دوستان اگه برنامه مربوط به باز کردن فايلهاي pdf ر حسح رو دارند لطف کنند
البته برنامه اي رو برداشتم و لي کار نميکنه و وسط لودينگ خارج ميشه
ممنون از دوستان
دوستان اگه برنامه مربوط به باز کردن فايلهاي pdf ر حسح رو دارند لطف کنند
البته برنامه اي رو برداشتم و لي کار نميکنه و وسط لودينگ خارج ميشه
ممنون از دوستان
نميدونم از كجا بايد بفهمم؟نقل قول:
فریمور شما چند هست؟
اصلا غير از كانتر هر بازي ديگه مثلا WWE Smackdown VS Raw را هم نميريزه! حتي مموري رو هم عوض كردم!!!! يه كم كه كپي ميكنه انگار از حالت USB بيرون مياد!
جون هر كي دوست دارين كمك كنين ): هيچ تنظيماتي نداره؟
تو منوي اصلي برو به setting بعد برو system setting و بعد از اون برو system information . اونجا نوشته فريمورت چنده .نقل قول:
در ضمن چند وقته psp گرفتي ؟ اگه تازه گرفتي برو به فروشنده بگو مشكل پيدا كرده .
فريمورم 3.90 و يه هفته هست كه psp رو از يكي از آشناهام خريدم، طرف خودش هيچي از psp نميدونه و قبلا هم فقط با 2 يا 3 تا umd بازي ميكرده!!!نقل قول:
يه سوال تو منوي اصلي select رو كه ميزني يه منوي ديگه مياره كه تنظيمات داره، خواستم ببينم تنظيمات شما چيه؟
فريمورم 3.90 هست و 1 هفته هست كه psp رو از يه بنده خدا كه هيچي ازش سر در نميآورد خريدم.نقل قول:
تو منوي اصلي برو به setting بعد برو system setting و بعد از اون برو system information . اونجا نوشته فريمورت چنده .
يه سوال: ميشه تنظيماتي رو كه توي m33 vsh menu هست رو بگيد؟ هموني كه وقتي select رو توي منوي اصلي ميزني ظاهر ميشه!!!
به یه پورت USB دیگه وصل کن شاید درست بشه ...نقل قول:
يه كم كه كپي ميكنه انگار از حالت USB بيرون مياد!
چون لپتاپ من هم یکی از USB هاش بعد از چند دقیقه غیر فعال میشه و اگه PSP بهش وصل باشه please wait میشه ...
آقا توی انجمن bc همه دارن م یگن psp2 تایید شده
و بعضی ها هم می گفتن که توی مجله ی بازی های رایانه ای عکس هست که من به اون جواب دادم و گفتم که جعلی
ولی اونی که می گفت psp2 تایید شده ی سری متن انگلیسی گذاشته بود که همشو نفهمیدم یعنی واقعا psp 2 در راه؟
همه ی خبر ها پر شده از psp2
تو سایت های خارجی هم پر شده این خبر
احتمالش هست که ببینیمش !
ولی ممکنه 4000 باشه که مشکلات 3000 رو برطرف کنه
به ترتيب از بالا به پايين :نقل قول:
detful
detful
memory stick
m33
none
همش شایعه هست.. شما باور نکن.. حداقل تا سال 2100 خبری نیست..نقل قول:
آقا توی انجمن bc همه دارن م یگن psp2 تایید شده
و بعضی ها هم می گفتن که توی مجله ی بازی های رایانه ای عکس هست که من به اون جواب دادم و گفتم که جعلی
ولی اونی که می گفت psp2 تایید شده ی سری متن انگلیسی گذاشته بود که همشو نفهمیدم یعنی واقعا psp 2 در راه؟
من خودم یک لیست از این عکس ها دارم که همش تخیول ذهن طراحان هست.. البته این یکی که دیگه خیلی ضایع هستنقل قول:
دوست عزیز این مدل وجود خارجی نداره و یک کار فتوشاپی هست.