کمالوند: در شان من نیست جواب همسر اولروم را بدهم.
فراز کمالوند این روزها از سوی افراد مختلف مورد انتقادات زیادی قرار گرفته و با این شرایط انتظار میرود که حاشیههای تراکتورسازی بیشتر شود.
همسر اولروم، حسن رودباریان، سیروس دینمحمدی و چند نفر دیگر علیه او مصاحبه کردهاند که او به شدت از این شرایط ناراضی و عصبانی است.کمالوند در مصاحبهای به سوالات پاسخ داد.
به نظر میرسد بعد از بازی مقابل پرسپولیس درگیر حاشیههایی شدهاید. صحبتهای رودباریان در مورد اینکه از دست شما ناراحت است و انتظار نداشته که در مصاحبه تلویزیونی او را مقصر بدانید یکی از این حاشیههاست.
من به عنوان یک مربی این اختیار را دارم که دلیل شکست تیمم را عنوان کنم. اینکه حسن رودباریان از دست من ناراحت است یا نه زیاد مهم نیست چون این تیم متعلق به من نیست بلکه متعلق به میلیونها هوادار تبریزی است. بعد از بازی پرسپولیس هزاران تماس از طرف هواداران داشتم که چرا اینقدر به رودباریان فرصت میدهم. حسن رودباریان زمانی که به تراکتورسازی آمد ۱۶ کیلو اضافه وزن داشت و ما کلی خرج کردیم تا او به وزن ایدهآل برسد و به او رژیم غذایی مناسب دادیم. متاسفانه رودباریان به جای اینکه از هواداران عذرخواهی کند این صحبتها میگوید.
اینطور که معلوم است او از این بازی نیمکتنشین میشود. درست است؟
من حسن رودباریان را دوست دارم چون از لحاظ اخلاقی بسیار بازیکن خوبی است اما فکر میکنم به اندازه کافی به او فرصت دادهام و پیش از این نمیتوانم به او اجازه بازی بدهم. اشتباه این دروازهبان فقط در بازی مقابل پرسپولیس نبود. ابومسلم، سایپا، و دو سه بازی دیگر هم او از این اشتباهات انجام داده بود.
همسر اولروم هم در مصاحبهای اظهار داشته که شما برای سرمربیگری جوان هستید و تجربه ندارید!
اگر بازی ندادن به همسر ایشان معیار تجربه است من مربی خیلی بیتجربهای هستم. من در شان خودم نمیدانم که بخواهم جواب همسر اولروم را بدهم .
صحبتهای شما در این مورد که اولین بار است که تراکتورسازی مقابل پرسپولیس چنین بازیای انجام داده باعث ناراحتی برخی از بازیکنان قدیمی تراکتور از جمله سیروس دینمحمدی شده است.
ایشان حرف من را بد متوجه شدهاند. من چنین حرفی را نزدم و اگر هم میگفتم فکر نمیکنم حرف اشتباهی زده باشم. متاسفانه در این ۲۰ روز اخیر ۵۰ مصاحبه علیه من در روزنامهها به چاپ رسیده و همه به دنبال این هستند تا به نوعی جو تبریز را علیه من خراب کنند. بعد از پایان این دو هفته یک کنفرانس مطبوعاتی در باشگاه خواهم گذاشت و یک سری حقایق را خواهم گفت. فعلا بهتر است بیشتر از این صحبت نکنم تا شرایط تیم به هم نریزد.
کد:
http://www.bordobakht.com/global/news15363.html
صدا و سيما به كارشناسان ورزشي پول نمي دهد
كارشناساني كه براي تحليل و بحث هاي فني در برنامه هاي مختلف ورزشي حاضر مي شوند، غالبا هيچ پولي از اين بابت دريافت نمي كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - با آغاز دور جديد ليگ برتر فوتبال ايران، برنامه فوتبال برتر نيز با شكل تازه به جمع برنامه هايي كه از كارشناس داوري و فني استفاده مي كنند اضافه شده است.
اين برنامه كه به پخش مستقيم مسابقات اختصاص دارد، به همراه يك مجري محور از دو كارشناس استفاده مي كند كه اين شبيه به روش كاري برنامه نود است كه كارشناسان داوري ثابتي دارد اما مهمانان فني آن فقط در برخي برنامه هاي ويژه حضور دارند. از كارشناساني كه به صورت ثابت و با شرايط چرخشي در برنامه هاي شبكه سه شركت مي كنند مي شود به هوشنگ نصيرزاده، رضا غياثي،امير حاج رضايي، مجتبي تقوي، محمد فنايي و ... اشاره كرد كه حضور آنها به اعتبار برنامه نود و فوتبال برتر اضافه كرده است.
با اين حال اين دو برنامه براي استفاده از نظرات كارشناسان وجهي پرداخت نمي كنند كه اين مساله گرچه اعتراض رسمي كارشناسان را به همراه نداشته اما كاري غيرمعمول محسوب مي شود. نكته مهم اينجاست كه با توجه به برد برنامه نود و البته فوتبال برتر در جامعه فوتبال، كارشناسان براي آنكه در بورس بمانند هرگز تقاضاي پول نمي كنند و طبيعتا جناب تهيه كننده از اين مخارج فاكتور مي گيرد.
البته تعدادي از كارشناسان، به صورت خصوصي از اين رويه گلايه كرده اند اما آنچه كه مسلم است آنها بين مجاني كار كردن و در ديد نبودن، اولي را انتخاب مي كنند. به نظر مي رسد يكي از دلايل سطحي بودن بحث هاي كارشناسي در برنامه هاي ورزشي تلويزيون همين باشد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/02/1598629/%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%8A%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%8A-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%85%D9%8A-%D8%AF%D9%87%D8%AF
2009/11/2
دلخوري برهاني از مباحث كلاس روانشناسي
سايت گل – آرش برهاني روز گذشته در مصاحبه اي اعلام كرد كه در فصل جاري به دنبال آقاي گلي نيست و اين عنوان را شايسته ديگران مي داند. اين ادعاي برهاني به نوعي واكنش منفي او به برخي حرف و حديث ها محسوب مي شود.
در جلسه هفته گذشته بازيكنان استقلال با دكتر منتظري كه به بحث هاي روانشناسانه اختصاص داشت يكي از مهاجمان استقلال از دكتر منتظري خواست درباره عواقب خودخواهي و پاس ندادن بازيكنان به يكديگر صحبت كند. بحث به تدريج به خط حمله كشيده شد و موضوعاتي مثل اهميت آقاي گلي براي برخي از بازيكنان و تاثير آن در خودخواهي و پاس ندادن مطرح شد.
برهاي پس از اين جلسه ناراحتي خود را نسبت به اين بحث نشان داد و در اولين مصاحبه اش عطاي آقاي گلي را به لقاي آن بخشيد. بايد منتظر ماند و ديد اين دلخوري در شيوه مهاجم اول استقلال تاثير خواهد داشت يا نه.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/02/1598668/%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%B1%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB-%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A
2009/11/2
شكايت شفيع زاده از جلالي و تسويه حساب اختلافات قديمي
به اعتقاد اطرافيان جلالي شكايت شهرام شفيع زاده از اختلافات قبلي اين دو نفر نشات گرفته و شفيع زاده قصد دارد با استفاده از اين فرصت مناسب به نوعي با جلالي تسويه حساب كند.
سايت گل – مجيد جلالي لحظاتي قبل از بازي فولاد و صبا متوجه شد كه به دليل شكايت باشگاه استقلال اهواز بايد به زودي در يكي از دادسراهاي اين شهر حاضر شود.
شهرام شفيع زاده به دليل اتهاماتي كه جلالي بعد از داربي خوزستان به بازيكنان استقلال اهواز وارد كرد از او شكايت كرده است و اين مربي بايد در دادسرا پاسخگوي اتهاماتش باشد. به اعتقاد اطرافيان جلالي شكايت شهرام شفيع زاده از اختلافات قبلي اين دو نفر نشات گرفته و شفيع زاده قصد دارد با استفاده از اين فرصت مناسب به نوعي با جلالي تسويه حساب كند. پيش از آغاز فصل جاري مديرعامل استقلال اهواز در تماس هاي مكرر با جلالي از او خواست كه به استقلال برگردد و سرمربيگري اين تيم را بپذيرد.
اما جلالي به دليل اختلافات گذشته نه تنها اين پيشنهاد را نپذيرفت بلكه ماجراي درخواست مجدد شفيع زاده را به رسانه ها كشاند و موجبات دلخوري شديد شفيع زاده را فراهم كرد. به نظر مي رسد اين شكايت ريشه در همين اختلافات قديمي دارد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/02/1598762/%D8%B4%D9%83%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%B4%D9%81%D9%8A%D8%B9-%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%84%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D9%88-%D8%AA%D8%B3%D9%88%D9%8A%D9%87-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%AF%D9%8A%D9%85%D9%8A
2009/11/2