دکل همراه اول هست 3G هستنقل قول:
Printable View
دکل همراه اول هست 3G هستنقل قول:
اره دوست عزیز گرچه نشلنگزهاش خیلی کاربردی نیست چون شما به هرطرف بچرخونی تمام چراغهاش پر میشن چون داخل شهر بلاخره سایت4g فراون هست در ضعیف ترین حالتش هم سیگنال بسیار خوبی میده ولی برای گرفتن کیفیت بهتر سیگنال باید متناوب جابجا کنی و تست کنینقل قول:
در مورد سرعت هم که خوب کاملا واضحه وقتی دریافتی عالی باشه حتما کیفیت هم خوبه ولی بازهم بستگی به دکلی داره که بهش متصل میشی من خودم دقیقا تست کردم وقتی هر دوباندش رو فعال میکنی اول میره رو باند ۳که بعد با جابجا کردن باندها اونی که بهترین کیفیت رو داره انتخاب میکنه بعد میره رو باند ۷وبه همین ترتیب بهترین کیفیت رو انتخاب میکنه نه قوی ترین سیگنال رو درصورتی که مودمهای معمولی هر چقدر rssiقوی تر باشه رو همون میمونند درحالی که این دستگاه من خودم درحال مشاهده بودم که رو باند ۷اول رفت رو یه دکلی که rssi حدود ۴۲بود ولی sinrمنفی میداد بعد چند لحظه رفت رو دکلی که rssiحدود منهای ۵۲بود ولی sinrحدود ۱۵ میداد
درکل دستگاه محشریه ولی فقط جایی که دریافتی ضعیف باشه مناطقی که دریافتی خوبی دارن تقریبا تفاوتی نداره
نقل قول:
دکل فورجى چ شکلى هست؟ بعضيا مى گن فرقى بااينانداره
ی نمونه عکس میذارم دکلیه که من بهش وصل میشم مال ایرانسل هست 4G هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا فرق داره انتن های 3G و 2G کمی از لحاظ ابعاد و پهنا کوچیک ترن البته من فقط ایرانسل رو میدونم اینطوریه
همراه اول تاحالا من فورجیش ب دستم نرسیده
البته هدف نذري دادن و گرفتن ايرانسل نيست؛ ارائه خدمات مناسب تو دنياي پررقابت امروزهنقل قول:
شبانه رايگان يكيشه:n16:
دوستان من چکار کنم وضعیتم بهتر شه
این تست هم روی پشت بوم گرفتم
کدوم شهری عزیزنقل قول:
لرستان_بروجردنقل قول:
والا اون طور که تو عکس مشخصه سیگنالت خیلی ضعیفه به احتمال زیاد یه انتن کار درست میتونه کمکت کنه فکر کنم الان نهایت قدرت rssi شما منهای۹۰به پایین باید باشهنقل قول:
نزدیکترین دکل ایرانسل به ما نمیدونم چرا مدتیه دیتای خیلی بدی داره.4g که نداره و وقتی با 3g بهش وصل میشم اصلا دیتا نمیده و انگار قطعه کلا.به پشتیبانی بگیم ممکنه مشکل رو حل کنند؟
ضمنا با مودم mr200 و با قفل کردن روی 4g با یه آنتن به 4g وصل هستم اما سرعت در بهترین حالت مودم،از 4 مگابیت بالاتر نمیره.راه حلی هست سرعت رو بالاتر ببرم؟
مودم رو کل خونه چابه چا کردی ببینی فرقی میکنه یا نه؟نقل قول:
دوستان من یه مشکل عجیب رو گوشیم دارم
گوشیم دو سیمه و همراه اول و ایرانسل روش دارم
وقتی اینترنت گوشی رو میبرم روی سیمکارت ایرانسل ، به همراه اولم هرکی زنگ بزنه میگه مخاطب در دسترس نیست ( ربطیم به این نداره که دیتای گوشیم روشن باشه یا خاموش )
اما وقتی اینترنت گوشی رو ببرم روی همراه اولم این مشکل حل میشه
لازم به ذکره که سیم ایرانسل از این جدیداس که 4G ساپورت میکنن اما سیم همراه اولم قدیمیه فقط 2G و 3G ساپورت میکنه
کسی میدونه این مشکل دقیقا از چیه و چجوری حل میشه ؟
دوست عزیز این مشکل گوشیتون هست ربطی به تایپیک و سیم کارت نداره ، تنظیمات کوشی چک کنید dual standby باشه و ساپورت کنه و اینکه یه خط میتونه رو 4g باشه و اون یکی رو نسل دو.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سپاسگزارمنقل قول:
بخاطر اینکه سوالم رو جای نامناسبی مطرح کردم عذرخواهی میکنم
فقط جسارتا بعنوان سوال آخر ؛
وقتی سیمکارت همراه اول اعتباریم رو که سیمکارت جدید USIM هست در کنار سیمکارت ایرانسلم که اونم USIM هست قرار میدم این مشکل " مخاطب در دسترس نمیباشد " بصورت کامل حل میشه.
با این اوصاف امکان داره مشکل از سیمکارت همراه اول دائمیم ( که سیمکارت قدیمی هست ) باشه و با تعویضش به USIM مشکل " مخاطب در دسترس نمیباشد " حل بشه ؟
ممنون
خواهش میکنم.اگر سیم دیگه همرا اول انداختین و مشکل حل شده بله تعویض کنید سیم کارتو چون همراه اول نمیدونم چه مشکلی داره که برخی سیم کارتاش بعد یه مدت عیب پیدا میکنه.نقل قول:
مخبارات رایگان سیم قدیمی عوض میکنه اما اگر یو سیم بخواین نمیدونم رایگان میدن یا هزینه داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
هزینه دارهنقل قول:
ولی من تو ابادان داشتم تو کنزالمال میگشتم یهو دیدم یارو یوسیم عوض میکنه رایگان
منم رفتم عوض کردم
از وقتی کل شبکه ایرانسل دچار اختلال شد سرعت هنوز برا من خوب نشده.. مشکل بقیه جاها حل شده؟ 4g که قطعه.. تری جی هم که سرعت خیلی افت داشته!
فیلمی از 4 جی پلاس ایرانسل با مودم E5186-22A
تست در باند 7 سپس در باند 3 و سپس پلاس صورت گرفته نتایج پلاس نا امید کننده است دانلود در باند 7 تنها بهتر از حالت پلاس هست.
کار تغییر با ال تی واچ صورت گرفته . حالت lte advanced یا همان 44 ترکیب 40 و 4 است که در آن نرم افزار ترکیت باند سه و هفت محسوب می شود
در تک کانکشن هم نتایج مطلوبی از حداقل تجمیع وجود ندارد و به طور کلی در تجربه بنده حالت تجمیع هیچ تغییری نسبت به حالت تک باند ندارد بلکه مانند استفاد از تک کانکشن باند 3 عمل می کند
پیشنهاد بنده : اگر بین باندها اختلاف زیادی هست سراغ پلاس نروید بلکه روی همانی که بهتر است قفل کنید و استفاده کنید با خرید مودم پلاس پولتان را دور نریزید. البته تنظیمات پلاس در مناطق متفاوت مختلف است و حداقل در شرایط بنده خوب نیست
اینم لینک فیلم
داداش تو همیشه تست های فورجی معمولیت 50 تا 48 مگابیت بوده با اسپید تست درصورتی که من64 تا به بالا حتی تا 77 مگابیت هم گرفتم احتمالا دکلتون مشکل پهنای باند نداره؟نقل قول:
من احتمال میدم تو منطقه شما اینطوری باشهنقل قول:
چون من هر جا دیدم کسایی که پلاس استفاده کردن خیلی بهتر از تک باند باشه
یا بهتره بگم چون باند ۷ واسه شما خیلی خوب جواب میده دیگه پلاس نمیتونه بهتر باشه
یعنی اگه جاهایی که هر باند به تنهایی سرویس خوبی نده پلاس بهترش میکنه
کسی نظری نداره؟نقل قول:
از فرانکفورت،لندن یا واشنگتن تست بگیریدنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان سلام یه عدد مودم e3372 خریدم اما کنارش 2 عدد انتن داره بازش هم میکنم مثل پیچه خواستم بدونم برای چی هستش مرسی
و اینکه اگه اپدیت چیزی داره بگید چون تازه خریدم مرسی یک دنیا ممنون بابت راهنمایی هاتون[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این آنتن نیست . جای آنتنه می تونید بهش آنتن خارجی با سوکت تی اس 5 وصل کنید تی اس 9 هم بهش می خوره
یه سری آپدیت در ص اول تاپیک مودم براش هست . مدلشو دقیق چک کنید
سلام
مودم e3372 ساعت 5 صبح شمال شرق مشهد
ساعت 5 چقدر سرعت میره بالا...بقیه ساعات سیگنال بین 3 تا 7 هست اون موقع تست کردم به 20 رسیده بود...
البته مودم رو تو بهترین جا از لحاظ آنتن دهی گزاشتم
این idm هم معلوم نیست چه مرگش شده وقتی فایلی رو میزاری برای دانلود اگه سرعت زیاد باشه هی گیر میکنه...انگار به سیستم فشار میاد:n36:
تعداد کانکشن ها رو بیار پایین درست میشهنقل قول:
به خاطر disk usage هست . موقعی که دانلود میکنی چک کن ببینdisk usage چند درصدهنقل قول:
منطقه ای که ما زندگی میکنیم هم پوشش 4g ایرانسل خیلی خوب نیست
موندم برم مودم 4g بگیرم یا td lte
برای بازی انلاین و مولتی پلیر کدوم یکی پینگ ثابت و پایین تری داره ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
اگه واسه پینگ و بازی میخوای TD-LTE بگیر پینگش با ثبات تره ولی قبلش از تحت پوشش بودن منطقتون مطمئن بشو با پرسیدن از کسایی که دارن . به نقشه ایرانسل توجه نکننقل قول:
مودم 3372 بالاخره امروز بدستم رسيد و سيم کارتشو فعال کردم و بسته10گيگشم فعال شده.. بهم 500مگ ي هفته نت دادن اما داره ازاين10گيگ کسر میشه چطوريه؟ راهى نيس اول اون مصرف بشه؟ بعد ده گيگ مدت زمان محدود داره بعضيا مى گم ماه اول 5گيگ مصرف مى شه انجام داد
ممنون مى شم راهنمايى کنيد
جالبه بره ما اون ده گیگ فعال نشد با فعال کردن سیم کارت...زنگ زدم 700 گفت باید برید شعبه مرکزی...ماهم رفتیم اونجا که فرسخ ها فاصله داره با خونمون اینقدر شلوغ بود که براوورد کردم تا نوبتم میرسید 3 ساعت طول میکشید،هیچی دیگه قیدشو زدم...البته بره چندین ماه پیش این ماجرانقل قول:
من رفتم نمایندگی اصلی ایرانسل...خدمات هم ب رایگان انجام دادنقل قول:
الان مودم e5730 دارم که 3g هست و بیشتر از 2.3 مگابایت بر ثانیه ایرانسل شب ها نمیده .
سیم کارت م 4g است
می خوام یک مودم دیگه بخرم
به نظر اساتید اهل فن مودم d100 دسکتاپی بخرم بهتره یا e5770 ?
فقط با کابل Lan می خوام استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
ایرانسل:
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:
کیاسر (مازندران)
الشتر(لرستان)
انارک(اصفهان)
کنارک(سیستان و بلوچستان)
گله دار(فارس)
نقنه(چهارمحال و بختیاری)
پل دختر(لرستان)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:
لالی (خوزستان)
گزبرخوار(اصفهان)
گتوند و شیبان(خوزستان)
پوشش TD-LTE ایرانسل به 90 شهر رسیده!
دوستان من مودمم وصل شده E3372
سرعتم با وصل کردن گوشی به کامپیوتر 3 یا 4 بود شبانه نامحدود همین الان داره با مودم 450 کیلوبایت میده! چرااا؟
الان با گوشی دانلود کردی ببنی وقتی مودم بهت 450 کیلوبایت میده گوشی چنده سرعت؟نقل قول:
تست نکردمنقل قول:
ولی الان خبر میدم
ممکنه توی این ساعت سرعتت کلا میاد پایین .نقل قول:
با موبایل 4g : الان 1 مگ
با مودم 4g ولی چشمک زن ابی روشنه!! که 500 کیلوبایت میده
فاصله گوشی و مودم 5 انگشته