ببخشید که سوال ابتداییمو در یک تاپیک تخصصی میذارم . سیستم هاییی مثل کامپیوتر پرینتر و اسکنر و مودم adsl و تلویزیون چه مدت روشن باشند اشکال نداره ؟برای خاموش کردن باید دوشاخو از پریز کشید ؟ یا خاموش کردن با کنترل کافیه ؟
Printable View
ببخشید که سوال ابتداییمو در یک تاپیک تخصصی میذارم . سیستم هاییی مثل کامپیوتر پرینتر و اسکنر و مودم adsl و تلویزیون چه مدت روشن باشند اشکال نداره ؟برای خاموش کردن باید دوشاخو از پریز کشید ؟ یا خاموش کردن با کنترل کافیه ؟
توی تاپیک شاتل همه نوع سوالی دیده بودیم غیر از اینجوری.:18:نقل قول:
درسته تاپیک شاتل اچار فرانسه هست اما نه دیگه در این حد:31:
نکنه شوخی شاتلی هست و سر کارمون گذاشتی
من شده هفته ها کامپیوترم روشن بوده.اخرین بار همین هفته اول عید بود که از 12/30 تا 01/07 روشن بود.
مودم هم همین طور.
کلا مشکلی پیش نمی آید.
خاموش کردن با کنترل هم کافی هست.
دو روز گذشته سرعت عالی بوده
پینگ هم کمی بهتر شده
نــه ؟
ای قربونت . به تعداد پست هام که نگاه کنی ناواردیم داد میزنه . البته بد هم نشد شما هم خندیدین دیگه:31:
ای قربونت . به تعداد پست هام که نگاه کنی ناواردیم داد میزنه. تازه بد هم نشد شما هم خندیدین دیگه :31:دیگه روم نمیشه بپرسم اگه تشکرتو بزنم خوبه یا نه حالا من زدم دیگه :31:
نمیدونم چرا دیگه قطع نمیشه
حالا دوباره فردا چک میکنم
ببینم چی میشه
من مودمم رو هر روز حدود 2 ساعت خاموش میکنم.نقل قول:
یاد نه ه ه ه ه غلام افتادم! بله دوست عزیز پینگ و سرعت خوب شده.نقل قول:
نه دوست عزیز، ما اینجا به هیچ کس نمیخندیم. ولی خودمونیماt اگه هیمنطوری پست تکراری بزنی تا یه هفته دیگه تعداد پستات نجومی میشه!(شوخی شاتلی)نقل قول:
میخوای زنگ بزن پشتیبانی بگو چرا قطع نمیشه!!!(شوخی شاتلی II)نقل قول:
دیدم ساعت از ۱ گذشته و سرعت دانلودم نیومده پایین، ذوق زده شدم.نقل قول:
وصل شدم به پشتیبانی شاتل
پرسیدم: مشکل لینک کرج-تهران حل شده
گفت: به علت ترافیک در منطقه مخابراتی شما، سرویس دچار افت سرعت شده
منم دیگه هیچی نگفتم! مگه چیزی هم میشد گفت :8:
تست سرعت همین الآن ساعت 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]