امروز صبح.نقل قول:
اون دو روزم جزو خدمت حساب میکنن؟:n02:
یه سوال دیگه چرا تو برگه سفید مدت خدمتو نمینویسه؟ من قبلا سه ماه خدمت کردم تو برگه سفیدی که 3 سال پیش برام اومد نوشته بود اما تو این فقط نوشته 90 روز خدمت کردید اما ننوشته چقدر مونده!
Printable View
امروز صبح.نقل قول:
اون دو روزم جزو خدمت حساب میکنن؟:n02:
یه سوال دیگه چرا تو برگه سفید مدت خدمتو نمینویسه؟ من قبلا سه ماه خدمت کردم تو برگه سفیدی که 3 سال پیش برام اومد نوشته بود اما تو این فقط نوشته 90 روز خدمت کردید اما ننوشته چقدر مونده!
سلام
یه بزرگوار توضیح بده از آزادی بهترین راه رسیدن به 01 چی هستش؟مترو اشاره کردن دوستان ولی فکر کنم کارت بخواد که ندارم من
ترجیحا brt و تاکسی رو توضیح بدین
طهران زیاد اومدما اما اون قسمت شرق زیاد نرفتم:n02:(ماشالله تهران انقدر بزرگه یه رفیق طهرانی داشتم میگفت 2سال پیش یه سر رفته بوده افسریه ....خخخخخخ):n09:
سلام خدمت همه
دوستان برای کسی که پدرش فوت کرده . اینجوری شنیدم که میوفته تو شهر خودش.
آیا بهش امریه هم میدن ؟
من میخوام جایی بیوفتم که در هر هفته حداقل 4 یا 5 روز رو ساعات اداری خدمت کنم تا بتونم بقیه روز رو وقتمو بزارم برای خوندن ارشد.
امریه هم نباشه مشکلی نیست. هر جایی که میخواد باشه ولی وقت اداری بتونم برگردم .
از دوستانی که تبریز خدمت کردن ممنون میشم راهنماییم کنند
پیروز باشید
احتمال داره اگه موردی دیدن کارتتون باطل بشه، اگه رشوه اینا هم داده باشین و بفهمن شاید تبعات دیگری هم داشته باشه.نقل قول:
1- پست قدیمی در مورد ولیعصر داشتم آخر وقت با ویرایش مجددا قرار میدم.نقل قول:
2- ولیعصر تبریز با کد 01 بهترین آموزشگاه ناجا در ایران هست.
3- پارتی تون باید در مرکز تقسیمات ناجا در تهران باشه تا بیندازه استان خودتون
4- پارتی دومتون باید در فرماندهی استان برش داشته باشه بندازه شهر خودتون
5- در ناجا خدمت 24 ساعته هست و بخش اداری به غیر از ستاد فرماندهی خیلی خیلی کم هست، در ستاد فرماندهی هم تا 4-5 معمولا هستند، و در ضمن در آماده باش های مداوم هم که همیشه باید باشین.
بله حساب میشه.نقل قول:
هیچ وقت نمینویسن ادامه اش چقدر هست.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز همه دوست دارن 4-5 روز اداری خدمت کنن، با لباس شخصی برن و بیان و... ولی در واقع این نصیب تعداد خیلی کمی آدم با پارتی خوب میشه، در واقع شما تنها استفاده ای که از وضعیتتون میتونید کنید اینه که در شهر خودتون خدمت کنید.
ممنون . اخه من نه پارتی داشتم نه کار دیگه ای کردم (رشوه) . به صورت نرمال معافیت گرفتم . خود شورای عالی قاطعانه بهم گفت طبق قانون معافی دیگه . حالا من نمیدونم چرا بین این همه ادم منو خواستن .نقل قول:
میبینین تو رو خدا . تازه یه جای خوب پیدا کردم واسه کار . اینا همین الان باید بیاین این کار رو با من بکنن . فوتبالیست مملکت معافیت قطع نخاعی داره راست راست راه میره ، به مای بدبخت که چندرغاز ته جیبمون نیست گیر میدن .
یعنی دوشنبه اول دی اعزام نیس؟:n13: واسه همه اینجوریه یا مرکز به مرکز فرق داره؟:n01:نقل قول:
دقیقا نمیشه گفت. بستگی به این داره تو این سیستم چه تاریخی ثبت یشه. ولی فکر کنم از اول ماه حساب بشه. این که ننوشتن شاید به خاطر اینه که دستشون باز باشه :)نقل قول:
با توجه به اینکه گفتید رای شما را خود شورای عالی صادر کرده و بالاترین مقام ذیربط در این باره هستند پس نباید انشالله مشکل خاصی نباشه. به هر حال شما باید در تاریخ مقرر حضور یابید با توجه به متن عواقبی که در متن نامه اشاره کردند.نقل قول:
دوست عزیز شما که خدمت قبلی دارید بهتر می دانید که ممکنه فرد در حین خدمت اضافه خدمت بخوره بنابراین زمان خدمت ممکنه از حد معمول افزایش می یابد.نقل قول:
دوست عزیز من یه آشنای خوب تو نیروی انتظامی دارم.نقل قول:
چجوری میشه از این آشنا استفاده کرد و تو یه جایی افتاد که اداری باشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
با سپاس
سلام
قسمتون نمیدم :n01:دیگه خودتون یه راهی جلو پام بزارید:n03:
اعزامی 12/1 هستم ودرخواست تعجیل به 10/1 دادم.(25 ابان).هنوز نتیجه تعجیل نیومده وهی میرم پلیس+10 ومیگه نیومده.چکار کنم؟12 روز دیگه مونده!!!!:n28:
یه روز مرخصی بگیرم برم میدون سپاه جوابمو میدن؟
کلا هیچ کس شرایط منو نداره تو این فروم به این بزرگی؟:n13:
راستی چه جوری میشه رفت میدون سپاه؟ ترجیحا مترو و بی ار تی و...
دولت در لایحه بودجه سال ۹۴ پیشنهاد تازه ای در رابطه با معافیت دوره خدمت سربازی به مجلس ارائه کرده است.
دولت در بند «ط» تبصره ۱۶ بودجه پیشنهادی خود پیشنهادی مبنی بر فروش دوره سربازی مشمولانی که ده سال غیبت دارند را به مجلس داده است.
در این بند بودجه آمده است:
«به دولت اجازه داده ميشود تا كليه مشمولان خدمت وظيفه عمومي كه بيش از ده سال غيبت دارند با پرداخت جريمه مدت زمان غيبت، معاف نمايد.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین در ادامه آمده است:
«تمام درآمدهاي حاصل از اعطاي معافيت هاي مشمولان مذكور به حساب درآمد عمومي كشور موضوع رديـف ۱۵۰۱۲۸ نـزد خزانـه داري كـل كشـور واريـز و تـا سـقف ده هـزار ميليارد(۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ريال آن در قالب رديف ۱۳۵-۵۳۰۰۰۰ بابت تقويت بنيه دفاعي نيروهاي مسلح مطابق موافقتنامه متبادله با سازمان مديريت و برنامه ريـزي كشـور هزينه خواهد شد. آيين نامه اجرايي اين بند مشتمل بر تعرفه هاي گروههاي مختلف تحصيلي و مدت زمان غيبت به پيشنهاد وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به تصويب هيأت وزيـران خواهـد رسيد.»
این که شما میگید درست اما تا اونجا که یادمه 3 سال پیش برگه سفید اومد توش نوشته بود 17 ماه، تکلیف معلوم بود اگه اضافه ای هم میخوردی میومد رو 17 ماه. الان من نمیدونم مقدار پایه خدمتم چقدره! خوب مثل بچه آدم مینوشتن دیگه، حتما باید یه نصفه روز وقتمو بزارم برم نظام وظیفه بپرسم!!نقل قول:
چیزی که اون آشنای ما گفت این بود که مسولای سپاه گفتن ما فعلا دیگه نیروهامون برای پذیرش رو از بیرون نمیگیریم و از خودمون برمیداریم و منظورش از خودمون، بسیجی ها هستش (حالا دقیقا منظورش از بسیجی ها رو نمیدونم تا چه حد منظورشه! یعنی بسیج عادی یا فعال یا دوره دیده و ....)نقل قول:
پس این طوری نبوده که دی اصلا پذیرش نداشتن... داشتن ولی از بسیجی ها بوده
و گفت تصمیم بر این شده که اسفند دوباره پذیرش گرفتن رو دوباره برای همه آزاد کنن ولی هنوز قطعی نیست
والا چیزی طرف به ما گفت این بود که تو سابقه بسیج داشته باش من کارت رو ردیف میکنمنقل قول:
و علاوه بر این توی فرم پذیرش سابقه و نوع فعال و یا عادی بودن کامل قید میشه
یه سر به سایت زیر بزننقل قول:
evazifeh.epolice.ir/
قسمت ورود کاربر رو کامل کن
کد سخا رو تو برگه ای که تعجیل زدی نوشته
تاریخ اعزام رو نوشته
اگر تغییری نکرده یعنی دیگه تغییر نمیکنه
ممنون از دوستانی که جواب دادن، باز من یه بار دیگه می پرسم اگه کسی تازه دیده و اطلاعات داره لطف کنه جواب بده، بازم ممنون
یه نامه اومد، نوشته محلی آموزشی نیروی انتظامی، ولیعصر تبریز، چجور جاییه؟ ولی من تو این برگه کد ندیدم، مستقیم نوشته بود تبریز، چرا کد ندارم؟ پارتی دارم که می تونه یک جای خوب بندازه شهر خودمون بعد آموزشی، معمولا تو نیرو انتظمی چند ساعت باید کار کرد؟ من لیسانسم، میشه بیفتم کار دفتری تا ساعت 2 باشه؟ یا حتما باید 12 ساعت کار کنم؟ گویا میگن 24 ساعته، من می خوام درس بخونم برا کنکور، امکانش نیست یعنی؟
این سایت رو خیلی وقته سر میزنم .متاسفانه اخرین اپدیتش 22 ابان هستش واز اون به به بعد اصلا دیگه تغییری نکرده!بنابراین مفتش گرونه:n27:نقل قول:
این سایتی که اپدیت نمیشه واقعا بچه دردی میخوره؟ الان باید طوری باشه که محل اعزامو اینترنتی اطلاع رسانی بکنن..
آره والله ادعای دولت الکترونیک می کنند ولی هنوز کارشون لنگ میزنه قشنگ باید روی سایت بیاد که کجا افتادیم آموزشی که دیگه کسی پلیس+10 نره. کم کم هم می تونند کارشون رو گسترده کنند که دیگه اصلا برگه ای پست نکنند و همه از اینترنت بگیرن...نقل قول:
نقل قول:
مشخصات وارد کن جواب میده - واسه من که کامل نوشته!:n01:
نه سروش ..احتمالا باید 1سال بگذره از خدمت که اطلاعاتو وارد کنن!نقل قول:
پس نگران نباشید، بازرسی پرونده هست انشالله مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
الان اگه از پلیس +10 المثنی بگیرین احتمال قوی همون 3 دی هست.نقل قول:
ببینید توصیح دادم که اولا باید استان و شهر خودتون بیفتید بعد بیاین پارتی بندازین برای جا.نقل قول:
دوما گفتم اداری هم به معنای اداری سپاه و ارتش نیست، هم ساعتش بیشتره و هم پی در پی آماده باش هست ولی خوب پارتیتون کلفت باشه می تونه جاتون را نسبت به سرباز معمولی خیلی راحت تر کنه،البته گفتم اول باید استان خودتون تقسیم بشین.
برادر الن 21 ماهه مدتی که خدمت کردی را کم کن میشه باقیمانده.نقل قول:
نه برادرنقل قول:
دیگه کمتر کسی سوابق به اندازه من داشته باشه،برای خود بسیجی ها هم سخته.
عزیز نیاز به تکرار نیست، چون باعث شلوغی تاپیک میشه.نقل قول:
من کمی بعد از سیستم پست قبلیم را ارسال میکنم.
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
کد 01 - مرکز آموزش ولیعصر (عج) تبریز - ناجا
پست قدیمی در این مورد را عینا ارسال میکنم:
ویرایش دوم:نقل قول:
دوستانی در مورد ولیعصر تبریز راهنمایی خواسته بودن به صورت سر خط وار یه چیزهایی مینویسم چون فرصت زیادی ندارم.
مرکز آموزش ولیعصر خیابون صائب، پیش گذرنامه هست.
از اونجایی که هم مرکز کوچیکه و هم فقط فارغ التحصیل دانشگاه قبول میکنه و در ضمن دوروبرش خونه هست آموزشش خیلی راحت تره و به جرات میشه گفت بهترین مرکز آموزش ناجا تو ایرانه که به هتل ولیعصر معروفه.
آخر هفته (اگه پست نباشین) و متاهل ها دوشنبه ها خونه هستن.
معمولا اکثر دوره ها میان دوره نداره و آموزش هم تا آخر ماه ادامه داره.
کلا 4-5 گروهان هست که هر کدوم بین 80 - 115 نفر هستن.
با اینکه تا حالا 5 منطقه خدمت کردم ولی هنوز تو نظام غذایی به کیفیت غذاهای ولیعصر نخوندم.
بوفه نسبتا تکمیل بدون محدودیت زمانی داره
بهترین گروهان گروهان سروان آقا.... هست و بعد اون سهر...
از نظر بعضی امکانات در حد خوب هست: تلفن های زیاد، تلویزیون های LCD، روزنامه های روزانه، کتابخونه و....
از نظر بعضی امکانات که اکثرا بحث فضا هست ضعیفه
این رو هم یادآوری کنم که ساختمونش زندان قدیم تبریز بوده
ولی با اینهمه متاسفم برای خودم و کسایی که تو ناجا خدمت میکنن....
نکاتی که نیاز هست اضافه کنم:
آخر هفته و... را که نوشتم برای بومی ها و استانهای اطراف صادقه.
کم بودن فضا نه تنها نکته ضعف نیست بلکه بعضی جاها به کارتون هم میاد.
وسط شهر هست و دسترسی راحت داره.
چون داخل شهر تبریز هست، به نظر من دل تبریزیها خیلی بیشتر میگیره چون در یک قدمی محله و... خودت هستن.
البته مرکز آموزش ولیعصر مرکز اصلیش همینی هست که در تبریز هست و مرکز آموزش درجه داری (کادر) هم هست، در ضمن 3-4 مرکز تابع هم داره (سید آباد (برای سربازان معمولی) - هادیشهر و...)
ویرایش 18 آذر 93:
مرکز ولیعصر تبریز طبق تجربیات، شنیده ها و دیده ها بهترین مرکز ناجا هست.
در سالهای آینده قراره به خارج از شهر انتقال پیدا کنه.
به دلیل اینکه وسط شهر هست (در حال حاضر) بعضی کارهای دیگه را نداره!
فرمانده پادگان (اگر عوض نشده باشه واقعا فرمانده خوبی بود، به طوری که بوفه را فرستاده بود اردو)
بعد آموزشی نوشته بودم که متاسفم که در ناجا خدمت میکنم ولی الان میگم برای من یکی که خیلی خوب بود خدمت در ناجا، گرچه سختی هایی کشیدم، مسئولیت های سنگینی داشتم ولی واقعا ارزشش را داشت...
همچنین قبلا چند تا عکس گذاشته بودم
حواستون به فرمانده گردان باشه و تا میتونید ازش اطلاعات بگیرین چون من کسی را به اطلاعات این فرد در ناجا ندیدم.نقل قول:
یادش بخیر... مرکز آموزش کوچیک و صمیمی ما، ولیعصر تبریز (ناجا)...
طول میدان صبحگاه و محوطه اصلی پادگان کمی از این بزرگتر هست، کلا این مرکز بعدا آموزشگاه شده و قبلا زندان تبریز بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
ساختمانهایی که در پشت دیده میشه خوابگاهها و نمازخانه گروهانها را در خود جای داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اطراف مرکز پر خونه های شخصی هست، برای همینه که سر و صدای این مرکز خیلی کمتره و مراعات میکنن.
فضا اونقدر کمه که کنار یه گوشه میدون اتاقهای فرماندهی گروهان و گردان ساختن، هر اتاق اسم یکی از ائمه ها کنارشه، ایمان سجاد بود...
حساب کنین میدون همین قدره، سمت راست هم کلاسها رو ساختن (بازم کمبود فضا)
و در آخر فرمانده گردان عزیز، سرگرد ا.ر. که یکی از مطلع و متفاوت ترین افرادیه که در زندگیم دیدم...
در کل به جرات میگم مرکزآموزش ولیعصر با وجود همه کمبودهاش یکی از بهترین (و شاید هم بهترین) مرکز آموزش ناجا هست، این مرکز مختص آموزش درجه داران سرباز و پایور هست
داداش واقعا دمت گرم، سنگ تموم گذاشتی، لطف کردی، متشکرم واقعانقل قول:
در مورد حمام ولیعصر هم توضیح بدید :n02:
سلام دوستان، یکی از دوستان نزدیکم برای معافیت کفالت خواسته اقدام کنه ولی چون فراری بوده، پرونده تشکیل نشده گفتند برو معرفی کن به پادگان، رفته خودشو معرفی کرده به پادگان و بعدشم دادسرای نظامی حکم دادگاه و... و حالا دوباره اعزام شده حدود 20 روز دیگه توی پادگان گفتن که میتونی بری و توی این مدت اقدام کنی. اما حالا بازم وضعیتش فراری ثبت شده برای همین بازم پرونده ی کفالت رو تشکیل نمیدن و میگن باید از وضعیت فراری در بیاد.
حالا سوال اینجاست: (هر کدوم رو میدونید لطفا بفرمایید)
1- چطوری این وضعیت فراری حذف میشه؟ حتما باید در تاریخ اعزام بره؟
2- اگر در تاریخ اعزام بره اونجا چقدر نگهش میدارن؟ از آموزشی فرار کرده بوده یعنی برای آموزشی میره، بهش برگه ی اشتغال به خدمت میدن همون روزای اول؟ و میذارن بیاد بره دنبال کارای معافی؟
3- روند تشکیل و بررسی کمیسیون معافیت چطوریه؟ یعنی برای تحقیق چیکار میکنن؟
خواهشا دوستانی که معافیت کفالت مادر گرفتن تجربشون رو بگن.
سلام.
نیروی دریایی سیرجان کسی اطلاعی ازش داره؟
سلام
من کدم 01خورد نزاجا...میشه توی اموزشی کاری کرد بیفتم ستاد مشترک آجا ادامه خدمتو؟
آخه یه پادگان نزدیکی خونه مون هست گفتن ستادمشترک بیفتی صاف میای اینجا. راهش چیه؟
این پادگان که میگم شهید رسولی نوشهره نوشته ستاد پشتیبانی آجا..حالا اگه کسی اطلاعاتی داره بسم الله:n01:
اگه آشنا داشته باشی میتونه برات انجام بده..نشد نداره:n01:نقل قول:
امروز رفتم . متاسفانه کارت معافیت رو گرفتن ازم . قضیه از این قراره که به خاطر همین مسائل اخیر معافیتهای جعلی پرونده ها رو مورد بازبینی قرار دادن که توی بعضی هاش شک کردن .نقل قول:
واسه استان خراسان اسم 19 نفر رو از تهران فرستادن که اینا باید دوباره معاینه مجدد بشن . فقط هم 9 نفر اومده بودن .
ما رو بردن بهداری ناجا و کارتامون رو گرفتن و مثل یه متهم از ما سوال جواب میکردن . نمیدونم والا فکر کردن مثلا تقلب کردیم یا پارتی بازی و ... . خدا میدونه .
خلاصه مثل اینکه دوباره پروسه معافیت رو بدون تشکیل شورا میخوان واسمون دوباره اجرا کنن . منظور همون روند ازمایشات و دکتر رفتن ها و ... . با توجه به اینکه هیچ وقت نتیجه معافیت صددرصد نیست میترسم این دفعه بدشانسی بیارم و بگن معاف نیستی . خدا ازشون نگذره اگه همچین کاری بکنن .
اخه من نمیدونم بابا شورای عالی مگه کلاه سرش میره که اینا تازه شک کردن . همه هم شورای عالی بودن . یکی میبینی دو سال پیش معافیت گرفته بود . یکی مثل من دو ماه پیش . خدایا ما رو از اینا نجات بده .
سلام
من پدرم 58 سالشه
منم تک پسرم
پدر تقریبا 9 ماه پیش به خاطر گرفتگی رگهای عروقی مجبور به گذاشتند استنت دارویی شد و هنوزم رگ گرفته داره که باید سه یا چهار ماه دیگه اونم استنت بذاره
حالا به نظرتون من شانس معافیت دارم؟
من درست متوجه نشدم شما ستاد مشترک اجا در تهران منظورتونه؟یا پشتیبانی اجا؟ با هم تفاوت زیادی داره.نقل قول:
واقعا متاسفم این طوری که مشخصه خیلی از پرومده های معافیت سال های اخیر دوباره بررسی میشود، و این بدلیل نبود بازدید و کنترل صحیح در سسله مراتب سازمان ها است. امیدوارم که دوباره به نتیجه دلخواه خودتون دست یابید.نقل قول:
بله با پارتی میشه هر کاری کرد، حالا شما که میگین پارتی ننداختم و... انشالله از آزمایشات مجدد باز معافیت را میگیرین ولی باز نمیشه 100% به خودتون وعده بدین، به هر حال خودتون را آماده نگه دارین که اگه معافیت ندادن از نظر روحی ضربه نخورین.نقل قول:
سلام دوستان
من در کودکی بیضه سمت راستم بالا بود که بعد از عمل ، مشکل برطرف شد..خب الان تکلیف چی هست؟ (همون باد فتق خودمونه؟)
ممنون میشم راهنماییم کنید
این پادگان سر درش نوشته شهید رسولی و زیرش نوشته ستاد پشتیبانی آجانقل قول:
از یه سرباز اونجا سوال کردم گفت اگه تهران 4راه قصر افتادی میای ادامه شو اینجا(تگ پسرم) حالا نمیدونم 4راه قصر دیگه چیه.سربازه میگفت ستاد مشترک آجاست:n05:
اگه شما هم اطلاعاتی دارین ممنون میشم
به نظرم آموزشی تو نیروی دریایی خیلی مهم نیست . البته سیرجان الان باید خیلی سرد باشه. مهم بعدشه که تقسیمات نیروی دریایی اکثرا برای جنوب کشوره. تعداد کمتری هم برای خود سیرجان و تهران و نوار شمالی کشور که معمولا توسط شرایط دارها و سفارش شدگان پر میشه.نقل قول:
سلام , من فردا خدمتم شروع میشه و عازم یزدم واسه آموزشی , برگشتم بهتون میگم چطور بود و چطور گذشت :n01:
واسه همه دوستان آرزویه موفقیت میکنم ... فعلا خدانگهدار :n12:
۱-شما ابتدا نیاز دارید که فرد با برش بالا در ستاد نیرو که در ان تقسیمات انجام میشه داشته باشید تا بلافاصله پس از ان که مدارک شما از ۰۱ به انجا رسید برای شما کاری انجام دهد.نقل قول:
۲-انتقال معمولا چند ماه طول میکشه چون باید طی گردشکاری تا بالاترین مقام مسول یا ان موافقت بشه.
۳-شما اگر حتی در ستاد اجا یا ستاد نزاجا نباشید بواسطه یک پارتی عالی می توانید حتی با نداشتن شرایط خاصی به هر کجا کشور که نیرو زمینی پادگان دارد منتقل شوید(طبق مشاهداتی که قبلا داشتم)
اصل کاریا دارن راس راس میگردننقل قول:
حالا شانس بیاری که با قانون جدید نباشه. سخت میشه