من میخوام سنجش شرکت کنم
جامع سومی
بعد نوشته معدل کتبی دیپلم ... معدل سوم دبیرستان
الان منظورشون کدومه؟؟؟
نهائی یا دیپلم 3 سال یا خود سوم دبیرستان؟؟؟؟
Printable View
من میخوام سنجش شرکت کنم
جامع سومی
بعد نوشته معدل کتبی دیپلم ... معدل سوم دبیرستان
الان منظورشون کدومه؟؟؟
نهائی یا دیپلم 3 سال یا خود سوم دبیرستان؟؟؟؟
سلام بچه ها
کسی سوالای کنکور آزاد سالای 84 ,85 , 86, 87 رو نداره؟ با پاسخ تشریحی...
چاکریم داداش (پسری دیگه؟) آخه من تا حالا جمع همه ی ساعتای مطالعه م (کلا از اول تیر تا حالا ) 150 ساعت بوده و با همون این درصدارو آوردم حالا که اگه خدا بخواد! می خوام تو این دو هفته 100ساعت درس بخونم هدف گذاریم این طوری به قول شما درصداش کیلویی رفته بالا دیگه البته به احتمال قریب به یقین من قلم نمی رم این 17 رو می رم جامع دوم سنجش آزمون قبلی سنجشو بعد از ظهر دادم خراب شد کلی دپرس شدمنقل قول:
خب بايد از نظر بلد بودن درس هم تو سطح خوبي باشيد. خوبه قبل آزمون به خودتون بگيد، خب، الان اول ديفه كه فلان مبحث مياد و اين همه كار كردم و تست زدم. يه مروري تو ذهنتون داشته باشيد به مدل سوالاتش و جاهايي كه امكان داره اشتباه كنيد.نقل قول:
در مورد خستگي، من خودم صبح ها كم صبحونه ميخورم و همين جوري ميرم سر آزمون. وسطاش هم با يه شكلات خودمو زنده نگه ميدارم. اما خسته نميشم. يعني خستگيم رو ميذارم بره بعد آزمون. بايد انگيزه ي بالايي داشته باشيد و به درصد هاي خوب بعد آزمون فكر كنيد. وقتي خوب خونديد حتما با طمع زيادي دفترچه رو برميداريد و شروع ميكنيد به تست زدن. تو خونه تمرين كردن هم خيلي خوب و واجبه.
نمی دونم والا دیروز پشتیبان جونمون گفت لحنش جدی بود و تاکیدم کرد که یادداشت کنم تاریخای جدیدونقل قول:
مرسی داداش...من اصلا صبحانه نمی خورم یعنی حتما باید بخوریم؟؟؟ آره اون انگیزه رو خیلی باهاش موافقم چون من همیشه بعد از اینکه درسایی رو که خوب بلدم جواب دادم خستگیم شروع می شه...دستت درد نکنه من هر وقت بچه درس خونا رو می بینم یه کم به خودم میام که یه ذره درس بخونم دیروز کلی ذوق زده شدم واسه خودم امروز از صبح 4 ساعت خوندم تازه بعد از ظهرم می خوام بخونم تا حالا که بیشتر از 5 ساعت تو 1 روز نخوندم امروز می خوام رکورد بزنم (تو رو خدا دعا کنین تا تیر همین طوری ذوق زده بمونم)نقل قول:
یه سوال از بچه ها ی با تجربه : این رتبه معادلایی که سنجش می ده واسه کنکور درستن؟؟؟
من شنیدم می گن تو قلم چی کشوری هر حدودی رتبه بیاریم سراسری همون می شه رتبه ی منطقه مون؟ این تا چه حد درسته؟
من قلم کشوریم 10 هزار اینا میاد سنجشم پیش بینی کرده 7هزار اینا (7400) می شه رتبه معادلم تو کنکور به نظر شما کدوم یکی درست تر تره؟؟
یه چیزی میگم حالا شاید شنیدین شاید اعتقادی ندارین ولی بخونین بعد کنکور مقایسه انجام بدین
1 ) به این نکته که فیزیک 88 با تمام گلابی بودنش مثه 86 و 84 ( سوالای فوق نجومی 84 رو فاکتور بگیرین ) بود کنکور 89 رو پیشنهاد میکنم اگه تونستین روی 85 و 87 حتما بیشتر زوم کنین ( نمیگم که فقط 85 87 که بقیرو نزنید میگم بیشتر دقت کنید و سعی کنید از 90 تا تستی که دارن حداقل 90 جور برداشت کنید )
2 ) به طور تجربی هم ریاضی رو از معلما بشنوی میگن 4سال یه بار بازگشت به عقب داره به 88 و 84 دقت کنید حالا برا امسال ریاضی 85 رو هم حتما مد نظر بگیرین ( سخت بوده اونسال :-S :-S )
سپاسگزار از راهنمایی هات.نقل قول:
اما به نظرم این چیزا خیلی درست نیستن! همش شایعه و خرافه است!!!
به جای این محاسبات و دلخوش کردن ها، تمرکز روی خود درس می تونه کمک بیشتری بکنه.
دیدم زمینش رو elendil جان درست کرده منم یه ذره بگم ، امسال روی آینه ها و نور سرمایه گذاری زیاد کنید(از من گفتن....) و اگر مدار چند حلقه دیدید تعجب نکنید ....:46:نقل قول:
یه سوال ، این کنکور های سنجش آخر گاج رو از کی شروع کنیم به حل کردن ؟