آقا سرعت دانلود برای 10 ثانیه تا 980 کیلو هم رفت:n04:
الانم فیکس روی این عدده :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم سرعت شهرای دیگه رو کم کردن بجاش ماله ما رو زیاد کردن:n02:
Printable View
آقا سرعت دانلود برای 10 ثانیه تا 980 کیلو هم رفت:n04:
الانم فیکس روی این عدده :n09:
فک کنم سرعت شهرای دیگه رو کم کردن بجاش ماله ما رو زیاد کردن:n02:
بابا حالا چرا آدرس سایت را سیاه می کنی؟نقل قول:
نترس ما نمیریم از اونجاها دانلود کنیم.:n06:
محض احتیاط:n02:نقل قول:
سلام
سرویس 2 مگ پارس انلاین سرعتش چند شده ؟
شبانه رایگان سرعتش چند شده ؟
اصلا معلوم نیست ، تا چند وقت پیش عالی بود و من میانگین سرعتم ۸۰۰ بود ، ولی الان یه مدته رو ۱۰۰ تا ۲۰۰ میچرخه یعنی حتی سرعت اسمی هم نمیده ! دقیقا هم از شروع ساعات رایگان اینجوری میشه و دقیقا چند دقیقه قبلش سرعت حتی روی ۹۵۰ تا ۱ مگ هستنقل قول:
ابوالفضل جان خوش بحالت...مثل اینکه کم کم سرویس داره جا میفته:n02:نقل قول:
شبانت چطور بود حالا؟
اینم وضعیت شبانه من::n28:
با idm هم نهایت سرعت 850 کیلوبیت هست:n30:
بالأخره دیروز بعد از 16 - 17 روز، اینترنت من وصل شد که البته عمده مشکل از شرکت قبلی و مخابرات بود، نه پارس آنلاین. این تعطیلات محرم هم مزید بر علت شد.
برای اینترنت 2Mbps حجمی، سرعت دانلود خط من رو روی 4096Kbps (یا 4Mbps) بستن. نمیدونم تو مرکز مخابراتی کاشانی برای همه این طوریه یا فقط واسه من رو رو این عدد بستن. شنیده بودم که قراره همه مراکز مخابراتی تهران رو ببرن روی 9Mbps.
زنگ زدم پشتیبانی، طرف گفت که اون ارتقای به 9 مگ تو بعضی مراکز برای تست بوده و قرار نیست همه مراکز این جوری بشن.
البته من از شرکت قبلیم (آسیاتک) خط 2Mbps حجمی داشتم که سرعتش رو تقریباً روی 6Mbps بسته بودن ولی فعلن که پارس آنلاین پایینتر بسته.:n03:
داغون !نقل قول:
البته من پارس آنلاین نیستم ولی همیشه سرور داخلی 500-600 دان میکردم امروز 200-300 بود!
ولی پند تا دوستام هم پارس داشتند سرعتشون نصف شده بود!
از اصفهانم البته بقیه شهر ها را نمیدونم !
ممکنه دوباره لنگر کشتی گیر کرده باشه به اون کابل لعنتی تو خلیج فارس :D :n02::n02:
دوستان یه خبر خوب بهتون بدم
به زودی وضعیت اینترنت بهتر میشه
دیشب اخبار میگفت میخوان پهنای باند وارد کنند و پهنای باند تا 3 برابر بیشتر کنند
نقل قول:
منظور نت ملی هست
بعد حالا گیریم بیارن
سال 1399 !!!!
نههههههههههههههههههههههه:n 04::n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
اینو نشنیده بودم
خوش به حال بچه هامون :n08:
بالاخره ما هم رفتیم رو 9 مگ :
حالا دوتا مشکل دارم :
1- سرعت تک کانکشن پایینه (البته شبا خوب میشه)
2- پینگم بالاست
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
جه فایده برادر انگار دارن اینترانت میدن 9 مگ نه اینترنت چون اگه با سرور های خارجی یک تست بگیری میبینی که سرعت دانلودت حداکثر همون 450 (4 مگ) هست ... پینگ بالا مربوط به نویز خط هست چون روی 9 مگ بسته شده و البته هر چی فاصله ات تا مرکز مخابراتی کمتر باشه به نفعت هست اما سرعت تک کانکشنت مربوط میشه به سروری که داری ازش دانلود میکنی (البته اگه برای همه سرورا اینجوریه دلیل دیگه ای داره )نقل قول:
البته یه روشی هست که اگر سرعت سرور خارجی پایین باشه و داخلی بالا باشه میشه با وصل شدن به اون اکانت سرعت سرور خارجی رو افزایش داد....نقل قول:
چه روشی اخوی ؟نقل قول:
خوشحال میشم از معلوماتت به ما هم بدی :n01:
نقل قول:محتوای مخفی: l2tp
توجه کن اگر سرعت سرور داخلیت زیاده و خارجی پایین هست این روش جواب میده وگرنه که هیچ!
دوستان دقت کردین خیلی از پرتها و پروتوکولهایی که توی تمام آی اس پی ها بازه رو پارس آفلاین بسته؟ توی فیل تر کردن همیشه پیشتازه پدسگ :n02:
دوستان نظرتون در مورد سرویس 256 نا محدود پارس آنلاین چیه؟
زده حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
20 گیگ
یعنی من میتونم 20 گیگ دانلود و استفاده کنم و بعد از این مقدار سرعت من 1 به 8 یا همون 32 میشه درسته؟
کلا کسی داشته؟چجوریاست؟
در مورد پینگ من قبلش از مخابرات اینترنت داشتم پینگش خوب بود.ولی پارس از همون اول پینگش بالا بود حتی زمانی که رو 4 مگ بودم. دانلود تک کانکشن هم برای همه سرورا کم سرعته. دیگه سرور بهتر از appstore هم هست ؟؟؟؟ مثلا با speedtest سرعت نهایتش میشه 2 مگ ولی با idm سرعت خیلی بالاتره.نقل قول:
تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که این سرویس مشمول «33GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5Mbps» میشه. اگه این درست باشه، به نظرم این «حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)» باید بعد از به اتمام رسیدن اون ترافیک جایزه باشه که این جوری یعنی علاوه بر اون 33 گیگ جایزه، تضمین میکنه که در دوره باقیمانده سرویس تا آخر ماه که سرعتت میآد روی سرعت اسمی (256kbps) حداقل بتونی 20 گیگ دیگه دانلود کنی.نقل قول:
به هر حال شما اگه یه سرویس 256 نامحدود داشته باشی که روی سرعت اسمی بسته شده باشه و کل ماه رو بدون وقفه ازش استفاده کنی (دانلود مستمر 24 ساعته و 30 روز درماه) باید بتونی حدود 75 تا 80 گیگ دانلود داشته باشی.
اما از اونجا که معمولاً چنین اتفاقی نمیافته و پرمصرفترین کاربرا هم ممکنه بیشتر از 60 تا 70 درصد کل زمان رو استفاده نکنن برای سرعت اسمی یه چیزی حدود 48 تا 56 گیگ کل ترافیک دانلودی معقولشون میشه. حالا 33 گیگ جایزه گذاشته با سرعت بالا مابقی رو هم 20 گیگ تضمین میده، این جوری میشه 53 گیگ تضمین شده، که نزدیک همین عدد در میآد.
البته این چیزی که من دارم میگم صرفاً برداشت خودمه و هیچ مستندی نداره.
در مورد این که این سرویس خوبه یا نه، هم بستگی به کاربرد شما داره. اگه اهل دانلود زیادی و میتونی لینکهای سالم و مستقیم داشته باشی بهتره یک سرویس محدود با سرعت بالاتر ولی ساعت رایگان داشته باشی. این جوری هم تو ساعتهای غیررایگان اینترنت با سرعت بالاتری داری و هم میتونی دانلودهات رو بگذاری برای ساعات رایگان. ضمناً هزینهاش هم کمتره.
اما اگه حجم دانلود بالا برات اهمیت نداره، و در ماه حداکثر تا 30 گیگ ترافیک ایجاد میکنی، یعنی روزی 1 گیگ که بیشتر هم تو ساعات عادی توزیع شده، بهتره بری سراغ همین نامحدود 256. بالأخره سرعت 1 تا 1.5 Mbps با روزی 1 گیگ ترافیک برای خیلی کارهای معمولی تو وب کافیه.
سلام دوستان
من حدود دو سال پیش مودمم رو بردم رو حالت bridge و یک کانکشن ساختم که راحت باهاش وصل میشدم
امروز به خاطر یه کاری دوباره بردمش رو pppoa/pppoe اما بعدش که برگردوندم رو bridge دیگه هر کاری میکنم اون کانکشنه وصل نمیشه
حالا یادم نیست دو سال پیش غیر از تغییر config مودم کار دیگه ای هم انجام داده بودم یا نه
دوستان میدونن علت چی میتونه باشه
سپاس
نقل قول:
من سرویس ای دی اس الم از این کانکشنی ها هس که یوزر و پس داره
یعنی اگه مودم wifi بگیرم حل میشه؟؟؟؟ !!!
آره توی یه مودم wifi دار بگیر حلهنقل قول:
پیشنهاد می کنم asus n10 بگیر
ببخشید،پارس آنلاین برای دانلود شبانه یوزر و پس جدا داره یا با همون یوزر و پسی که میدند ساعات شبانه رو رایگان حساب میکنند؟
نقل قول:
کجا خوش بحالم اون لحظه ای بود الان که تست کردم دوباره بین 250 تا 300 در نوسانه :n03:
شبانه هم از 2 تا 5:40 دقیقه 2.2 گیگ گرفت چون لیستم خالی بود سیستم خاموش شد بعد صبح بیدار شدم ساعت 6:30
دوتا فایل دیگه گذاشتم رو دانلود که تو 30 دقیقه 320 مگ گرفت سرعت 400 بود:n02:
خوبه مهدی داره وضعیت بهتر میشه :n01:
نه. یوزر و پس جدا نداره. همونه. خودکار میره تو فاز رایگان.نقل قول:
ممنون از دوستمون bizmazlar
دوستان پس سرعت نا محدود 256 پارس آنلاین چقد میتونه باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید!
بعد از محدود شدن چقدر میشه؟
من ماهیانه شاید 25,20 گیگ دانلود داشته باشم پس این سرویس برا من مناسبه؟ممنون
حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB) رو زده 20 گیگ
یعنی من ماهیانه میتونم 20 گیگ دانلود کنم درسته>
ممنون
اخه این دیگه چه وضعشه؟؟!!:44:
چک کن ببین WIFI داره یا نهنقل قول:
آی پی دستی باید بدی به کانکشنت...و آیپیت در رنج آیپی مودم باشه و default gatewayت هم آی پی مودم باشه :n16:نقل قول:
256 نامحدود سرعتش وقتی که مصرفت بالا نباشه حداقل روی 1Mbps میشه که با این سرعت تو هر ساعت میتونی 450 مگ فایل دانلود کنی. اما اگر از محدودیت 20 گیگ (یا قبلاً اون 33 گیگ) رد بشی گفتن که سرعتت رو میآرن روی 256kbps اسمی که باهاش میشه حدوداً در هر ساعت 100 تا 110 مگ فایل دانلود کرد.نقل قول:
اگه شما بیشتر از 20 تا 25 گیگ در ماه ترافیک ایجاد نمیکنی و عمده ترافیکت هم تو ساعتهای کاری و طول روزه، بله همین سرویس 256 نامحدود حتماً برات کفایت میکنه. حداقلش اینو مطمئنیم که تا 20 گیگ با سرعت 1 تا 1.5 Mbps میتونی ترافیک ایجاد کنی که با توجه به مصرفت کل ماه رو تقریباً سرعتت بالا خواهد بود. بعد از این 20 گیگ هم اگه سرعتت رو بیارن پایین (قبلاً که با اون طرح جایزه مصرف منصفانه بعد از 33 گیگ میآوردن پایین، الآن معلوم نیست دیگه اون طرح جایزه مصرف منصفانه همچنان برقرار باشه یا نه) دیگه با سرعت 256 میتونی از اینترنتت استفاده کنی.
کسی تو مرکز مخابرات کاشانی از پارس آنلاین ADSL داره؟
داون استریم ریت رو تو این مرکز رو چند میبنده؟ مال من رو روی 4Mbps بسته.
اگه کسی جواب بده ممنون میشم.
تشکر بابت نکته ای که گقتیدنقل قول:
ولی مشکل از چیز دیگه ای بود و خوشبختانه حل شد
جهت اطلاع سایر دوستان باید به 2 نکته در مورد تغییر حالت مودم از NAT به Bridge اشاره کنم که قبل و بعد از تغییر config مودم حتماً باید انجام بشه:
اول اینکه باید مودم رو ابتدا از پشت ریست کنید و بعد از اعمال تغییرات که مودم خودش ریبوت کرد باید یکبار خاموش و روشنش کنید
دوم اینکه کانکشنی که از قبل ساخته بودید باید حتماً پاک بشه و یک کانکشن جدید بسازید
سپاس
این 128 نامحدود بالاخره 20 گیگش درسته یا 10 گیگش؟ اگه تا 20 گیگ سرعت رو یه مگ هست پس اون 10 گیگ چی میگه؟؟
فعلاً معلوم نیست. دیروز با فروش پارسآنلاین تماس گرفتم همین رو پرسیدم. گفت از هفته آینده (اول آذر) اون 10 گیگه (که همون ستون «حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)» تو جدول تعرفههاست) اعمال میشه. یعنی تا این ترافیک سرعتت بالاست بعد از اون سرعتت میآد پایین. حالا نمیدونم خودشم نفهمید، همین جوری یه چیزی گفت، یا این که واقعاً پارس آنلاین قراره از اول آذر این سیاست رو روی همه سرویسهای نامحدودش اعمال کنه. اگه این جوری باشه، دیگه اون طرحهای جایزه مصرف منصفانه حذف میشه.نقل قول:
ما تو شرکت اینترنت 1Mbps نامحدود داریم از پارسآنلاین. تا الآن این جوری بوده که سرعتش رو روی 2Mbps بسته شده و میشد با همین سرعت به صورت نامحدود ازش استفاده کرد. برای این سرویس و سرویس نامحدود 2Mbps، با وجود این که رو سرعتهای بالاتر بسته میشن، پارس آنلاین هیچ محدودیتی اعمال نمیکرده تا حالا. ولی اگه این چیزی که فروشنده گفت صحت داشته باشه، از این به بعد باید مراقب میزان دانلود تو شرکت باشیم تا از 120 گیگ بالاتر نزنه که سرعت رو بیارن رو سرعت اسمی.
یعنی من که الان 128 دارم پس از 10 گیگ سرعتم میشه 15 و محدود میشم!؟
خوب این کار رو بکنن باید 27 تومن رو هم کمتر کنن دیگه؟
دوستان کل تهران هم رفت رو 9 مگ , امروز چند تا مرکز باقیمانده هم رفتن رو 9 مگ.
در حال حاضر تمام مراکز مخابراتی ایران روی 9 مگ قرار گرفتند
قاعدتاً آره. اگه محدودیت رو اعمال کنن، سرعتت میآد روی 15 کیلوبایت در ثانیه. در واقع محدود نمیشی. بلکه از اون امتیازی که پارسآنلاین بهت میداده محروم میشی. قیمتش هم برای یه اینترنت 128 کیلوبیت با سرعت اسمی (یعنی همون حدود 15 کیلوبایت در ثانیه) با ضریب اشتراک پایین دور و ور همین عدده. این که مخابرات 128 رو میده 10 هزارتومن، واسه این که ضریب اشتراکش حداقل 1 به 8 اه.نقل قول:
پارس آنلاین عزیزنقل قول:
یعنی الآن مرکز مخابراتی کاشانی هم رفته روی 9 مگ؟ خط من چند روز پیش وصل شد تو این مرکز مخابراتی. ولی سرعت دانو استریم من روی 4 مگ بسته شده؛ با این که از شرکت قبلیم روی 6 مگ بود. احتمال داره با این چیزی که شما میگی، سرعت بالاتر بسته بشه؟
در ضمن این رو:
هم شما میتونی یه توضیحی بدهی همه دوستان اینجا متوجه بشن؟نقل قول:
بله - اگه هنوز 4 مگه حتما خطتون نمیکشه -نقل قول: