فکر کنم گارانتی قبول میکنه اگه گارانتی داره حتما بفرستین گارانتینقل قول:
Printable View
فکر کنم گارانتی قبول میکنه اگه گارانتی داره حتما بفرستین گارانتینقل قول:
اول با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد همون سوکت برق یا مشکل داره یک در برد یک جایی اتصالی وجود داره و باید درست بشهنقل قول:
سلام عزیز من یه سوال دارم چند ساله دنبالش نرفتم.....میشه کمک کنید شما استادید ممنون.......
وقتی پارتیشن بندی میکنی ویندوز میریزی بده یه مدت دباره میای ویندوز رو عوض کنی فرمت میکنی با cd ویندوز بد ویندوز رو میریزی وقتی میای تو ویندوز میری تو درایوی که ویندوز رو نصب کردی همه ی فایل های هیدن و غیره رو
انتخاب بد حجمش رو میگیری کمتر از فضای اشقال شده روی اون درایو نشون میده همیشه چرا ؟؟؟ چه xp چه 7 فرقی نداره.....
جدیدن رو هارد WD250 GB 16MB bafer که کلا 2 بار ویندوز عوض شده Win7 ریختم هجمش درایو 20 گیگ هست 15 گیگ ویندوز شده ولی فایل هارو 10 گیگ نشون میده بد یه درایور nvida یا برنامهی 200 مگی منص میکنی 1 گیگ به هارداضافه میکنه چرا؟؟؟
رفتم سایت ماکرو دیدم win7 حتمی 20 گیگ فضا میخواد ممکنه کش سیتم فضا کم میاره یا چیه این قضیه؟؟
من با Aclonic فرمت کردم بد با cd ویندوز فرمت کردم نمیشناخت بد ویندوز ریختم اینجوری شد...............
حالا یه راحی دارم برا حجم اگر مشکل اونه فضای درایو بدیم 20 گیگ میتونم move کنم رو درایو c بد ویندوز بریزم مشکل حل میشه.............:n02:
من هارد 1 ترا دارم که یه هفته قبل از یه ارتفاعی 30سانتی روی فرش افتاد ... البته یه هفته کارمی کرد بعد یک دفعه وسط کار error داد و من خاموش کردم هاردو الان که می زنم اول هارد شناسایی می شه بعد روش کلیک می کنم پیعام زیر می آد و دیگه شناسایی نمیشه ولی با هر ریستارت دوباره شناسایی و دوباره عدم شناسایی میشه ..... اگه میشه کمکم کنید تمام پروژه هام توشه .... بیچاره می شم ....
G:/ REFERS TO a location that is unavailable . it could be on a hard drive on this computer or on a network. check to make sure that the disk is property inserted or that you are connected to the internet or your network and then try again . if still cannot be located the information miht have been moved to a different location ..
شرمنده نتونستم عکسو بزارم گفتم همشو بنویسم ... التبه کارد در قسمت پایین سمت راست صفحه که safe and remove میکنیم هست و در قسمت device manager ه هست ولی با یک علامت زرد کنار آیکونش ولی تو my computer هیچی نمیاد ......
داداش جواب مارو میدی فوری فوتی گیریم...............:n03:
نقل قول:
تو disk managment هم چیزی نمیاد ؟
با سلام
من یک هارد اکسترنال SILICON POWER 1T دارم که در حبن کار ناگهان قفل شد و بعد از ان در ویندوز شناخته نمی شه و دابم چراغ آبی روی آن روشن باقی می مونه و صدای موتورش می آد در حالی که قبلا فقط لامپ قرمز چشمک می زد .
دوستان عزیز کمک کنند
تو disk managment هم نیست ؟نقل قول:
سلام دوستان من یک هارد اکسترنال 500 گیگ FloGlex دارم. هاردم رو به سیستمی که ویندوز 7 داره نصب میکنم هیچ مشکلی نداره و بالا میاد. اما دو تا پوشه نشون میده توی صفحه اصلی هارد که نمیدونم چی هستند و حذف هم نمیشن! با یکی شون زیاد ور رفتم یه قفل هم اومد روش!
روی ویندوز ایکس پی کلا بالا نمیاد. یعنی یک هفته روی ویندوز ایکس پی بالا میاد و دو ماه بالا نمیاد! دلیلشم نمیدونم. فقط عکس هایی که مورد نیاز هست رو گرفتم و اینجا میزارم. نود 32 با آپدیت 2013 هم نصب دارم.
عکس از محیط ویندوز 7 و پاک کردن این دو فایل با اسم های عجیب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از محیط ویندوز ایکس پی و دیسک منیجمنت :
روی ویندوز ایکس پی هاردم با چنین شکلی و بدون اسم بالا میاد اما باز نمیشه و اگر روش کلیک کنم هنگ میکنه:
من احتمال میدم به خاطر آنتی ویروس node باشه که در win xp بالا نمیاد . در win7 که مشکلی ندارید . روشی که در پست سوم این تاپیک گفته شده را انجام بدید و بررسی کیند آیا مشکل شما برطرف میشه یا خیر .نقل قول: