برای ما هم این طوری شده شب از 1:30 وصل میشه سرعت هم افتضاح شده . قبلا شاتل داشتم بهتر بود به نظرم . کرج هستم
Printable View
برای ما هم این طوری شده شب از 1:30 وصل میشه سرعت هم افتضاح شده . قبلا شاتل داشتم بهتر بود به نظرم . کرج هستم
جان ؟ مگه آسياتك هم مثل شاتل بساط محدود كردن شبانه راه انداخته ؟! خدا به خير كنه ، من كه دو سه هفتست شبانه دان نداشتم جريان چيه ؟ آسياتك هم محدود ميكنه ؟نقل قول:
اگه میخواستن درست کنن این قطعی های پشت سر هم رو درست میکردن :46: و اینکه من افت سرعت داشتم بعد 2 هفته درست اینم همینطوری :46:نقل قول:
منم کرج هستمنقل قول:
من الان 2 مگ سرعت دارم ولی تو یک ماه با این محدودیت 10 گیگم دانلود نمیتونم بکنم
ولی قبلا با شاتل 128 ماهی 35 گیگ دانلود داشتم
پس شاتل هم محدود کرده:13:.منم تازه از صبا اومدم آسیاتک.صبانت هم افتضاح محدود کرده بود که مجبور شدم بیام اسیا حالا راضی ترم.حداقل شبی 1200مگ دانلود میکم(شاید از یکشنبه به بعد بیشتر هم بشه:5:)نقل قول:
فکر کنم دلیل این همه محدودیت انتخابات باشه.نظرتون چیه؟
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
خوشبختانه من که تو این 2هفته قطعی نداشتم.شما تا حالا با مرکز مخابراتی رجایی صحبت کردین؟شاید اشکال از اونجا باشه.نقل قول:
آقا سرعت افتضاح هست تو كرج ... جريان چيه ؟
سرعت حدود 40 تا 50 هست اونم با 4 تا لينك در حال دانلود ... ديگه بيش تر نميشه قديم زير 120 نميومد ...
با پشتیبانی تماس گرفتم میگه:من که عمرا دیگه این ISP بمونم 10 روز دیگه تموم میشه خدارو شکر:19:نقل قول:
با سلام رویس های شبانه رایگان می باشد و با سرعت واقعی سرویس نمی توانید استفاده کنید
میزان دانلود شب گذشته سرویس کیمیا 2 مگ تهران امامت 865 مگابایت
سرعت هم اکنون (11صبح شنبه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مساله ای که هست دوستانی که 2 مگابیت داشتند و شبی نزدیک به 5 تا 6 گیگ دان می کردن سخته تحمل این قضیه که دیگه نمی شه ! و از طرفی مدام با خودشون کلنجار می رن که شاید درست شه ! شاید فلان شه ! و از طرفی دوستانی که سرویس 2 مگ می بندن در اقلیت هستن ! اکثرا می گن نهایتا 512 کفایت می کنه ! پس زورشون به راحتی به این گروه که بنده ام یکی از این افراد هستم می رسد !!!!! :9:
درست شد که شد ! دوره ام نزدیک به 20 روز مونده !
اگر دیدم مشکل داره 99 درصد شرکت رو عوض می کنم .
اینا خیلی خوشحالن ! کلی یوزر جدید بدون هیچ هزینه ی تبلیغی گیرشون اومده از بچه های لایـــــزر و به قولی ره 100 ساله رو 1 شبه رفتن.
حالا ما هم دیگه شارژ نمی کنیم ! اگر دوستان هماهنگ باشن سریع از این موضع پایین می آن !
از ماست که بر ماست !