سلام اتفاقا دوست عزیز همچین سرعتی با این قیمت و بدون محدودیت هیچ جا پیدا نمیکنی من الان ۱ ساله فقط نامحدوداشو دارم و راضی ام با همین سرویس ۵۱۲ روزی ۵-۶ گیگ راحت میگیرمنقل قول:
Printable View
سلام اتفاقا دوست عزیز همچین سرعتی با این قیمت و بدون محدودیت هیچ جا پیدا نمیکنی من الان ۱ ساله فقط نامحدوداشو دارم و راضی ام با همین سرویس ۵۱۲ روزی ۵-۶ گیگ راحت میگیرمنقل قول:
ماه پیش کاربر دیگه گرفتن گفتن سرعت شبانه 2 مگ روی 250 هستنقل قول:
شما چند وقت پیش گرفته بودی؟پارسال که ارزون بود ؟ ماشا... چقدر تغییر سرویس میدی 1 مگ 256 و...
512 که 120 سرعت شبانه هست 1 مگ که همه میگن از 190 بیشتر نمیشه پس اگر 2 برابر هم حساب کنی بعید میدونم از 400 بیشتر بشه
نقل قول:
بهترین کار زنگ بزنید فن آوا ساعت و روز هم یاداشت کنید بگید من سرویس 2 مگ میخوام شبانه سرعت چند هست اگر خطتون وصل شد و اون سرعت رو نداشتین پول رو بهتون برمیگردونن
نقل قول:
سلام
من دو مگ محدود دارم. سرعت شبانه من 250 هست. بالاتر نیست.
نقل قول:
آره فکر کنم همین حرف هارو به شما زدم گفتم نامحدود بگیرید شما گفتین براساس نیازهام و استفاده نامحدود نمیخوام کلا شبانه فن آوا سرعت ثابت ثابت هست شاید 1 کیلو بالا پایین بشه 512 همیشه 120 1 مگ همیشه 190 هست پس این دوستمون که میگن سرعت بین 300 تا 500 هست مال پارسال قبل گرونی ها هست اگر نه 2 مگ هم 100% سرعت ثابت هست تقریبی نیست و نوسان هم نداره که بین 300 تا 500 باشه
کسی 1 مگ نامحدود با حداقل 43 گیگ دانلود داره؟ سرعت دانلودش چنده؟
2 سال کاربر فن آوام ولی چند ماهی تغییر شرکت دادمنقل قول:
برای سرویس 2 مگ میشــه
اون دوستمون هم 2 مگ گرفت چون خط شون کشش نداره حتما
وگرنه غیر ممکن هست :n01:
یه عکس از استاتوس مودمتون بذاریدنقل قول:
شما فکر کنم همونی هستید که خط تون تا 2 3 مگ کشش داشت :n10:
سرعت دانلودش 120 هستنقل قول:
و محدودیت به اسم حجم نداره اصلا :n01:
احتمالا قبلا اینجور بوده یا مرکز مخابراتی شما خیلی خلوت بودهنقل قول:
همونطور که دوستان گفتن 1 مگ محدود فن آوا سرعت شبانش فیکس 190 کیلوبایت 1 کیلوبایت هم اضافه نمیشه چون از اکانتینگ محدود شده
دو مگ رو دقیق نمی دونم احتمالا همون 250 کیلو بایت و 512 هم از 120 کیلو بیشتر نمیشه