جالبه فکر کردم فقط مرکز ما این مشکل رو دارهنقل قول:
من استان خوزستان هستم
متاسفانه تک کانکشن بسیار بسیار افتضاحه
من که دارم از 195 پیگیری می کنم
آخه دیگ خیلی خیلی ناجوره اینترنت
سرعت پایین هم حدی داره
Printable View
جالبه فکر کردم فقط مرکز ما این مشکل رو دارهنقل قول:
من استان خوزستان هستم
متاسفانه تک کانکشن بسیار بسیار افتضاحه
من که دارم از 195 پیگیری می کنم
آخه دیگ خیلی خیلی ناجوره اینترنت
سرعت پایین هم حدی داره
2750 برودکام نیستنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
همه ی ایران انگار مشکل داره
دوسه شبه سرعت خرابه ولی دیشب افتضاح شده بود همش قطع وصل میشد دانلود از سرور ایران 50 تا 100 کیلوبایت مثلا خطم رو 8 مگ بسته شده!
صد بار مودم ریبوت کردم یه مقدار خوب میشد دوباره سرعت میومد رو 10 کیلوبایت.:n13:
چیپ برودکام میخوای tenda بگیر من w150d دارم ،چیپش برودکامه راضیم هستم ازش!
فک کنم این مدلم هم Tenda D151نقل قول:
فقط برات متاسفم - همیننقل قول:
سلام دوستان
شما هم در ساعات رایگان از سرورهای داخلی محدودیت سرعت دارین؟
الان چند روزیه از سرورهای داخلی آسیاتک نمیشه با سرعتی که خط بسته شده دانلود کرد.
عین سرورهای خارجی شده و محدودیت اعمال شده.
قبلا از آپلودسنتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ساعات رایگان با سرعت حداکثر 600 کیلوبایت دانلود میکردم ولی چند روزیه بیشتر از 50 کیلوبایت نمیره.
ممنون میشم پاسخ بدین
دقیقا منم همین مشکلو با آپلودبوی دارم مثل ابنکه داخلی رو هم محدود کردن!نقل قول:
من با پشتیبانی تماس گرفتمنقل قول:
یه خانوم برداشت، متاسفانه مشکل حل نشد و باید امشب هم تست کنم و اگر مشکلی بود در همون ساعت تماس بگیرم
اگه حذف کنن که خیلی خیلی بد میشه و کاربراشون رو از دست میدن
برای منم دیشب افتضاح بود مثل اینکه دارند حتی سرورهای خود آسیاتک هم محدود میکنند
آسیاتک هم مثل اینکه کم کم شروع کرده به ادیت کردن کاربرا سرورهای خارجی که محدود بود الان هم که سرورهای غیر خودش محدود کرده
سرورهای خودش هم که سرعتش داره خراب میشه
بخواد همینطوری باشه adsl بوسیدم گذاشتم کنار الان با بسته هایی که همراه اول و ایرانسل دارند حتی شبانه اونا هم به صرفه تر هست
الان بسته نامحدود شبانه همراه اول شبی هزارتومن هست که تقریبا با صرفه تر هست از طرح شهاب نیم گیگ آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس شهاب
خط روی ده مگ بسته شده
کاملا بدون نویز با کمترین فاصله تا مرکز مخابراتی
سه تای اول تست از سرور خارجی
سه تای دوم تست از سرور داخلی
دوتای اخر هم ایرانسل نسل سوم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام . کدوم یک از سرویس های اسیاتک رو بر دارم دانلود شبانه +هزینه کم . تازه میخوام اسیاتک بردارم نهایت سرعت رو بهم بده
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 29.6 db
output power downstream: 19.7 dbm
attenuation upstream: 12.4 db
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 21.2 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 19.3 db
خطم روی ده مگ بسته شده
اپ استریم روی 382 هست
پینگم از 8.8.8.8 تقریبا 250 هست
سرعت دانلود هم از سرورای داخل بیشتر از چهارصد نمیشه
فاصلتون از مرکز مخابراتی چه قدره؟نقل قول:
چطور مگه ؟نقل قول:
خیلی کم .
سرعت دانلودم چرا پایینهنقل قول:
شاتل در همه ی ساعات شبانه روز سرعتم از یک مگ کمتر نمیشه
های وب هم از 700 800 کمتر نمیشد
این بزور 400 450 میرسه بعد میاد پایین
یک هفته هست اینجوری شده اسیاتک یک روز درست بود باز خراب شد هنوز هم خرابهنقل قول:
البته تک کانکشن که افتضاحه
این همونیه که به من میگه همش اینجا --- ناله میکنی !نقل قول:
اونوقت خودش یکی در میون داره تو این تاپیک از سرعتش میناله !
خدایا همه رو شفا بده !
اسیاتک شورش رو در آورده. منهم تصور میکردم محدودیت ها بخصوص سرور خارجی سراسری هست ولی اینجوری نیست. قبلا هم گفتم سه ماهی سرویس 4مگ آسیاتک داشتم دانلودم در بهترین شرایط 250-350 کیلوبایت و پینگ همیشه حدود های 80-100بود. لودصفحات افتضاح و قند شکن ها سایفون و هات اسپات و... هم اصلا کار نميکردند بطوریکه مجبور شدم به شیوه ده سال پیش و استفاده از اپرامینی ادیت شده رو بیارم! بالاخره هنوز طرحم تمام نبود که تخلیه کردم و از صبانت سرویس مشابهی گرفتم (4مگ). الان روز چهارم هست. همه چیز عالی دانلودم حدود یک مگ(8mb/s) پینگ زیر 30. از همه مهمتر لودینگ عالی و کار کردن قند شکن ها هست که برای من خیلی مهم بودن امیدوارم همیشه همینجوری بمونه چون معمولا سرویس دهنده ها اوایل کار کیفیت بهتری میدهند. هرچند آسیاتک اول تا اخرش برای من افتضاح بود. در کل بنظر من آسیاتک چون خود مجری اصلی اینترانت هست محدودیت هاش بخصوص برای سرور خارجی خیلی بیشتره.
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
فقط دوتا isp دانلود شبانه رایگان بدون محدودیتنقل قول:
های وب و اسیاتک
های وب نهایتش باسرویس 1 مگ شبی حدود 2.5 تا 3 گیگ میتونی دانلود کنی
اسیاتک: باسرویس شهاب از شبی 4.5 (در صورتی که گیت وی محدود باشه) و در ایده ال ترین شرایط تا 20 گیگ هم بعضی دوستان دانلودمیکن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
با کمک @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تصمیم گرفتم از آسیاتک سرویس بگیرم .
ممنون میشم بگید کودوم سرویسش شبانه رایگان با هزینه 20تومن و یا کمتره .
شرکتها رسما زدن شبانه رایگانو ترکوندننقل قول:
این اسیاتک چرا انقدر داغونه دادا
یک هفته از شکایتی که باهم نوشتیم میگذره
هنوز اتفاق خاصی نیفتاده
Sent from my iPhone using Tapatalk
می خوام بدونم تا چه حد تو نیز تاثیر داره فاصلهنقل قول:
به نظرم تاثیری ندارهنقل قول:
snr ای که تو مودم نشون میده مربوط به نویز خط تلفنه که از جعبه تا دم مودم میاد
ولی فاصله تو attenuation تاثیر داره
یعنی ممکنه یه نفر attenuation 50 داشته باشه ولی snr 30 باشه
سرعت دانلودم چرا پایینهنقل قول:
بزور 400 450 میرسه
دوستان سرویس یلدا 15 گیگ 15 ماهه 10-4 60% رایگان رو چجوری ارزیابی میکنین؟؟ سرعت اسمی 4 مگه شبا سرعت نامحدود میده؟؟ 15 ماه خطرناک نیست؟ تا آخر با همون کیفیت میمونه سرویسم ؟؟؟ :n29:
اگه مورد دیگه ای در رابطه با این سرویس میدونین بگین ممنون میشم. :n16:
مشکل همگانی هست من هم خطتم روی ۱۰ هست ولی به زور به ۴۰۰ میرسهنقل قول:
از کی اینطوری شدهنقل قول:
قبلا مگه چطور بود
یعنی ممکنه یکی فاصلش 3 کیلومتر باشه و بتونه تا 16 مگ اینترنت بگیره؟؟؟نقل قول:
بستگی دارهنقل قول:
مثلا سایت speedguid زده بود برای من 18 مگ البته برای من کمی فاصله رو بیشتر زده مثلا با اتنیشن 25 زده 1700متر ولی من میدونم تا مرکز 1700 متر فاصله ندارم تقریبا شاید 700 متر برام اضافه زده باشه
راستی یه چیزی متوجه شدم تو خود مودم مودم من diagnostic adsl داره اونجا به ازای tone number های زیادی که میزنه مشخص کرده برام تا چقدر میتونم بگیرم
برای من تا 21 مگ میکشه البته snr هم به ازای 21 مگ تا 7 رسیده بود
اگر شما هم تو مودم این گزینه رو دارید برید تست کنید ببینید درسته این نتیجه گیریه من
چون من هروقت diagnostic adsl میزدم snr اون با snr ،استاتوس مودم فرق میکرد مثلا snr استاتوس مودم روی 25 بود به ازای سرعت 9 مگ
ولی اونجا روی 7 بود به ازای سرعت 21 مگ
کاملا تاثیر دارهنقل قول:
attenuation یعنی میرایی ..... شما هرچقدر فاصلت از مرکز مخابراتی بیشتر باشه میرایی هم بیشتر می شه ... یعنی برای رسیدن اینترنت از مخابرات تا خونه ی شما یه مقدارش به خاطر طول زیاده سیم و جنس استفاده شده ، تلف می شه ( دلایل بیشتری داره که دوستان می تونن توضیح بدن )
به خاطر همین هرچقدر attenuation بالاتر باشه snr کمتر می شه ( با فرض ثابت بودن سرعت دانلود ) ..... snr کمتر هم به معنی نویز بیشتر
چندتا از دوستام منطقه ای هستن که attenuation 50 هست ( فاصلش از مرکز مخابراتی زیاده ) هردوتاشون به زور خطشون تا 2 مگ می کشه ..... یکی دیگه attenuation 17 هست ( به مرکز مخابراتی خیلی نزدیکه ) که خطش راحت تا 16 مگ هم می کشه ... من attenuation 32 هست که خطتم 10 تا 12 می کشه ( فقط attenuation رو در نظر گرفتم ولی دلایل دیگه ای هم داره )
دلایل زیادی هست که نویز زیاد می شه ولی در اینجا فقط attenuation رو در نظر گرفتیم
نگاه کنید برای اینکه به جواب خوب برسیم باید تو تایپیک نویز ببینیم استاتوس مودم افراد چه اعدادیو نشون میدهنقل قول:
در واقع بنده میگم attenuation هیچ نسبتی با snr نداره
اگر دقت کنید ما هر وقت زنگ میزنیم به پشتیبانی به عدد snr خیلی توجه می کنند و میگن شما نویز دارید برید نویز خطو بگیرید
در واقع بنده میگم اتینیشن تو ماکزیمم سرعتی که میتونید داشته باشید تاثیر داره نه تویه snr
نقل قول:
همین الان این موضوع رو توضیح دادم !!
وقتی attenuation بالا بره نویز هم زیاد می شه
شما برو از جعبه تقسیم مخابراتی که تو کوچتون هست بهترین سیم رو از بهترین مسیر ممکن بیار پشت مودم .... در این شرایط خطت شاید تا 20 مگ بکشه ..... ولی همون کارایی رو که کردی برو جایی انجام بده که attenuation بالای 50 هست . شاید در بهترین حالت خطش تا 4 مگ یا 5 مگ بکشه
ما در اینجا تمام شرایط رو در بهترین حالت در نظر گرفتیم فقط attenuation رو بررسی کردیم .... یعنی کسی که attenuation 50 داره با کسی که attenuation 20 داره سیم کشیه داخل کوچه و خونه یکی هست
snr کاملا به سیم کشی خونه و کوچه بستگی داره ولی قبلش به attenuation بستگی داره
پشتیبانی اینو نگه چی بگه :n09: ..... شما هروقت زنگ بزنی پشتیبانی بگی سرعتت کمه می گن خطت نویز داره .... اول تمام خروجی هارو قطع کن . مودم رو به دم در خونه وصل کن و با موبایل تماس بگیر . وقتی که زنگ بزنی اگر بهتر نشده باشه می گه کارشناس می فرسیتم ..... کارشناس که بیاد یکم ورمیره اگر سیم های تو خونه مشکلی نداشته باشه در بهترین حالت یکدونه سیم از جعبه ی تو کوچه تا جای مودم برات می کشه که بهتر می شه ولی دیگه معجزه نمی شه
snr به سیم کشی خونه مربوط میشه نه به سیم کشی کوچهنقل قول:
attenuation تضیعف سیگنال رو نشون میده که خب هر چه بالاتر باشه ماکزیمم سرعتی که میتونیم داشته باشیم کم میشه
از طرفی سیم کشی کوچه یا بهتر بگم سیم کشی از مرکز مخابراتی تا کافو تا دم در خونه همگی تویه اتینیشن تاثیر داره که اگرکابلای زیرزمینی هم خوب عایق بندی نشده باشن در مواقع بارندگی این اتینیشن عددش بالاتر هم میره که البته طول سیم و جنس سیم هم در مقدار اتینیشن هم تاثیر داره
دوستان واسه نویز خط تاپیک جداگانه ای وجود داره
واسه من الان همه چیز درست شده
امروز که با اوپراتور اسیاتر صحبت میکردم میگفت مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداره
پس مشکل چی بود
الان تست سرعت میزارم
واقعا snr یه سیم کشی کوچه بستگی نداره !!!نقل قول:
پس من الان میام سیم داخل کوچه ی شمارو با بدترین جنس ممکن از کنار سیم برق میارم در خونتون ببینم تاثیر داره یا نه
همین تضیعف سیگنال باعث می شه snr کم بشه و ماکسیموم سرعت بیاد پایین
خوبه خودتوت می گید هرچه attenuation بیشتر باشه ماکسیموم سرعت هم کمتر می شه .... ولی قبول ندارید کسی که فاصلش تا مرکز مخابراتی 5 کیلومتره با کسی که فاصلش یک کلیومتر تفاوتی وجود داره
یه مثال دیگه:
کسی که attenuation 20 هست و خطش روی 5 مگ ، چرا snr ایشون روی 20 هست ؟
و چرا کسی که attenuation 50 هست و خطش روی 5 مگ ؛ snr ـرش روی 10 هست ؟
( با فرض اینکه سیم کشی هردو مثل همدیگه هست )
واقعا attenuation تو snr این دو تاثیری نداره ؟!
پس چرا snr اینقدر کم شده ؟!
این مثالی که گفتید از خودتونه یا واقعا چنین چیزیو دید؟نقل قول:
بنده رشتم برق مخابرات بوده درسم تعریفی نداشت و علاقه به رشتم و مباحثش هم نداشتم ولی از دوستام میپرسم
ببینم اونا چی میگن
بهترین حالت برای اینکه حرفای همدیگرو رد کنیم یافتن مثال نقض است
از طرفی اگر snr مودم ارتباط با کوچه داشته باشه پس چرا پشتیبانها میگن برید سیم کشی خونه رو چک کنید باید میگفتن سیم کشی خونه و کوچه رو با هم چک کنید
بنده عوامل موثر بر snrرو در اینترنت خوندم یکیش تلفن بی سیم بوده یکیش کابل برق خونه بوده و....