نقل قول:
باز اگه روی فرمت هم باشه خوبه:27:
کسی اطلاع کامل در مورد محدودیت بعد از رسیدن به سقف دانلود نداره واسه آرت؟؟؟
کسی تجربه نداره؟؟؟؟؟:31:
Printable View
نقل قول:
باز اگه روی فرمت هم باشه خوبه:27:
کسی اطلاع کامل در مورد محدودیت بعد از رسیدن به سقف دانلود نداره واسه آرت؟؟؟
کسی تجربه نداره؟؟؟؟؟:31:
ببخشید اینجا میپرسم فوری بود
میشه یه ریموت آپلود خوب معرفی کنین که با تغییر آی پی لینک مستقیم تغییر نکنه
files.to بود که فوق العاده هم بود ولی الان چند روز هست باز نمیشه
سلام
من امروز سرويم رو به اكو 256 تغير دادم downstrem روي 286 هست براي بقيه هم همينطوره؟چون شنيده بودم سرعت رو بيشتر از خود سرويس ميدن
در ضمن براي 512 downstrem رو روي چند ميبندن؟
نقل قول:
سلام آقا من 4شنبه ساعت 12 دم غرفه هستم من یه کت زرد میپوشم با یه شلوار جین تیره رنگ اگه کسی منو دید بیاد که با هم یه حرکت اساسی بزنیم که حداقل یکم دلمون خنک بشه.
دقیقا این مشکل رو با ارت هوم داشتم ، خط هوم رو روی 1024 بسته بودن ، و عملا یه سرویس نامحدود 1 مگ بود . بعد از اینکه 15 گیگ دانلود کردم سرعت سرویس دقیقا شد 5 کیلوبایت فیکس !@!!! شبانه روزانه هم حالیش نبود و کل ماه سرعتش همین موند تا اینکه بلاخره خط رو قطع کردم ، هرجور حساب میکردم سرویس 2 مگ 3 بار شبانش میشه 15 گیگ میشدنقل قول:
چرا نفوذ بد میزنید مقدمه چینی واسه عید قربان هست و می خواهند ترافیک رایگان بدهند:46: .نقل قول:
ما كه اينجا دستمون جايي بند نيست خواهشا شما بريد يه اعتراضي بكنيد
تا حساب كار دستشون بياد ....:11:
دقیقا.تا بوده همین بوده.به قول معروف به مرگ میگیرن که به تب راضی بشیمنقل قول:
خوب سرعتارو محدود می کنند بعد 1 گیگ میدن یه عده هم میان میگن حالا بازم خوبه همین یک گیگو میده شاتل
این پدرسوخته ها خوب میدونن چطور از مردم سواری بگیرن
از ماست که بر ماست
بر و بچ تا دقایقی دیگر وارد محدودیت میشویم
ما حاضر بودیم رو سرعت واقعی خودشون ببندن اما محدودیت نداشت
الان من آرت 4 دارم اما رو 765 بستن
اندر ولایت خودمان هرچی که بدن رو همون میبندن و بدون محدودیت خیلی ارزون تر
512 نامحدود با سرعت دانلود 60-70 هست قیمتش 32 تومن
امان از این دانشجویی که ما را از خانه و کاشانه دور کرده :19:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
یعنی چی دوست عزیز؟؟؟؟نقل قول:
مگه چی میشه؟؟؟؟
سلام محدودیت!! خوبی؟ از این ورا؟ کوجا بودی؟ کی ادرس اینجا را بهت داد؟ :20:
چرا اینطوری شدهنقل قول:
تا دیشب سرعت 140 بود الآن شده 20
برای شما هم اینجری محدودش کردن؟
من الان با پشتیبانی تلفنی دارم بحث می کنم.شما هم یه تل بزنید بد نیست
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
اره من 5 شبه اینطوری شدمنقل قول:
محدودیت الان دوباره رفت خدا کنه دیگه برنگرده. :31::40:نقل قول:
تعداد کانکشن ها را گذاشتم روی ۱۶ تا الان با ۶۴ داره دانلود می کنه.
اکو ۵۱۲
من زنگ زدم بر نمیدارن نا مردانقل قول:
باید خیلی پشتکار داشته باشینقل قول:
البته فرقی هم نمیکنه.پشتیبانی اصلا در مورد همچین قانونی چیزی نمیدونه.وقتی دستشو رو کردم معذرت خواهی کرد و گفت واقعا نمیدونم چی باید جواب بدم چون به ما هم نگفتن جزیاتشو.یارو شوت بود اصلا
من الان چت میکردم. نامردا اصلا جواب نمیدن. این کارشون از فحش بدتره:grrr:
من که اصلا حال نکردمنقل قول:
یه ماه پیش سرعتم از 250 اومد به 140 هیچی نگفتم
الآن اومده به 20
اگه تا آخر این دوره همینجوری بمونه تمدیدش نمیکنم یا سرویسم رو عوض میکنم ببینیم چی میشه
تمام مزیت شاتل به جاهای دیگه دانلود شبانه اش بود که اونم قربونش برم داره اینکارو میکنه که کاملا گند بزنه
دوست عزیز شما در ماه گذشته چقدر دانلود داشتی؟نقل قول:
چرا اینطوری شده
تا دیشب سرعت 140 بود الآن شده 20
برای شما هم اینجری محدودش کردن؟
هر شب 2 تا 3.5 گیگ دانلود داشتم تقریبا فکر کنمنقل قول:
مگه تاثیر داره توی محدودیتی که میذارن؟
دوست خوبم جوابی که به شما دادن از سره مستعسل شدن بودهنقل قول:
یعنی جوابی منطقی و قانونی نداشته بهت بده این طوری بهت گفته
البته باز هم من میگم ، این مطالبی رو که من گفتم برای زمانی بوده که شما قصد داشته باشین شکایت رسمی از شاتل بکنید به مراجع قضایی
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
دوستان الان که این پست رو ارسال میکنم ساعت 1:42 هست روز 18/08/1389
سرعت من برگش به حالت اولیه و با سرعت 170 کیلو بایت دارم دانلود میکنم
مطمئن باشید که تمام تماس ها و اعتراض های همه کاربران به شاتل بوده که اوضاع دوباره به حالت قبل داره بر میگرده
الان تقریبا 1 هفتست که میخواهیم همینو بفهمیم هیچ کس جواب درست و حسابی نمیدهنقل قول:
هر شب 2 تا 3.5 گیگ دانلود داشتم تقریبا فکر کنم
مگه تاثیر داره توی محدودیتی که میذارن؟
هیچ کسی نمی داند حتی خود کارکنان شاتل.نقل قول:
فقط می دانم اگر زیاد دانلود کنید کم می شود.
اون محدودیت که مال آرت بودنقل قول:
حالا به اکو هم سرایت کرده؟
اینجوری که نمیشه جزو شاتل موند
اگه به سقف برسی و محدود بشی با اون سرعت کم دیگه هرچی بخوای دانلود میکنی کاریت ندارن.ولی طبق همون fup اگه چند بار تکرار بشه ممکنه بجای محدود کردن کلا معلق بشی :18::8::21:نقل قول:
پس با توجه به گفته شوما دوستان کاملا گول خوردم که از شاتل سرویس گرفتم
چون من فقط واسه دانلود گرفتم و تازه به عمق فاجعه پی بردم
اما اینجا که خدایی تو این 3-4 روزی که گرفتم کیفیتش خوب بوده
نه قطعی و نه افت سرعت
همه چیش خوب بود الا این FUP که زد همه اون چیزا رو خراب کرد
دیشب عجیب بود
من فایل گزاشتم برای دانلود و خوابیدم وقتی بیدار شدم دیدم نوشته 1.2 گیگ مصرف کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فایل های دانلود شده 850 مگ بود
این 350 مگ این وسط کجا رفته؟
دوست عزیز شاید شما آنتی ویروس کاسپر داشته باشی و موقع دانلود روشن بوده. این قضیه قبلا برای من هم پیش اومدهنقل قول:
من آنتی ویروس بیت دفندر دارمنقل قول:
کلا چیکار کنم که شب ها هیچ برنامه ای از قبیل آنتی ویروس و ... از اینترنت استفاده نکنه
و فقط دانلود منیجر استفاده کنه؟
من آنتی ویروس بیت دفندر استفتده نکردم . فقط میدونم نرم افزارهای دانلود مثل IDM با بعضی از آنتی ویروسها از جمله kasper sky ممکنه تداخل داشته باشه و دانلود شما تلف بشه. یعنی کامپیوتر شما در حال دانلود است ولی چیزی توی کامپیوتر ذخیره نمیشهنقل قول:
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
امشب قبل از دانلود آنتی ویروس خود را خاموش کنید و نتیجه را ببینید
automatic update ویندوز هم روoff کنید
دوستانی که سرعتشون محدود شده بود تماس گرفتن نتیجه رو بپرسن؟
به من که گفتن این وضعیت دیگه همیشه همینطوره.یا باید خط اختصاصی بگیرید یا میتونید قرار دادتونو فسخ کنید
دوستان کجا رو پیشنهاد میدید؟
دیشب ۱۳۲۰ مگ دانلود کردم. :31:
همه جا همينطورهنقل قول:
لا اقل 128 بگيريد كه كمتر ضرر كنيد
دوستان از شیراز مرکز ایمان کسی هست/ چک کنه وضعیت اینترنتش چطوریه؟ مال من شده از دیال اپ هم کمتر/ یعنی شاید بشه چت کرده همین/ ممکنه اگه کسی داره در این مرکز وضعیتش ور اعلام کنه
دوستان بزارید بگم چطور میشه؟ الان سرعتها رو درست نمیکنند تا زمانی که یه عده از شاتل برن. دوباره بعد از یه مدتی این اتفاق میفته و این چرخه ادامه خواهد داشت. این مدتی که شاتل داشتم این موضوع را فهمیدم
اقا من می خوام سرویسمو به art تبدیل کنم می خواستم بدونم حداقل سرعت های 192 و 256 توی شبانه و روزانه چنده
مرسی
سر این موضوع دیشب سردرد میگرنی گرفتم. صبح زنگ زدم بهشون توضیح دادم مسئله به چه شکله گفت چند لحظه گوشی دستتون باشه وقتی برگشت گفت حق با شماست نباید تا این حد افت سرعت داشته باشین ولی شما همون شب تماس تلفنی بگیرین تا بشه پیگیری کرد.
گفتم برای سرویسهای اکو محدودیت قائل شدین ؟ گفت نه
من نمیدونم حالا اگر دورمون تمدید کنیم سرعت درست میشه یا هنوز همین اشه و همین کاسه
منتظرم ببینم امشب چجوری میشه
هنوز مشخص نیست.اگر بیشتر از یک هفته طول کشید به احتمال زیاد دیگه به حالت قبل بر نمیگردهنقل قول:
اگر هم درست شد دیگه یه حجمی مشخص می کنند که نباید بیشتر از اون دانلود کنید
من منتظرم ببینم نتیجه چی میشه.اگر دیدم به صرفه هست که تمدید می کنم.اگر نه از شاتل میرم
با هزار امید و آرزو رفتم شاتل به ذوق دانلود شبانه روزی آرت گرفتم تازه امروز فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته...ای علنا دزدی و کلاه برداری که به بهانه دانلود زیاد سرعتو کم میکنن پس نامحدود معنیش چیه؟
دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میدن؟...من که فردا دارم میرم درخواست جمع آوری بدم!