[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این پیغام خطا یعنی چی
من قبلا تو ویندوز 98 میدونستم از کجا باید ویژال مموری رو زیاد یا کم کرد ولی تو وین XP نمیدونم از کجا زیاد یا کم میشه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این پیغام خطا یعنی چی
من قبلا تو ویندوز 98 میدونستم از کجا باید ویژال مموری رو زیاد یا کم کرد ولی تو وین XP نمیدونم از کجا زیاد یا کم میشه
سلامنقل قول:
Right click on My Computer > Properties > Advanced > Settings > Advanced
تو قسمت Virtual memory روی Change کلیک کنین .
برای اطلاعات بیشتر :
computermemoryupgrade.mysuperpc.com/virtual_memory_swap_file_size.shtml
ممنون داداش درست شد ! اون گزینه که گفتی هم غیر فعاله ؟ فعالش کنم ؟نقل قول:
یه چیزی من الان اگه حالت فولدر رو به حالت قبلی به صورت دستی یا با این روش برگردونم بازم فولدر درایوی که هنگ میکرد هنگ میکنه ؟
اگه اون گزینه رو فعال کنید پوشه هایی که حالت Thumbnail View دارند Cache نمیشن و اگه مشکل سیستم شما با همین مساله باشه حل میشه، در عوض موقع تغییر View به Thumbnail زمان میبره.نقل قول:
برای امتحان این گزینه رو فعال کنید ببینید مشکلتون حل میشه؛ ضمنا فایل مخفی به نام Thumbs.db که درپوشه های Cache شده وجود داره رو پاک کنید (به صورت سیستمی مخفی است) که اگه احیانا اون هم مشکل ایجاد می کنه، موقع تغییر View ازش استفاده نکنه، بعد تست کنید تا جواب سوال دومتون هم معلوم شه.
ممنون دوست عزیز.
سلام وخسته وخسته نباشید .اگر میشود یک کمکی
بکنید.کامپیوتررا که درحالت
هایبرنت میگذارم و بعد از
روشن کردن مجدد کامپیوتر در
حالت userاست اگر میشود یک
کمکی بکنید که ان را از حالت
userبهadministratorتغییر
بدهم و اگر میشود تفاوت این
دورا برایم توضیح دهید.
ابتدا از منوی Start برنامه Run را اجرا کرده و دستور RegEdit را تایپ کرده Ok نمایید تا برنامه رجیستری ویندوز اجرا شود ، حال از سمت چپ پنجره رجیستری که ظاهر شده است مسیر زیر زا به ترتیب در شاخه های موجود دنبال بکنید :نقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserLis t
بعد از انتخاب آخرین مورد یعنی کلمه UserList ، در سمت راست پنجره در فضای خالی آن کلیک راست کرده و از منوی New گزینه DWORD را انتخاب کرده تا یک مورد DWORD ساخته شود ، نام آن را Admisistrator قرار دهید و بروی آن دابل کلیک کرده مقدار آن را عدد یک وارد نمایید. برای اعمال تغییرات و مشاهده آن یک بار Log off نمایید.
بهتره که شما با همون یوزر پیشفرض وارد بشین.
سلام
تو این عکس چند تا پوشه آبی هستن مشکل از کجا هست ؟
محتوای مخفی: پوشه های آبی
چطوری میتونم از بوکمارک فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر کپی بگیرم ؟
سلامنقل قول:
روی درایوی که آبی شده کلیک راست کنین و بعد Properties و بعد تیک گزینه ای که پایین مشخص کردم رو بردارین.
- - - - - - - - - - - - - - - -نقل قول:
چطوری میتونم از بوکمارک فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر کپی بگیرم ؟
توی تاپیک مربوطش بپرسین
دوستان سلام .من با جوابی که محمدجان دادند عمل کردم اما یک اشتباه کردم که در manage مای کامپیوتر user راپاک کردم والان با administatorویندوز بالا میاد میگم کسی میتونه کمک کنه که ویندوز با همان user خالی بالا بیاد .اگر میشود راه دیگری رابگید اخه من یک user جدید درست کردم اما موقع بالا امدن ویندوز هم adminstator هست و هم user که باید یکی را امتحان کنی اما قبلا فقط موقع هایبرنت user بود و adminstatorوجود نداشت ومن یوزر جدیدی را که ساختم را حذف کردم والان با administator ویندوز بالا میاد ایا کسی هست که راهنمایی کنه که ویندوز مانند قبل فقط user داشته باشد وadministator نباشد
سلام
من چند وقته یه مشکل جالب دارم ساعت ویندوزم تغییر میکنه بعضی وقتها تو قسمت Date and time هم گزینه هاش تیک نداره
و یه سئوال دیگه کسی میدونه این گزینه بی اسم و نشون توی Start up چیه؟