عجب شایعاتی میکنن بعضی ها !!!!نقل قول:
اگه اینطوری باشه فکر کنم باید LCD تو بندازی دور !!!
عجب شایعاتی میکنن بعضی ها !!!!نقل قول:
اگه اینطوری باشه فکر کنم باید LCD تو بندازی دور !!!
پرمیوم جاسبر داره؟ قیمتش چجوراس
بالاخره مغازه دار که باید حواسش به این چیزا باشه سرش کلاه نره!نقل قول:
شاید بهش آنداختن خودشم نفهمیده از شانس بدت گیرت تو افتاده
من که از همین قم میگیرم (امروز عصر) با طرف هم کلی رفیق شدم! چند روز پیش رفتم کلی سوال پیچش کردم دیشب با هم مکالمه تلفنی داشتیم ... خلاصه آدم باحالیه!
اقایون اگه ما یه ایکس باکس با مین جاسپر بگیریم صد درصد احتمال سه چراغه شدنش منتفیه؟
ایا می شه باهاش فیلمهای اچ دی ریپ شده با پسوند mkv , aac , avi رو دید؟
اخه من خودم از Elite بیشتر از پریمیوم خوشم میاد ولی خوب به نظر شما پریمیموم با برد جاسپر بگیرم؟ قیمت های فتحی رو هم دیدیم واقعا قیمتاش خوبهنقل قول:
دوست من هیچ وسیله الکترونیکی امکان نداره که خراب نشه شما پریمیوم با برد جاسپر بخر بازیهات را هم بریز روهارد به احتمال 99 درصد 3 چراغ نمیشه اون یه درصد هم اگه در جای مناسب که هوا ردو بدل میشه بگذاری میشه 100 درصد:8:نقل قول:
منم خودم Elite دارم ولی اگه میدونستم که بورد جاسپر 2 هفته بعدش میاد هیچ وقت فالکون نمیخریدم.البته خب من تا الان نمیتونستم تحمل کنم.نقل قول:
من در پست قبل به شما گفتم که تا اوایل تابستون صبر کن تا Elite با بورد جاسپر بیاد بعد بورو بخر که دیگه خیالت از همه نظر راحت باشه.
البته بورد فالکون هم عالی در اومده ولی 3 چراغه شدنش شانسی هست .
چه ربطی به مغازه داره !!!نقل قول:
در حال حاظر با این کپی خور کردن دستگاه که مجبورن تا فی خالدونشو باز کنن دیگه نمیشه تشخیص داد که این دستگاه دست دوم هست یا نه بعداشم شما تا وقتی که یه اکانت نسازی که متوجه نمیشی که دستگاه دسته دوم هست یا نه !!! اون بنده خدا که نمیتونه این کارو بکنه !!!
یکم منطقی فکر کن پارسا جان.
ایشالا به سلامتی .
یه پیشنهاد واست دارم ! سعی کن هر بازیی رو که میگیری تمومش کنی بعد بری سراغ یکی دیگه .این طوری بیشتر حال میده !!
آره پسر خوب چرا نشه !!! فقط برای اجرای بعضی فرمتها مثل همین avi یا Divx مجبوری به LIVE وصل بشی و یه آپدیت 5 مگابایتی رو انجام بدینقل قول:
خوب شما الان میگی elite برد جاسپر نداره؟؟؟نقل قول:
یعنی برم پریمیوم بگیرم
بورد Jasper داره ولی هنوز تو بازار نیومده !!نقل قول:
چه اشکالی داره !!! Primium هم که همه چی داره !! فط یه هارد 120 نداره و یه فیش HDMI و یه رنگ مشکی .
اگه صبر کنی میتونی Elite با بورد جاسپر هم بگیری.
تصمیم با خودت هست :46: