یعنی کسی درخواست دکل ایرانسل بده اون منطقه ای که پوشش نداره دکلو نصب میکنن؟نقل قول:
Printable View
یعنی کسی درخواست دکل ایرانسل بده اون منطقه ای که پوشش نداره دکلو نصب میکنن؟نقل قول:
تست کردم اصلا پوشش ندارهنقل قول:
کجای شیراز هستین؟نقل قول:
همچین اش دهنشوزی نیست که واسش شکایت کنید
توی سایت ۱۹۵ میتونید عدم پوشش بزنید ولی اتفاقی نمیافته جز اینکه تقویت کننده بزارن که خیلی بعیده
تست کردین وصل هم شد یا نه کاری به انتن ندارم؟
زمان ثبت نام و خرید ازتون تعهد میگیره که شما چک کردین توی محدوده هستیننقل قول:
یا ثبت نام حضوری آدرسی رو که وارد کردین داخل فرم اگر تحت پوشش باشه شکایت به جایی نمیرسه
نیایش و محمودیهنقل قول:
من به tf i60 چک کردم
فقط چراغ قرمز روشن می شد و اصلا وصل نمی شد
سلام دوستان
من یک عدد مودم ZW101 فضای باز ( Outdoor ) پلمپ نصب نشده همراه با 30 گیگ اینترنت رایگان دارم
اگر کسی به این مودم نیاز داشت در خدمت هستم
آیا جایی هست که سیم تک td تهیه کرد؟
دوستم یه مودم تک داره بدون سیمکارت، دنبال سیمش میگرده
خیر سیم کارت جدا نمیفروشننقل قول:
هر مودم برای یه سیم کارت تعریف شده و با سیم کارت دیگه ای کار نمیکنه
اینجور مواقع صاحب مودم باید بره سیم کارت مجدد بگیره
فکر کنم مودم رو بدون سیمکارت از یکی خریدهنقل قول:
دقیق مطمین نیستم
یعنی صاحب خط نیست
برای خرید مودم دست دوم حتما بایستی سیم کارت و خط رو انتقال مالکیت بدین که این مسائل پیش نیادنقل قول:
من هم میخواستم دست دوم بخرم دیدم یه سری آگهی بدون سیم کارت یا سیم کارت سوخته با قیمت پایین زدن
ولی وقتی زنگ میزدم سیم کارت رو به قیمت زیادی میخواستن بفروشن یا صاحب سیم کارت در دسترس نبود
از ایرانسل که سوال کردم گفتن هر مودم روی یه سیم کارت لاک شده و نمیشه سیم دیگه ای روش انداخت
اگر سیم کارت سوخته یا در دسترس نیست بایستی صاحب اولیه سیم کارت خودش بیاد سیم کارت مجدد بگیره
اگر ایشون بدون سیم کارت خریده یا سیم کارت سوخته یا گم شده و به نام خودش هم نیست مودمش به هیچ دردی نمیخوره
مگر آشنایی چیزی داشته باشه توی ایرانسل که بتونه یه سیم دیگه براش تعریف کنه یا سیم المثنی بده
که اون هم معمولا به صورت سیستمی کپی کارت ملی صاحب دستگاه رو لازم داره و از اختیارشون خارجه