پرینتر HP M351 بخرنقل قول:
Printable View
پرینتر HP M351 بخرنقل قول:
جعبه رو پست آورد تحویل داد،جعبه پرینتر رو تو یه جعبه دیگه کامل بسته بندی کرده بودن و اصلا معلوم نبود!بعدشم که باز کردم،دیدم دو چسبه!مگه دیگه میشه بهشون ثابت کرد که قبلا بازش کردن؟!نمیشه دیگه!!!نقل قول:
فقط خدا رو شکر رو کارتریجا تاریخ حک شده!انشالله که اصله...
ممنون از راهنماییتون...
سلام دوستان.توروخدا سوالم رو زود جواب بدید که اگه پرینترم مشکل داره برم پسش بدم.من وقتی یه کادر (حاشیه)توی آفیس 2013 درست می کنم پرینت می کنم ، کج چاپ میشه.یعنی کادرش درست چاپ نمیشه.از سمت راست مثلا 1 سانت فاصله داره از بالا 2 سانت و پایین 0.5 سانت.تنظیمات آفیس روی A4 هست و تنظیمات حاشیه هم و تنظیمات پرینتر هم A4 . ولی عین اینکه روی letter چاپ کنی پرینت میشه.مدل پرینترم : hp m1132 mep هست.راهی هست که بفهمم پشکل از پرینتره یا آفیس؟نظر شما چیه؟کجاش مشکل داره؟
متوجه منظورت نشدم
کج چاپ می کنه یا جابجا
اول نوشتی کج
بعد نوشتی چیزای که منظورت جابجاست
تنظیمات پرینتر دوجا هست
روی پرینتر و توی کامپیوتر قسمت پرینت منیجر
هر سه این قسمت ها یعنی نرم افزار دستگاه و پرینت منیچر باید A4 باشن
اگر کج می گیره یه عکس بگذار ببینم
منظورم از کج اینه. تنظیمانش همش درسته.تنظیمات حاشیه دور صفحه هم درسته.وقتی با فتوشاپ ، عکس درست می کنم و پرینت میگیرم هم درسته.فقط تو آفیس این شکلیه!:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونه کاغذ رو کج کشیده باشه و یا لیزر دستگاه ایراد داره تنظیم نیست که کج پرینت می گیره
ولی اونچنان کج نیست
ولی برای اینکه پرینتر خودش a4رو تبدیل می کنه به letter اون موارد رو (هر سه ) باید تنظیم باشه.
سلام دوستان
من یک چاپگر رنگی 3 کاره به مشخصات canon MP560 دارم وقتی می خواهم متنی رو چاپ کنم متن رو چاپ نمی کنه .ولی عکس چاپ میکنه
میشه کمک کنید بفهمم مشکلش چیه ؛ لطفا فوری
یه نمونه بگذار از فایلی که باید پرینت بگیره
هرنوشته ای که در word می نویسم بخواهم چاپ کنه به رنگ سیاه چاپ نمی کنه ولی به رنگ های دیگه چاپ می کنه
احتمالا نازل مشکیت گرفته
تو ورد اینطوری می شه یا تو همه برنامه ها