جناب پارس انلاین شما که واردید ممنون میشم یه جوابی هم به سوال من بدید که سوال خیلی از دوستان هم هست. اون 10 گیگ و 20 گیگ نامحدود کلا یعنی چی؟
Printable View
جناب پارس انلاین شما که واردید ممنون میشم یه جوابی هم به سوال من بدید که سوال خیلی از دوستان هم هست. اون 10 گیگ و 20 گیگ نامحدود کلا یعنی چی؟
@پاس آنلاین :
من دوتا مشکل دارم.
1- پینگم بالاست. هر بازی که میارم پینگم بالاست.در حالی که قبلش از مخابرات اینترنت داشتم سرعتش خوب بود.
2-سرعت تک کانکشن پایینه.یعنی فقط با iidm سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز کردن پیج کمه.یا مثلا از خونه میخوام دوربین مداربسته ببینم کیفیتش خوب نیست در حالی که قبلش با مخابرات این مشل رو نداشتنم.در ضمن با speedtest که تست میگیرم سرعت رو خعلی پایین نشون در حالی که با idm بالاست.
سلام
ما فکر میکردیم فقط شاتل تو خط محدود کردن هست.
ما تازه اومدیم تو پارس(سرویس 128 محدود)
چند روزی دانلود شبانه خوب بود شبی 5 تا 7 گیگ میزدم ، ولی بعد یک هفته سرعت را بستن الان شبانه هیچی نمیشه گرفت.
دوستان تو این چند شب دانلود چجوری بوده؟
من را محدود کردن یا سراسرس هست؟
1 مگ محدود پارس افلاین!!:n21:
واقعا که....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی شما تا 10 گیگ سرعت بالا دارید مثلا 200-300 بعدش این حجم رد شد می شه سرعت واقعی 128 که حداکثر 16 تا 20 سرعت میده به شما .نقل قول:
پارس آنلاین برای هر اکانتیک عدد خاصی گزاشته مثلا برای 128 کنم 40-50 گیگ هست .... بعد این حجم سرعت شبانه کم می شه چند صفحه قبل هم ساپورت خود پار آنلاین این رو تایید کرده .نقل قول:
256
قبلا خیلی سرعتم بهتر بود الان خرابش کردن:4:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت ایران بر اساس اینترانت, اینترنت هست پس توقع سرعت واقعی اینترنت طی 24 ساعت نداشته باشد ولی سرعت داخلی 99% مواقع ثابت هست .
حاجی ساپورت پارس آنلاین توی کدوم پست گفته که شبانه را محدود میکنن ؟؟؟نقل قول:
اگه میشه لینکش را بذار!
مخابرات مازندران که خرابه یعنی تمام مخابرات استان ها.سرعت 512 حجمی 150 هست.از پارس بعیدهنقل قول:
مخابرات شهر ما مشکلی نداره...بهترین پینگو داره میده..نقل قول:
این پارس هم توی شهر ما داره بدترین سرویسو میده!!:n15:
مرکز ما مشکل پهنای باند داره و از نظر اینا سرعت 100 مشکلی نداره و اقدامی نمیکنن×
این دوستانی هم که میبینی سرعتشون زیاده از خوش شانسیشون بوده!چرا که مرکز خلوتی دارن......
مخابراتا که بدهکاری دارن هیچ کدوم از استان ها وضعیت خوبی ندارن فکر کنم استان شما و قزوین قضیش فرق میکنه ولی در کل مخابراتی ها فعلا دچار مشکلن کی خوب بشه خدا میدونه.
پس شما از مخابرات شانس اوردین:n02:
نگاه نکن که وضعیتمون خوبه!!نقل قول:
اینا گرفتن نامحدود رو بردوشتن و شبانه رو روی 30 محدود کردن تا ترافیک شبکه خلوتتر باشه....از این طریق اومدن صرفه جویی کردن:n02:
قزوین اگر میبنی که خوبه دلیلش اینه که پهنای باند منطقه شمال غرب از قزوین بین استان ها پخش میشه..و اینا اول از همه بیشترین سهم رو در پهنای باند برای خودشون بر میدورن و چیزی برای بقیه استانا نمیزارن:n02:
نقل قول:تا جایی که من یادمه تو چند صفحه قبل پشتیبان پارس آنلاین اینجور گفتن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا نمیدونم منظور ایشون کدوم پسته:n13:
نخیر عزیز من شما هم معلومه اطلاعاتت کامل نیست اگه اینطوره پس اون 20 گیگ مصرف منصفانه چی هست؟ یا باید بعد از 20 گیگ باشه یا 10 گیگ. سوال منم همینه. تا وقتی هم که اینجا به جواب درست نرسم ول نمیکنم !!!!نقل قول:
از ساعت 8 قطعی های پیاپی شروع شد!!
هر 20 ثانیه یبار قطع میشه!:n04:
برا بقیه دوستان هم همینطور هست؟
منم قطعی دارم...
سرعتم که فوق العاده افتضاح شده!!!
لعنتـــ بر پارس انلاین:n21:
بله قطعی ها دهن مارو امروز صاف کرده !!! یعنی لامصب نمیزاره یه صفحه باز کنی هی قطع میشه !! خیلی عصبانیم از دستشون ... :sq_10:نقل قول:
خوبه حالا من یه وایمکس ایرانیسل برا همین روزا دارم:d
کسی زنگ زده بپرسه مشکل چیه؟من زنگ زدم نفر12 بودم حوصله نداشتم منتظر بمونم
سرعت دانلود منم از 300 بیشتر نمیشه :n22:
چرا در این انجمن کسی حرفی به سودش باشه می بینه ؟ چند نفر هم می بیننن این حرف به سودش هست سریع تشکر می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید ببنید گفته یا نه دقیقا حرفی که من گفتم .نقل قول:
بابا بخدا آدم قطعی داشته باشه خیلی بهتره تا سرعتش این باشه
اگه 128 بود دیگه فکر کنم سرعتش منفی میشد :n08:
شما هم ظاهرا هنوز فرق جمله سوالی با خبری رو نمیدونی ؟!!نقل قول:
اگه واقعا چنین چیزی بود مثل آدم میگفتن آقا شبانه بعد از یه حجمی محدود میشی ! ولی هم پشتیبانی هم این یوزر پارس آنلاین بارها این مسئله رو رد کردن , پس نمیتونن ادعا کنن که گقته بودیم از قبل
شما خودتون می دونید ؟ اصلا خوندید چی نوشتن ؟ بهتر هست بخونی بعد , کاربران زیادی این سوال کردن ایشون هم خبری جواب دادن شما چون به ضررت هست می گی سیاست شرکت هر لجظه هر دقیقه هر ثانیه می تونه عوض بشه .نقل قول:
مال من هنوز روی 4ـه، تو پنل مودم هم ماکزیمم سرعت ممکنه رو حدود 10 مگابیت میزنه، مرکز طبری هستم.نقل قول:
داداش یا من اشتباه میبینم یا شما به زبون فارسی تسلط ندارینقل قول:
-ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
این سوال اول که ایشون جوابی ندادن
ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟
خیر
سرعت شبانه رایگان 1 مگ با 2 مگ خیلی فرق میکنه؟
بله
خوب حالا شما بگو دقیقا کجا گفته شده در شبانه رایگان محدودیت حجمی وجود داره؟
من تو صفحه قبل لینک دادم بنده خدا دیگه اشکش دراومده از بس گفته محدودیتی نیست
به هر حال واسه من که تا به حال محدودیتی نبوده در ماه شاید 2یا3 شب دانلود نداشته باشم ولی در بقیه روزها دانلود دارم وتا به حال محدود نشدم
قربون آدم چیز فهم!نقل قول:
منم میخواستم همین را بگم!
خوندم من حرف ایشون چون بله یا خیر نزدن من جمله اخباری تشخیص دادم من بعدش قید کردم ممکن هست هر لحطه تغیر کنه آسیاتک سه سال اوکی بود یک شبه خراب شد .نقل قول:
نقل قول:
چرا در این انجمن کسی حرفی به سودش باشه می بینه ؟ چند نفر هم می بیننن این حرف به سودش هست سریع تشکر می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید ببنید گفته یا نه دقیقا حرفی که من گفتم .
نقل قول:
شما خودتون می دونید ؟ اصلا خوندید چی نوشتن ؟ بهتر هست بخونی بعد , کاربران زیادی این سوال کردن ایشون هم خبری جواب دادن شما چون به ضررت هست می گی سیاست شرکت هر لجظه هر دقیقه هر ثانیه می تونه عوض بشه .
خوب برادر من چرا شتابزده عمل میکنی !! برای من کاربر چه سودی داره که بگم شبانه سرعت محدود میشه یا نه ؟! من از خدامه یوزر پارس حداقل تو منطقه مخابراتیم کم باشه تا سرعتم کم نشه ! اما مثل بعضیا !! نیستم که تو فکر تک خوری باشم ! من که راحت دانلود میکنم، چرا بقیه نکنن ؟! اطلاعات اشتباه دادن و نسبت ناروا دادن درست نیست !نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابتون رو گرفتید ؟؟؟؟؟ از قصد جواب ندادم به اون پستتون که خود کاربر ها در مورد جملات شما ( که خودتون اصلا دقتی به پست مذکور که لینک دادید ندارید و الکی فقط به بقیه میگید دقت نمیکنید و نمیبینید ) پاسخ بدن ...نقل قول:
دفعه بعد به جای اطلاعات غلط دادن یه نگاه به پستی که میخواین به عنوان مدرک نشون بدید بکنید !
من طبق نوشته ایشون جواب دادم نه نظر شخصی خودم , ایشون اشتباه بیان کردن در کل اینجا دعوا نمی کنیم که برای بحث و تبادل اطلاعات جمع شدیم .نقل قول:
دوستان امروز سرعت افتضاح بود و همش قطع میشد.الانم سینه خیز خودمو اینجا رسوندم که بگم برا شما هم هیمنطور بود؟
ایشون اشتباه بیان نکردن , ایشون یه جمله سوالی پرسیدن فقط همین , چرا این همه آدم اون جمله رو خوندن و منظورشون رو درست فهمیدن ولی شما یه چیز دیگه برداشت کردی ؟ این شما بودین که اشتباه کردین و بر روی اونم اصرار دارید !نقل قول:
منم اصلا علاقه ای به جروبحث ندارم فقط وقتی میبینم یکی یه چیز اشتباه رو میخواد زوری به همه بقبولونه و هر کی میگه آقا چنین چیزی گفته نشده باز حرف خودشو بزنه , نمیتونم جواب ندم ( البته خیلی جالبه بعد از معلوم شدن اشتباهتون لحنتون 180 درجه تغییر کرد !! )
امیدوارم این آخرین پستم در مورد این برداشت اشتباه شما باشه
موفق باشید
بله عزیز واسه منم امروز فاجعه بود !! 60 دفعه قطع و وصل شدنقل قول:
الان خوبه؟؟؟؟نقل قول:
مال من تازه وصل شد از ساعت 8:45 وصل نمیشد
دقیقا با نظر شما منم موافقم منم 2 سال اسیاتک داشتم همه چیزش عالی بود همه راضی و خوشحال اما نمیدونم چی شد یهو همه چیز بهم ریخت عوض شد سرعت ها به شدت افت کرد یادم باهاش شبی 12 گیگ دانلود می کردم هر سال بالغ بر 1ترابایت دانلود می کردمنقل قول:
چه روزهایی بود یادش بخیر:n03::n03:
انشالله برای پارس انلاین این اتفاق نیوفته :n01::n01::n01::n01:
سلام دوستان 128 محدود پارس انلاین، تهران سرعتو رو چند می بندن؟ شبانش چه جوریاست؟
چرا اینجوری شده از دیشب که بارون زد هی 10 دقیقه 1 بار قط میشه ! :n03:
کس دیگه ای هم همین مشکلو داره؟
با 1 بارون قط میشه خدا نکنه برف بیاد :n22: