم on بشم....قصد داشتم بیام تو تاپیک عقده خالی کنم...........واقعا بچه گونه میبازیم....این چه وضعیه....نظرتون در مورد مربی گری بنیتز چیه؟
بنیتز هی هی بنیتز.
نبینم کسی پشت بنیتز بد بگه ها. :angry::angry:
اتفاقا بهترین حسن نترس بودنشه من که باهاش موافقم بنظرم یکی از گزینه های هستش که فوتبال زیبا ارائه میده و دفاعه خوبی برا تیم درست میکنهنقل قول:
ونگر براي رئال افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ونگر يه مربي ترسويه جونگرايه كه به درد رئال نميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بنیتز رو ترجیح میدم ولی برای سال دیگه الان که نمی تونیم بیاریمش
ونگر هم به درد رئال نمی خوره ونگر به درد تیم هایی می خوره که صرفه جو هستن