واسه من بالاخره درست شد دوستان
محتوای مخفی: عــــــــــــــــکـــــــس اول
محتوای مخفی: عــــــکـــــــــس دوم
ســــــــرویس شـهاب
Printable View
واسه من بالاخره درست شد دوستان
محتوای مخفی: عــــــــــــــــکـــــــس اول
محتوای مخفی: عــــــکـــــــــس دوم
ســــــــرویس شـهاب
مرسی اسیاتر
با شکایت درست شد
منم کارشناسی الکترونیک می خونمنقل قول:
این یک مثال بود که همیشه تو این تاپیک ها گفته می شه
اصلا به درس های دانشگاهی نیازی نیست .... شما اگر 100 صفحه از این تاپیک رو بخونید نیازی نیست از تو اینترنت یا کسی بپرسید
برای مثل نقض چند صفحه از این تاپیک رو بخونید
کارشناسای isp ها که به تلفن ها جواب میدن مثل نوار ضبط شده عمل می کنن
همیشه بیشترین مشکل از سیم کشی داخل خونه هست .... ساده ترین تست هم تست از در خونه هست ..... مردم عادی نمی تونن سیم های داخل کوچه رو تست کنن به خاطر همین اگر خونه مشکلی نداشته باشه می گن کارشناس می فرستیم که اون میاد سیم های داخل کوچه رو بررسی می کنه ( در اکثر مواقع کارشناس همون هارو هم بررسی نمی کنه و می گه فاصلتون زیاده بیشتر از این خطتون نمی کشه )
تمام این عوامل به snr تاثیر دارن .... ولی اصلیترین عامل که باعث می شه ماکسیموم پایین بیاد attenuation هست که خودتون هم گفتید ..... وقتی تاپ اسپید پایین بیاد یعنی snr کم شده
به این صورت می شه :
وقتی attenuation زیاد بشه = کم شدن snr
وقتی snr کم بشه = کم شدن ماکسیموم سرعت
با کمک @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تصمیم گرفتم از آسیاتک سرویس بگیرم .
ممنون میشم بگید کودوم سرویسش شبانه رایگان با هزینه 20تومن و یا کمتره .
اگه برای دانلود میخواید فقط نیم گیگ شهاب که 30 هزار هست که میشه دانلود داشت و برای مصارف روزانه هم هر گیگ 4 هزار تومان میخرید باقی سرویس ها شبانه رایگان یا ندارند یا اگه دارند سرعت دانلود بسیار پایین هست مثلا 128 باشه 50 کیلوبایت هست که اصلا پیشنهاد نمیشهنقل قول:
تشکر عزیزنقل قول:
اگه برا مصرف معمولی بدون دانلود شبانه خاسه باشیم ، چ isp و سرویسی رو پیشنهاد میدین ؟؟
برای من تک کانکشن تو روز خوبه و تو شب افتضاح ( هم های وب این جوری بود هم الان اسیا تک )نقل قول:
اگه شما هم تو روز بهتره که خب دلیل اصلیش به نظرم همون شلوغی و پهنای باند هست که احتمالا تو مراکز مخابراتی شلوغ بیشتر دیده میشه
متاسفانه این مشکل به اینکه خط شما رو چند هم بسته شده باشه ربطی نداره
پشتیبانی ها هم همیشه همه چیزو میگن نویز - پینگ - تایم اوت - تک کانکشن
بنظر من اگر دانلود شبانه خیلی زیاد ندارید دور آسیاتک خط بکشید. چون آسیاتک مزیت اصلیش همین دانلود شبانه هست ولی برای مصارف دیگر چندان مناسب و پرسرعت و پایدار نیست خصوصاً اخیرا که خیلی زیاد کاربر گرفته.شما هم قیمت مناسب و سرعت خوب میخوای صبانت جشنواره داره. مثلا سرعت 12مگ رو بگیر یکساله با 36گیگ میداد 110هزارتومن. یا سرعت4مگ رو با 30گیگ یکساله میده 38هزار تومن.من همین طرح رو گرفتم حدود یک مگابایت سرعت دانلود دارم مثل فشفشه صفحات رو بالا میاره. ولی خوب دانلود شبانش محدوده. نه اینکه اصلا نداشته باشه به اندازه حجم دوره با همان سرعت روز دانلود شبانه داری و نیم بها حساب میکنند. ولی بیش از این اگه دانلود شبانه بکنی سرعتت رو رو 128محدود میکنند.
برادر تو تعرفه هاش که اصن 4مگ نداره صبا ؟! از نمایشگاه گرفتید ؟!نقل قول:
متاسفانه همیشه میگن نویزنقل قول:
در صورتی این حرف به حدی خنده داره که ادم نمی دونه چی بگه
حالا ممکنه ما که در انجمن فعال هستیم و اطلاعات نسبتا خوبی از اینترنت داشته باشیم بدونیم چه خبره
ولی ممکنه خیلی از افراد از این موضوع بی اطلاع باشن
سلام
دوستان شما همتون نیز ساعت رایگان از سرورهای داخلی محدود شدین؟
دانلود بر اساس سرعت اسمی صورت میگیره. یعنی منی که 512 دارم، به زور با 50 کیلوبایت دانلود میکنم!
اره اسمیه - تازه لطف کردن اسمی کردن ! قبلا سرویس 1 مگ داشتم سرعتش شبانه روی 90 بود الان 120 شدهنقل قول:
دوستان اطلاع دارید سرعت دانلود شبانه برای سرویس چلچله 10 گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان از سرورهای داخلی، خارجی و آسیاتکی چقدر است؟ میخوام با توجه به افزایش قیمت شهاب نیم گیگ این سرویس رو بگیرم.
من 120 گیگ 12 ماهه چلچه 2-8 رایگان استفاده کردم سرعت تو روز نامحدوده ولی شبا 50-60 چه سرور داخل چه خارج. یه سرویس دیگه چلچه 3 گیگ 8-10 رایگان نیم چاشت هست که اون سرعت رایگانش 120ه (دو برابر سرعت اسمی)نقل قول:
واسه من درست شدهنقل قول:
شبانه روزانه 1000 کیلوبایت درثانیه
درست شد ؟!نقل قول:
:n13:
عزیز شما سرویس شهاب داشتی داخلی برات ازاد بود ؟!نقل قول:
اگه ازاد بود پس الان هم راحت میتونی با همین چلچله با سرعت 1 مگابابت از سرور اسیاتکی دانلود کنی
اره دادا شهاب دارمنقل قول:
خطم روی 10 بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور داخلی
سرور امریکا
سرور داخلی
سرور انگلیس
سرعت مورد توجه قرار بگیره دوستاننقل قول:
بنظرم همه بریم ایرانسل استفاده کنیم خیلی بهتره
من خیلی دوست دارم برم ایرانسل 100 گیگ رو میده سالانه 175 تومن با 2 تومن هم 20 گیگ میده واقعا از قیمتای اسیافا.. ارزونتره فقط مشکلی که داره مودماش خیلی گرونن و از طرفی نمیشه مدام از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد. :n27:نقل قول:
یه مودم خوب که بشه راحت از تمام کیفیت اینترنت ایرانسل استفاده کرد چنده؟؟؟ من با 3جی گوشی htc sensation به زور سرعت به 200 میرسه ولی با 3جی گوشی نوت 5 سرعت تا 500-400 میره و با 4جی نوت 5 هم راحت تا 3-4 مگ رو میره.
منم شکایت کردم و گفتم سرعت من از سرور های داخلی تو زمان شبانه محدود شده!نقل قول:
دقیقا متنی که تو شکایت نوشتی چی بود؟
ممنون
یعنی شما تو 195 شکایت کردی که چرا تو ساعات رایگان سرعت سرور داخل محدوده؟؟؟ اونوقت الآن نامحدوده؟؟ چجوری قبول کردن چون خودشون گفتن که سرعت درون شبکه نامحدود مختص ساعات غیر رایگان هست و عملا در ساعات رایگان اعمال نمیگردد!!!؟؟؟؟ :n13:نقل قول:
قبلا سرعت تو روز و شب براتون چطور بود بعد از شکایت چطور شده؟ لطفا با سرعت اسمی مقایسه کنید. درضمن رنج آی پی و گیت وی تون چی بود و الآن چی شده؟ :n16:
نه تلفنی از طریق یکی از نمایندگی هاش گرفتم. البته تا هفته پیش این طرح تو لیست بود بعد که خواستم فعال کنم نبودش که به نماینده گفتم اون طرح رو ميخوام که برام فعال کرد. زده چهار مگ 30گیگ یکساله شبانه نیم بهانقل قول:
سرعت از یک مگ شروع میشه
چند ثانیه هم روی یک مگابایت باقی میمونه
بعد یهو خودجوش برمیگرده به پونصد
بعد روی همین سرعت ثابت میشه نهایتا بیست تا بالا پایین میره
این معنی خاصی میده ؟
جریان چیه ؟
پستهای قبلی تاپیک رو بخونی متوجه میشی چرا شکایت کردمنقل قول:
جواب همه ی سوالاتون توی پستهام هست
الان فقط دوباره نمینویسم که اسپم نشه و تاپیک با پستهای تکراری جلو نره:n01::n26:
رنج ایپی و گیت ایپی رو چطور براتون دربیارم:n16::n41:
اگر خواستید چنین کاری بکنید پیشنهاد میکنم قبل از پول دادن بابت طرح یکساله یا مودم یه طرح یکماه بگیرید تا حساب کار دستتان بیاد. من اول سال مانند شما فکر کردم و بحساب خودم گفتم ديگه adslرو جمع کنم اما بعد از چند ماه مجددا رفتم سراغ adsl و ایرانسل هم رو دستم موند الکی 200تومن دادم چون تا اوایل تابستان خوب بود بعد خراب شد الان تو ساعت روز حتی یه سایت بالا نمی اره. یعنی ایرانسل حسابی روش نیست امروز خوبه فردا صفر میشه دستت هم جایی بند نیست همون اوایل هم که سرعت کلی خوب بود فراز نشیب زیاد داشت قطعی کوتاه مدت فراوان نظر من اینه که یک adsl 1288به سرتاپای ایرانسل میارزه.ایرانسل اگر منطقتون خوب باشه نهایت بدرد دانلود میخوره نه وبگردی و کارهای اینچنینی.نقل قول:
یه خلاصه وار بگین علت شکایت چی بود نترسید اسپم نمیشه. اینو میگی بعد دوبار پشت هم پست میزاری میکس هم نمیکنی :n02:نقل قول:
رنج آیپی و گیت وی تو قسمت status تنظیمات مودم مینویسه معمولا. با نوشتن کلمه ip تو گوگل هم میتونین ایپیتونو بدست بیارین.
----------------
درضمن تو پست قبلی گفتین سرعت بعدش رو 500 فیکس میشه. شبا فقط اینطور میشه؟؟ منظورتون سرور داخله یا خارج؟
منم سرویس شهاب میگیرم سرعت شبا تو تو چند ثانیه اول زیاده (به لطف idm ) ولی بعدش رو 500 قفل میشه. این یعنی محدودیت
صبانت هم آپلودش رایگان شد برین بگیرین:n02:
نقل قول:
نه عزیز صحبتم اصلا بخاطر ترس از اسپم دادن نیست ادم نکشتم که بترسم :n01: بخاطر احترام به بقیه ی کاربراست که یک پست تکراری رو دوبار نمینویسم
شیرازی بازی درنیار عزیز برو صفحات قبل رو بخون دیگه :n02: بخدا من از خودتم گشاد ترم
نه همین الان خودجوش اینطور شدنقل قول:
درضمن تو پست قبلی گفتین سرعت بعدش رو 500 فیکس میشه. شبا فقط اینطور میشه؟؟ منظورتون سرور داخله یا خارج؟
منم سرویس شهاب میگیرم سرعت شبا تو تو چند ثانیه اول زیاده (به لطف idm ) ولی بعدش رو 500 قفل میشه. این یعنی محدودیت
هم داخل هم خارج
این گیت وی دقیقا چی هست
معنی کلمشو میدونم کاربردشو نمیدونم چیه مثلا عدد ایپیش عوض بشه چی میشه اصن چه تاثیری داره
پینگا هم خراب شد
پینگ از گیت وی
Pinging 10.201.32.44 with 32 bytes of data:
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=79ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=107ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=72ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=98ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=178ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=97ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=103ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=72ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=120ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=71ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=83ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=95ms TTL=254
Reply from 10.201.32.44: bytes=32 time=70ms TTL=254
اینم پینگ از گوگل
تا قبل از اینکه سرعتم دوباره محدود بشه وضعیت پینگ هم خوب بود
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=420ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=437ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=422ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=435ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=431ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=401ms TTL=51
بله داخلی آزاد بود. خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
من مازندران هستم
لطفا اینو تا آخر بخونین
شرکت های خصوصی بدجور شباااااانه رو محدود میکنن
مخابرات هر بدی ای داااشت شبا رو به خدا هیچوقت محدود نکرد فقط سرعت کلیش کم بوووود
اگه میتونستم 5مگ 5 گیگ بگیرم همینو تمدید میکردم
متاسفانه از لج بازی رفتم از مخااااابرات
بچه هاااااااا خواهشااااااااااااااا بگین مخااااااااااااااااابراااا اااااااات تعرفه جدید آورد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
دو تا طرح قبلی مخابرات 5مگ 5 گیگ با 2مگ 10 گیگ با 21 تومن ماهانه واقعاااااااا عااااااااااالی بوووووود
خواهشاااااااااا نرین خصوصی ها دو برابر میگیرن تازه شاید مثل مخابرات اینترنت بدن
آسیادزد قیمت بالای 35 تومن باید بدی تااااااا شبانه داشته باشی بعدشم جدیدااااااااا سرعت ها رو همه محدود کردن حتی آسیاتک
من از ستاره شرق (نماینده پیشگامان) این شرکت هم محدود کرد روی سرعت اسمی آسیاتک هم اسمی
فقط و فقط مخابرات اسمی نکرد سرعتو
مخابرات اکثر استان ها بالای 500 میدن سرعتو ولی اینجا 370 کل استانه! شبانه هم بین 300 تا 320 میده مطمِئنی میتونی 5.5 گیگ حداااقل بگیری!!
من قبلا مخابرات بودم به خاطر این پارتک دزد مجبور شدم تخلیه کنم !
ای خدا سال 2016 داره میاد یادش بخیر اسفند دوسال پیش نامحدود با سرعت 370 وااااااااااقعا اون روزا اینترنت داشتیم
همه این نصیحتمو گوش کنین
حرفتون درسته ولی مخابرات بعضی استانها اصلا شبانه نداره مثلا همین استان عزیز ما (کرمان)نقل قول:
داش، سوال منو جواب ندادینقل قول:
اینجا میخوای جواب بدی یا به من ایمیل بزنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شکایت کردم و گفتم سرعت من از سرور های داخلی تو زمان شبانه محدود شده!
دقیقا متنی که تو شکایت نوشتی چی بود؟
ممنون
4upld.com کار نمیکنه
آیا سایت دیگری جز uploadboy و uploadbaz برای دانلود سرور داخلی موجوده؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
شانس شما مخابراتتون خوب سوریس میده وگرنه توی استان ما نه شبانه رایگان داره نه سرعت داره نه پینگ خوبی برای بازینقل قول:
کلا ری...ه ماله اینجا مجبوریم بریم از شرکت ها بخریم
4upld فک کنم داشت سروراش رو انتقال میداد الان کار میکنهنقل قول:
همینایی که گفتی بهترناش هستن بقیه یا پولین یا محدودت زیادی دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم بدک نیست فقط بیشتر از 2 گیگ نمیشه دانلود کرد
متنشو از اوزیل عزیز بگیرنقل قول:
لطف کردن واسم نوشتن
Sent from my iPhone using Tapatalk
واسه من (سرویس شهاب) قبلا سرعت ساعت رایگان سرور داخل ایران محدود نبود و فقط سرور خارج محدود بود اما الان سرورهای داخل ایران هم محدود هست (رو 500) و فقط سرورهای آسیاتک محدود نیست. واسه بقیه هم همین طوره؟