مخابرات تا آخر هفته آینده یه سری طرح های تووپ براتون میذاره شبانه رایگان با هزینه گیگ های اضافه رو تعداد زیاد ارزان تر ، از من نشنیده بگیرید :n19:
Printable View
مخابرات تا آخر هفته آینده یه سری طرح های تووپ براتون میذاره شبانه رایگان با هزینه گیگ های اضافه رو تعداد زیاد ارزان تر ، از من نشنیده بگیرید :n19:
من تعجب میکنم از اینکه انقدر امروز تاپیک فعال شدهنقل قول:
امیدوارم پینگ خارجی هم بیارن پایین.نمیدونم چه مرضی دارن که دستی انقدر پینگ خارجی رو بالابردن
تو اصفهان طرح زوری میفروشن تا این رییس در پیتش عوض نشه همین وضعیته.نقل قول:
سلام دوستان من 1 مگ سری اول کمپین دارم حدود 1 سال پیش گرفتم بعد هم تمدید کردم
سرعتم همیشه روی 180 190 بود هر شب حدود 3.2 گیگ میشد دانلود کرد اما بعد از این آخرین بار که طرح دادن که شبانه رایگان و نامحدود داشت سرعت به 110 120 کم شده نهایتش 2 گیگ دانلود میکنه 1 تا 7 صبح تازه هی قطع میشه اونم نه دیسکانکت! یه جور قطع میشه که تا مودمو ریست نکنی وصل نمیشه!!!!:n30:
این شارژ کم کردنشم نمیدونم چه صیغه ای هست خواهر بنده وایمکس داره صبح تا شب تو فیس بوکه با 1 گیگ 20 روز استفاده میکنه من 5 دفه برم فیس بوک شارژ منفی هم میشه تازه........
الان دوستانی که 1 مگ با شبانه رایگان دارین سرعتتون چطوره؟
این وضعیت منه در ضمن اکثر مواقع بدون فیل شکن گوگل هم باز نمیکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zxzxcvcv جان این شکایتی که کردی روندش چطوریه تا منم برم شکایت کنم؟:n29:
به امید روزی که زمین دهن باز کنه کل این ساختمون مرکز ولیعصرشونو قورت بده
همینه دیگه کاریش هم نمیتونی بکنی
دوستان شکایت دارید به سایت تنظیم مقررات مراجعه کنید.
به ریاست جمهوری هم شکایت کنیم هیچ اتفاقی نمیوفته ! باید سوخت و ساخت . باز به یه سری ها که شبانه رایگان دارن ! ما که نداریم باید چیکار کنیم :n24::n25:نقل قول:
سلام. منم الان یه مگ کمپین دارم که چند ماه پیش ثبت نام کردم سرعتم هم روی 180 - 190 هست. شما از کی این مشکل براتون پیش اومد دقیقآ وقتی که تمدیدش کردید؟؟؟؟ اخه بودن کسانی که تمدید هم کردن ولی هیچ مشکل خاصی نداشتن کلآ این مخابرات خیلی عوضیه مردم رو به هزار چشم متفاوت میبینه و به هر منطقه یه جور سرویس میده.نقل قول:
دوست عزیز عجب پینگی داری :n04:نقل قول:
برای شکایت برو به سایت زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت رو هم پیگیری می کنند ولی فکر نکنم کاری از دستشون بر بیاد
دوستان طرح کمپین الان چه شکلیه شرایطش؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk